Хороскоп за 18 септември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните и в късния следобед среща Меркурий. Аспектът ви поставя в неблагоприятна ситуация при уреждане на нови сделки и договаряния. Някой ще опита да ви постави в неизгодна позиция и да ви наложи своите правила. Прекаленета ви активност ще донесе само болка. Маркирайте границите, от които повече няма накъде да отстъпвате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на бизнес, който може да се развива успешно в момент на криза. Ще ви дойдат чудесни идеи, ще усетите накъде да тръгнете и коя ще се окаже печелившата пазарна ниша. Телецът има един вид шесто чувство за печалби и надушва откъде може да дойдат парите в трудно време. Правете това, което ви идва отвътре.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е добър за размишления, проучване и открития, за пътувания и командировки, за срещи с тези, които чувствате близки на сърцето и желани за бъдещи партньори. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи и се освободете от неприятни ангажименти. Ще почувствате особено ясно и силно къде са вашите хора и къде са тези от противниковия лагер. Не правете компромиси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Труден ден за бизнес инициативите, които скоро сте стартирали или подхванали наново. Може би трябва да префасонирате магазина и офиса си. Заемете се с нещо различно и проспериращо в дните на криза. Ще спелят тези, които бързо се преориентират. Освободете се от това, което вече не носи приходи. Доверете се на вътрешното си усещане и направете интуитивен избор.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е добре да направите първа крачка в нов бизнес, да осветите новото си заведение или търговски обект, който ще започне да функционира в следващите дни. Всичко, което ви хрумне или уредите като бизнес инициатива в този ден ще носи пари и ползи в бъдеще, ще ви осигури нужната материална самостоятелност и защита от конкуренцията. Доверете се на инстинктите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на интуитивни прозрения за посока и цел. Може да се избистри намерението ви за някаква нова дейност или да намерите обекта, в който да я развивате. Ще се случват събития позволяващи да намерите нова ниша в кризата на зимния сезон. Ще ви се обаждат с изгодни предложения, а и вашите оферти ще се приемат. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи, спазвайте диета.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Съвпадът на Луна и Меркурий във вашия знак дава възможност да се стартира днес или през уикенда нова търговска инициатива, да се отвори и освети нов офис или помещение, в което ще развивате допълнителна или основна дейност в момент на криза. Дано сте избрали правилната и благодатна ниша. Не чакайте повече, ракламирайте се, поканете приятелите и прережете лентата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от благоприятните дни за старт на нова дейност и нова търговска инициатива. Направете промоция, рекламирайте това, което започвате и поканете гости за откриване или освещаване. Ще се събудите заредени с идеи, които е добре да осъществите. Не се отказвайте и от предложения за съвместна работа и равностойно участие в обща фирмена дейност. Ще усетите къде ви е мястото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ако от доста време сте мислили как да започнете някаква търговска дейност и как да изкарвате допълнителни пари, днес може да намерите тази своя ниша. Съвпадът на Луна и Меркурий в знака на Темида-Везните ще ви насочи към правилните и печеливши договорни отношения бази и дейности. Кандидатствайте и за по-висока служебна позиция независимо конкуренцията.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор, но събитията ще изискват да предприемете нещо съвсем друго. Съветът е да изчакате, да не избързвате, за да не се ядосвате, че сте сбъркали посоката. Не е ден за публични изяви. Действията ви обслужват чужди интереси, а някой може да си препише и вашите заслуги. Отложете за друг ден и старта на новите бизнес инициативи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Събитията от този ден може да ви подскажат къде е добре да се преместите да живеете, да работите или да развивате нов бизнес. Някой стартира отдавна планирана търговска дейност с доказани във времето приятели и партньори. Добре е да се направят съответните реклами и промоции, да се привлече клиентела и да се поканят гости. Деверете се на интуицията и в избора на храната.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на устата. Събуждаме се с откровение за полезното и вредното. Наблегнете на тази храна, която ви се дояде. Не яжте нещо, което ви отблъсква, дори и да обидите някого. Постъпете избирателно и към личните си и професионални връзки. Не се свързвайте с хора, към които усещате някакво неприятно чувство или отблъскване. Доверете се на интуицията, тя е вашето оръжие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве