Хороскоп за 24 септември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Подбирайте внимателно думите си, за да не обидите някого и да си създадете излишно врагове. Родените в първата декада са в неблагоприятна професионална позиция. Утре и другите ще се поизпотят и ще се наложи да приемат нежелани условия. Не тръгвайте в командировка, ако у дома имат нужда от вас. Не си и помисляйте за изневери. За всяко удоволствие ще се плаща с лихвите.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес Луната от Козирог сключва брилянтен аспект с Уран от вашия знак. Ще получите предимства и може да подпишете изгодни договори. Почти в края на работното време палачинката ще се обърне и от губещи ще се превърнете в печелещи играта в бизнеса и в чувствата. До утре на обед действайте активно, помирете се, привлечете нужните ви партньори и съмишленици.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Бъдете внимателни в изказванията си. Ден на вербалната магия. С една дума може да си спечелиш симпатизанти и подкрепа или да загубиш влияние и престиж. Следобед правите пробив и стопявате ледовете, намирате подходящата форма на извинение или компромис и честно си признавате прегрешенията. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест или проблем.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ако днес загърбите семейните нужди и интереси, утре ще си имате проблеми във връзките, а и работата ви ще зацикли. Намерете време за всичко и за всички. Родените в първата декада може да отложат пътувания или да изпратят заместник, който ще се облажи от екстрите, но ще трябва да плати сметката. Подгответе се добре за утрешните преговори. Ще ви се оказва натиск.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Може да изживеете някакво приключение и независимо личната ви нагласа да влезете в неочаквани емоционални връзки. Не унищожавайте писма, квитанции и бележки. Трудно ще възстановите изтритите данни. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите. Не започвайте дълготрайни  и отговорни проекти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще спечелите от чуждите битки и разправии. Казано е, че „когато двама се карат третият печели” и това сте вие. Съдбата ще ви помогне да елиминирате конкуренцията в любовта или на  работното място. Родените в първата декада ще бъдат свидетели на неравностойни битки. Не се намесвайте и не споделяйте чуждите тайни. Бъдете довереният човек, на когото утре ще се разчита.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Предстоят два тежки и конфликтни за вас дни. Днес в по-тежка позиция са родените в първата декада. Луна и Марс сключват критични аспекти със Слънцето ви. Нещо неприятно напира да се случи. Не влизайте в спорове и не поставяйте ребром болезнени за другите въпроси. Работата ви и семейните дела са противопоставени. Не изневерявайте, ще си объркате тотално живота.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не бъдете многословни, а си вършете работата без влизане в излишни коментари и спорове. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Вечерта сте близо до спонсор и неочакван покровител. Дистанциите се стопяват с лекота. Дайте си прошка, потърсете тези, без които животът ви няма смисъл. Навлиземе в деня на Финикса. Възкръсват от пепелта стари чувства и спомени.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят е зареден с провокативност, с желание да се влиза в забранени територии и да се шпионира в градината на съседа. Не се хвалете, не споделяйте намерения и факти от личния си и професионален живот. Който даде храна на ламята-клюка ще си изпати и може да загуби ценни позиции. Почти в края на работното време овладявате ситуацията и правите силен ход.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Тежка и рискова сутрин за родените до 1 януари. Най-трудно ще се преодоляват проблемите между родители и деца, особено във връзка с новите изисквания в училище. Налагат се нови разпоредби и на работното място и всичко това в комбинация ви качва адреналина. Отложете командировки, ако няма на кого да стоварите задачите си. Вечерта е време за прошка и целувка.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на свежите идеи, които не бива да се споделят в суров вид, за да не ви ги откраднат. Помислете кого може да привлечете към бъдещата си работа или делови проект и се опитайте да стопите дистанциите. Време е да се свържете със стари колеги или съученици и да намерите начин за съвместно оцеляване в кризата. За утре планирайте пътувания и разговори на място. Активизирайте се.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Мълчете като риба, не коментирайте нищо до обед, независимо провокациите от трета страна. Следобед може да спечелите спонсор за личната си кауза и да отстраните тези, които стоят на пътя ви. Ще намерите нужните ви лекари и лекарства. Стопира се тежък процес или се овладява успешно болестно състояние. Ден за помирение и прошка. Отношенията се връщат на старата позиция.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве