Хороскоп за 25 септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед се постарайте да се сдобрите, да пробиете барикадата от неприязън и конфликти. Ден за прошка. Следобед може да получите неприятна вест. Тази вечер влизате и в рискови отношения, които ще ви поставят в конфликт на интереси и позиции. Нищо важно да не се започва. Контролирайте емоциите и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Бъркате в преценката.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното свършете до 16 ч. и за вечерта не планирайте нищо важно. Не се обвързвайте и утре сутринта, когато може да се очакват неприятни изненади и конфликти за родените до 1 май. Опитайте да стопите дистанциите, да уредите срещи с роднини по имотни въпроси. Днес се прощават греховете. Нека всичко неприятно остане в миналото. Осигурете си съюзници за бъдещето.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До 16ч. може да се сдобиете с неочаквани съюзници. Влизате в изгодни делови отношения, падат прегради, правим си взаимни компромиси и забравяме за старите грешки. Този ден изчиства отношенията от насъбрания негативизъм. Но почти в края на работното време нещата може да се объркат. Нищо важно не предприемайте тази вечер, когато и сърцето и любовта може да ви предадат.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от тежките ви и рискови дни за месеца. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ще се сблъскате с негативни реакции по незначителни поводи. Не нарушавайте закона и предписанията. Може да платите висока цена за моментно удоволствие. Контролирайте адреналина и не се движете по ръба в професионалните и лични отношения. Вечерта се приберете навреме.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Почти до края на работното време имате свобода на действие и възможност да стопите дистанциите, да установите перспективни връзки и да се сдобрите с тези, с които времето и личния ви избор са ви раздалечили. Сега е време за прошка, за обединение на семейството и родата в името на бъдещето на децата. Вечерта навлизате в рисков период. Приберете се навреме, ако пътувате.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Почти до края на работното време печелите предимства, постигате успехи и налагате своята кандидатура. Работата ви ще бъде оценена, може да ви предложат изгодни договори. Старайте се да стопите дистанциите с нужните ви хора. Дръжте се максимално тактично и дипломатично и ще пиете вода от два извора. Вечерта лъсват едиповите ви комплекси. Лесно отстъпвате от мнения и позиции.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ако в този ден уредите заминаване в чужбина дълго няма да се върнете. За родените в третата декада денят носи агресия по всички житейски посоки. Четири планети от Козирог и Марс от Овен са в неблагоприятна позиция спрямо Меркурий от вашия знак. Може да възникнат пречки в работата и в дейноста ви. Ще срещате открита и прикрита съпротива, а и здравето ви ще е нестабилно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да реорганизирате работата и личния си живот по нов начин, с нови хора и на ново място. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. Може да се намери и приготви лекарство и за най-тежката болест. Днес намирате и мехлем за душата. Срещате разбиране и привличате точните хора. Ще получите подкрепа в тежък момент. Следващите два дни ще са рискови.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за връщане към миналото, за стопяване на дистанциите, за помирение и привличане на точните хора. Обадете се на тези, които от доста време ви липсват и намерете начин да заработите или да заживеете съвместно. Ден за прошка. Каещите се грешници са на вратата. Проявете разбиране и ще бъдете разбрани. Вечерта затваря вратата и вече няма да има връщане назад.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Четири планети от вашия знак задвижват тежки аспекти с Марс и Меркурий. Налагат се ултиматуми. Трудно ще изпълните нечии искания, но и вашите няма да се понравят. Не нарушавайте закона и правилата в местата, където отивате. Вероятни са травми и травмиращи ситуации, които ще покажат слабото ви място и ще извадят на показ отношения и връзки, които сте искали да скриете.

 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес се подават приятелски ръце през бездната на отчуждението и тежката конкуренция. Връзките ви ще бъдат подложени на изпитание, но истинските ще оцелеят. Предстоят скъсвания и раздели. Хората с комплекси трудно ще се справят с повишените изисквания на средата. Сега е момента да сплотите семейството и групата, в която работите и се изявявате. Утрото на 26-и е рисково.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят е благоприятен за пътувания и командировки, за подновяване на делови и приятелски връзки. Уредете си среща на място и без посредници. Огледайте места и терени, на които може да живеете или да се развивате в бъдеще. Активната ви и творческа дейност да продължи до 16ч. 30 мин., след което не започвайте нищо важно и ограничете максимално контактите.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве