Хороскоп за 29 септември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на сърцето и на сърдечните работи. Не се занимавайте с нищо амбициозно. Не тръгвайте с голямата кошница на очакванията в нова професионална посока. Обърнете повече внимание на близките и децата. Направете желан подарък и изненадайте любимите с нещо направено, уредено и приготвено от вас. Участвайте в благотворителни прояви и помогнете на някой изпаднал в нужда.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е важно да даваш, а не да искаш и да претендираш. Включва се космическият канал на любовта. Сега е момента да се обадите на родителите и децата, да видите кой от какво има нужда и да подкрепите близките си в личните им начинания. Включете се в благотворителни дейности, направете и жестовете, които някой очаква от вас. Ще се почувствате много по-добре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тръгващият директно Сатурн изисква всеки да си поеме задълженията, да се върне към работата и ангажиментите, които не търпят отлагане. Намерете време да се погрижите за близки и приятели, за тези, на които сте обещали услуги, съдействие и подкрепа в тези трудни времена. Ден на сърцето. Извиненията не важат, нужни са дела и действия, за да покажем кого обичаме и на кого държим.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на сърцето и сърдечните работи. Събуждате се с чудесна идея и с намерението да стопите дистанциите с нужните ви хора. Сложете край на една стара вражда. Кризата сплотява семействата. Посетете близки и приятели, които се нуждаят от подкрепа и стимул в труден момент. Включете се в благотворителни инициативи, кандидатствайте за стипендии и субсидии.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Отдъхвате си, решавате някои от най-болезнените и неотложни проблеми и получавате мечтани екстри. Ден на благотворителните проекти и начинания. Дайте и ще получите, участвайте в спонсорски инициативи и ще привлечете за съюз качествени партньори и благодетели. Където и да отидеради за лично творчество и доказан професионализъм.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Този ден изисква да смирим амбицията и желанието за печалба на всяка цена и да обърнем внимание на тези, които се нуждаят от подкрепа и закрила. Включете се в благотворителни инициативи. Така сами ще станете обект на обгрижване и внимание. Помислете с какъв подарък бихте зарадвали близки и любими и го поднесете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за любов, милост и състрадание към околните и нуждите на другите. Всяко добро дело ще помогне да уредите проблемите, които отдавна не можете да разрешите. Помагайки на някого в действителност помагате на себе си и близките. Смирете амбицията, придвижете съвместните проекти и включете повече хора в една работа и дейност, която ще донесе взаимни ползи и облаги.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и утре може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и действате. Луна и Нептун са в брилянтни аспекти с Меркурий от вашия знак. Чакайте подаръци от съдбата, от близки и влиятелни приятели. Ден на сърцето. Срещите ви се подреждат, любовта се преплита с взаимната изгода от връзката ви с някого. Участвайте в благотворителни срещи и прояви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Навлизате в рисков двудневен период. Отнасяйте се внимателно към всяка идея и предложение. Мнението ви може да не съвпада с това на другите, но това не значи, че трябва да водите свещенни войни, за да доказвате правотата си. Днес е важно да си безрезервен, приемащ, обичащ и разбиращ проблемите на другите. Участвайте в благотворителни инициативи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е добре да поспрем, да се огледаме, да видим от какво се нуждаят най-близките ни и любими хора и да се постараем да го намерим и доставим. Не приказвайте и не обещавайте много, а уредете нещата и улеснете партньорите си, без да искате награда или да претендирате за нещо. Направете подарък от сърце. Сатурн тръгва директно. Изтърпените лишения носят награда.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и на 17 декември ще навлезе във Водолей. До тогава си поемете отговорностите и задълженията, сложете в ред професионалните и лични дела и приключете с нещата, които все оставяте за после. Уредете наследствените отношения. Днес си даваме сметка на кого държим и кой в действителност държи на нас и ни обича.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за благотворителност и прояви на милосърдие. Ако имате възможност подкрепете не само морално, но и материално нечия инициатива. Всеки жест ще носи ползи, ще привлича благоприятни случайности и хора, които ще са ви от полза в бъдеще. Ако откажете подкрепа, сами може да се лишите в бъдеще от такава. Противопоказно е да се товари сърцето. Днес молитвите се чуват.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве