Хороскоп за 26 септември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Отлагайте за по-късно както приятните, така и неприятните разговори. За родените след 14 април проблемите никнат като гъби. Може да се очаква агресия дори и от страна на хората, с които имате перфектни отношения. Идват неприятни вести. Не позволявайте на комплексите да вземат връх над здравия разум. Нищо ново не започвайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес проблемите ще са повече за родените в първата декада. Лъсват скритите ви комплекси. Нещо старо от миналото ще се появи и отново ще ви провокира. Запазете самообладание, не споделяйте излишно и не позволявайте навлизане на странични хора в личната ви територия. Бъдете внимателни при пътувания и контакти. Не тръгвайте с неизправна кола и не се качвайте на стоп.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес лесно може да се излъжете в личната си преценка. Не взимайте прибързани решения и следете знаците на съдбата. Налягат ви мрачни мисли, но до вечерта едно посещение ще ви оправи настроението. И независимо изкушаващите предложения днес не е добре да започвате нови начинания и да променяте плановете, които сте съгласували с близките още в предните дни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е важно да контролирате играта на чувствата, да не издавате намерения и делови проекти. Не предприемайте отговорни и важни за бъдещето ви начинания и се обърнете към по духовни занимания. Добре е за преместване в нова квартира или офис. Старайте се да прикривате личните си комплекси. Слабостите ви ще дадат повод за изнудване. Довършете започнатото.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на всевъзможни изкушения, които ще ви вкарат в ограбващи и застрашаващи имиджа и здравето ви програми. Родените в първата декада да спазват техниката за безопасност при изпитания и работа с технически средства. За вечерта не планирайте и рискови пътувания. Не участвайте в екстремни състезания. Луна, Уран и Меркурий образуват кръст с рожденното ви Слънце.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Не си позволявайте днес да се свивате, да се притеснявате и да действате комплексарски. Дори и най-близките веднага ще ви стоварят част от своите задължения, без да се интересуват от нуждите ви. Добре е да се преместите на ново място, където ще се чувствате по-свободни и самостоятелни. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Може би бъркате в преценката или ви липсва информация.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тази сутрин Луна, Сатурн и Марс са в рискови аспекти спрямо Слънцето на родените в третата декада. Попадате под натиск и правите нежелани компромиси. Аспектът провокира едиповите ви комплекси и ви кара да се държите агресивно към невинните в ситуацията. Ако ви ядоса жената ще си го изкарате на децата и обратното. Не упорствайте излишно, бъдете разбиращи и дипломатични.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят носи рискове при пътувания. Тръгнете по-рано, ако не може да се отложат. За родените около 1 ноември тази вечер е заредена с емоции, с експлозивни страсти и усещания. Не взимайте прибързани решения, особено по важни бизнес инициативи. Утре Меркурий ща навлезе във вашия знак и до някоко дни ще ви се предложат много по-добри и изгодни варианти за работа и живот.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес на преден план излиза стаеното дълбоко в душата. Може да споделите тайни и информации, които е добре да премълчите. Не се опитвайте да блеснете, ще си създадете само проблеми. Ден на едиповите комплекси, на желанието да направиш впечетление независимо какво може да загубиш. Денят е добър за работа със земята и в градината, за преместване в нов дом или в жилище под наем.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес родените в третата декада трудно ще прикрият комплексите и раните на миналото. В желанието да се помирите и сближите с някого може да направите вредни за вас и за бъдещето ви компромиси. Нищо важно да не се започва. Не поемайте ангажименти, които ще ви поставят в губеща и несигурна позиция. Може да ви изнудват тези, пред които сте били излишно откровени.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес проблемите никнат като гъби за родените до 1 февруари. Не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте заеми. Все нещо ще се развали и ще обърка плановете ви. Желанието да се изпитат удоволствия ще ви вкара в неравностойни и губещи връзки. Може би е по-добре да отложите пътувания, ако с това бихте улеснили близките. Не поемайте излишни рискове.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да сложите в ред личните и делови отношения. Опитайте да постигнете примирие по важните въпроси. Нищо ново да не се започва без одобрението на засегнатите в ситуацията. Простете на някой, който ви е обидил. Ако почувствате някакво стягане в гърдите, това е знак, че мислите прекалено материално. Нужна ви е повече духовна храна, обич и споделяне.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве