Хороскоп за 28 септември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всяка цел и лесно постижима, стига да си се подготвил с нужните документи и средства, да си привлякъл доверени последователи и партньори. Не бива да изчаквате пасивно някой да взима решение вместо вас или да се намесва в работата ви. Направете общо прочистване на организма и разчистете терена на връзките. Ще се казват болезнени,но важни за бъдещите отношения думи.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един от най-мощните дни за месеца. Енергията ни търси поле за изява. Напират страсти, бушуват чувства, стремежът е към постигане на високи върхове в работата и в живота. Няма да мине без спорове и битки. Конкуренцията ви е тръгнала на свещен поход за завладяване на чужди територии и позиции. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси и да качите кръвното.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

За родените в третата декада денят носи възможност да постигнат нещо непостижимо преди или да вземет решение, което повече не може да се отлага. Личната ви енергия търси ново поле за изява. В кариерата ви може да настъпят качествени промени, които ще ви улеснят в бъдещия избор. Не се претоварвайте и не правете нищо на всяка цена. Може да платите висока цена за нетърпението или за нежеланието да приемете промените.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ни напира да се излее навън като работа, емоции и страсти. Увеличете самоконтрола, но не се ограничавайте излишно. Навлизате в силен период, в който може да направите важни разкрития и стъпки към целта. Премествате се или променяте средата. Преговаряйте за нужните ви екстри. Ще извлечете ползи от всеки проведен разговор.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят носи конфликти в любовта и проблеми в чувствата за родените в третата декада. Луната е в опозиция на Слънцето ви и на Венера от вашия знак. Предстоят рокади в професионалните отношения. Внимавайте и не влизайте в интимни връзки на работното място. Лесно може да ви спретнат компромат и да ви препънат по пътя към голямата ви амбиция или желания престижен пост.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да се държите изправено, да не свеждате глава пред забрани или наредби, които не ви изнасят или ви се струват безсмислени и ограбващи труда ви. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал. Дано не отидете към излишно прекаляване. Старайте се да дозирате думите и действията си. Дръжте се дипломатично, но без да отстъпвате от личната си позиция и амбиция.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес ще срещнете силен отпор от страна на близки и колеги. Трудно ще постигнете целите си. Всеки е решен да постигне своите, без да прави сметка за интересите на другите. Един от най-мощните дни в месеца. Смирете амбицията. Не прекалявайте в исканията и се съобразете с условията на средата. Не правете и не искайте нищо на всяка цена. Започнете прочистваща диета.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Вероятни са емоционални и любовни кризи. Луна и Венера са в пречупващи аспекти спрямо Слънцето ви. Вървите към прекалявания, към ултимативни изказвания и действия, от които после ще се откажете или ще трябва да отстъпите. Препоръчва се пасивност. Не влизайте в опасни връзки. Вероятни са компромати.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на високите енергии и дано те обслужват високи цели в личния ви и професионален живот. Не се разпилявайте в подробности, в дела и дейности, които ще срещнат открита или прикрита съпротива. Планирйте посещения при близки и приятели нуждаещи се от помощ и закрила. Сами ще се нуждеете от подкрепа в следващите два дни. Вечерта се приберете навреме и с желан подарък.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Високо енергиен ден. Може да изкачите връх в кариерата и да подпишете изгоден договор. Не отминавайте без внимание нито едно предложение. Оставете си вратичка за връщане, ако в момента не можете да приемете едно предложение. Уредете наемни и наследствени отношения. Добре е да се започне прочистваща и отслабваща диета до пълнолунието. Разчистете и личните си връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ако работата ви напредва в любовта ще имате проблеми и обратното. Не можете на никого да угодите, най вече на себе си. Не може и да останете пасивни, когато се налага да се вземе важно делово решение. Не се намесвайте в колегиалните дела, в избора на близките и децата. В желанието да помогнете може да излезете виновни за чужда вина. Не се претоварвайте, щадете сърцето.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Активизирайте се, явете се на конкурси и прослушвания. Енергията ви напира да се излее навън към другите. Може да покриете високи нормативи и да постигнете високи цели. Навлизате в силен тридневен период. Разпределете роли и функции, подредете си нещата по степен на важност и задвижете амбициозните си дела. Пасивният човек ще загуби. Стимулирайте децата.

Р-5

П-6

Л-4

К-5

З-5

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве