Хороскоп за 16 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В деня преди новолунието тъмнината ни обгръща, мислите са мрачни, а поведението несигурно. В такъв ден не бива да се предприемат важни за бъдещето инициативи. Може да се окаже, че работите за чужд интерес или просто сте сбъркали пътя и човека. На новолуние диетите са за прочистване на организма, а на пълнолуние за  отслабване. Сметките са криви, а приходите слаби.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Този ден ще ви предложи незаслужени награди и предимства. Ще бъдете изкушени да постъпите нелоялно, да прецакате колега и близък. Може да прередите някого на опашката за късмет, за работа или за друга важна придобивка. Съветът е да не правите компромис със съвеста си. Не влизайте в корупционни схеми. Дълго ще плащате за поисканите днес услуги, пари и екстри.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Предстои тежко за вас новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес се очертават срещи с предатели, с хора които биха искали да се възползват от нещата, които предлагате, имате или държите под контрол. Всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще донесе неприятности и проблеми. Останете където сте, Проведете прочистване на организма и връзките.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на намеси и предателства. Не вярвайте на усмивки и сълзи. Всичко е театър и постановка целящи да ви извадят от равновесие. Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Стартирана в този момент работа ще зацикли и донесе само вреди. Всичко да се проверява. Канкуренцията търси сабото ви място. Не се изказвайте неподготвени, потъресте капацитет за съвет.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Както и да постъпите ще сбъркате, а най-лошото е, че ще се поставите в услуга на тези, които до момента са ви служили. Днес тъмни и агресивни сили се намесват в живота ни, объркват отношенията и налагат печата на нежелани зависимости. Не носете изделия от кости и рога. Добре опечете и сварете храната си. Не се знае по какви канали злото ще се опита да ни завладее.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Тъмни сили с тъмни намерения се опитват да се намесват в живота ни, да ни заробват с договори или с чувства и обещания. Всяка прибързана инициатива ще ви слага окови. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Утре ще имате повече свобода на действие и ще може да контролирате положението.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. Хора с тъмни мисли и страсти ще се опитат да се възползват от чувствата, услугите и парите ви. Нищо отговорно и важно да не се предприема. Ограничете контактите до минимум. Взетите решения ще се нуждаят от корекция и биха ви донесли само загуби и болки. Спазвайте диета, не яжте нищо алангле.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

В този ден не започвайте нищо важно, не подписвайте нови договори и не водете преговори, независимо кой и как ви подтиква или стимулира. Нищо не може да се види и прецени в тъмнината на приближаващото новолуние. В отношенията ни действат скрити мотиви и намерения, правят се съзаклятия и се влиза в нерегламентирани връзки. Останете където сте. Утре ще напипате верния път.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в първата декада ще изживеят тежки и ограбващи живота и душата им моменти в днешния ден. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще трябва да се преправя и започва отначало. Давате си и парите за нещо ненужно или некачествено. Ще работите за някой, който няма да оцени труда ви. Не участвайте в задкулисни сделки и не позволявайте да ви притискат и изнудват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

В тъмнината преди новолунието всеки действа на сляпо, а това ще доведе до много грешки и провали. Конкуренцията ви прави необмислен ход и освобождава терена, на който утре победоносно ще се настаните и внедрите. За вас в момента е важно да приключвате на едно място и в следващите дни да се устройвате на друго. Време е да прекратите фалшивите и губещи връзки. Край с илюзиите.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Взетите решения ще бъдат погрешни, изкривени и манипулирани, а казаните думи ще са без тежест и без чувства. Нищо важно да не се предприема. Пазете се от случайни контакти и от прибързани действия провокирани от нечия агресия. Утрешният ден ще освети пътя, ще предложи решения и ще изчисти отношения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре Слънце и Луна са в опозиция на Нептун от Риби. Ще ви се оказва натиск, ще има опити за манипулация и изнудване. Попадате в засада и плащате чужди сметки. Нищо важно да не се предприема. Получените предложения ще ви поставят на прага на непростими грешки. Храната да е добре сварена и опечена. Идеи предложени и приложени в суров вид също носят загуби и вреди.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве