Хороскоп за 20 септември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Не позволявайте намеси. Денят не е добър за съвместни инициативи. Всичко, което свършите сами, със собствени сили и средства ще донесе късмет и бъдещи придобивки, а това, което споделите с някого или задвижите съвместно ще ви ограбва и поставя в неблагоприятна и несигурна позиция. Неблагоприятно за сключване на брак, за обединение на ресурси пари и интереси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Луната от Скорпион е в конфликт с Венера и в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо тотално ще се обърка. Може да имате проблеми при пътувания и в партньорските отношения. Не е ден за изневери. За родените в първата декада ще се развие по-неблагоприятната ситуация, от която ще излезат с болки и загуби. Не преговаряйте с роднини по отношение на имоти и наследства, ще се скарате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Очертават се опити за намеса в избора ви от страна на странични хора и фактори. Съветът за днес е да ограничите до минимум контактите, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в рискови комбинации и ситуации. Не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Нищо да не се обещава независимо дали устно или на документ. Обърнете повече внимание на близките и децата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на фатално и неустоимо привличане, което ще ви хвърли в огъня на стасти и желания, на връзки и взаимодействия, които ще ви донесат моментна радост и удовлетворение, но след това ще бъдат последвани от дълги дни на болка и разочарования. Не е благоприятно за годежи и брак. Може да блеснете за миг в светлините на прожекторите, но след това някой ще ви засенчи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

По всички линии на деловите и лични контакти ще се наложи вие да платите сметката. Лесно може да попаднете в капани на страстта, да направите губещ и обвързващ ход, от който после трудно ще се измъкнете и дълго ще ближете рани. Луна и Уран са в конфликтни аспекти спрямо Слънцето на родените около 1 август. Спазвайте закона и правилата, не рискувайте в отношенията и на пътя.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на примамливи предложения, които ще ви вкарат в изнудващи и манипулиращи капани. Не давайте обещания и не се обвързвайте с думи и дела. Дори и тези, които обичате и ви обичат ще се опитат да ви използват и товарят със задълженията си. Влизате в ролята на работната пчеличка, която обслужва търтеите. Не взимайте и не давайте заеми, не излизайте от зоната си на комфорт.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на фатално привличане в чувствата. Не си определяйте първа среща и стойте далече от хората, които и друг път негативно са ви повлияли. Някой ще се опита да ви постави в изгодна за него позиция, да използва ресурсите и знанията ви безплатно за лични цели. Трудно ще се отърсите от вредни зависимости. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не взимайте прибързани решения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ограничете контактите и пътувайте по възможност рано сутринта. Не преговаряйте по наследствени дела и не уреждайте имотни сделки. Много неща може да се объркат. Родените във втората декада ще изживеят мъчителни мигове и стресови ситуации. Тази вечер не си позволявайте изневери и се приберете навреме у дома. До утре на обед не участвайте в колективни инициативи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес лесно се попада под чуждо влияние и се влиза в нежелани и вредни зависимости. Опитайте да се справите сами и без чужда помощ във всяка задача и личен проблем. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак. Не взимайте никой на стоп, не разчитайте на помощ от непознати и не се намесвайте в чуждите разговори. Важните делови срещи планирайте за утре следобед.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Действайте активно, но само в градината на личния си интерес. Не се препоръчват съвместни делови и творчески участия. Ролите на са правилно разпределени, а и финансово ще бъдете ощетени, ако се захванете с екипни проекти. Днес колективната работа ще бъде срам за майстора и за професионалист като вас. Не с товарете с чужди отговорности и задължения, вашите ви стигат.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Опасен ден. Луна и Уран са в опозиция, която засяга негативно родените до 1 февруари. Нещо ще се обърка. Отношенията ви са нестандартни и  непредсказуеми. Лесно попадате в капани. Може да пострадате при екстремни натоварвания, които са извън вашия контрол. Желанието да впечатлите някого ще ви изиграе лоша шега. Не е ден за рискови и каскадьорски изпълнения. Мирувайте.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Всичко, което  осъществите без странична намеса ще ви донесе късмет и ползи. Ако ви предложат да направите избор между доброто и злото, бъдете сигурни, че има и трети вариант, който ще помогне да излезете с по-малко загуби и даже да реализирате печалби. Ден за почивка и тихи семейни занимания.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве