Хороскоп за 15 август, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днешният ден засилва тенденцията към енергийни загуби и конфликти, особено там, където се съберат хора с различни мнения, възгледи и възможности. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не обсъждайте болезнени теми. Нужна е трезва оценка на възможностите и наличностите. На всички нива властва грубият материализъм, всеки търси ползата от другия.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес вървите към срещи със стари познати, които може да ви вкарат в нова среда и да ви разделят от досегашните ви приятелски връзки. Бъдете внимателни в избора си, не намесвайте близките в спорове с познати и непознати. Уредете си среща с капацитет в областа на личните ви интереси и нужди. Нещата ще се развиват добре само там, където се срещнат двама насаме.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на любовни предизвикателства. Луната напуска вашия знак и бърза на среща с Венера. Напуснете и вие териториите, в които нямате шанс както в любовта, така и в партньорските връзки. Тази вечер може да изживеете вълнуващи мигове и да запълните празнината в сърцето. И дано това не ви изпразни джоба или да изпразни от съдържание старата ви връзка. Всичко случващо се си има цена.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес родените около 1 юли са на прага на изтощаваща емоционална връзка. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Чакайте посещение на личната си муза тази вечер и дано това не натегне семейните ви и приятелски отношения. Едно запознанство в момента може и да ви ожени или да промени тотално живота ви. Насочете усилията си към творчество, дайте воля на талантите си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес се връщате към стари сметки и задължения, обаждат ви се стари партньори или недоволни киленти и по някакъв начин отстъпвате от позициите, които до момента сте завладели. Върнете си дълговете до новолунието и не правете нови. Проблемите ще се засилят, ако сте склонни на изневери и работа на чуждо. Върнете се към извора, към старите приятелски връзки и работа.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес за родените около 1 септември ще има болезнено връщане към миналото, което в последствие ще усетите като обезпечаващо и защитаващо, но на първо време ще се изнервите и подтиснете. Сега е момента да се върнем към корените, към старата си работа или обезпечаваща връзка. Някой се враща и от чужбина или пренастройва работата си съобразно нуждите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и утре в хороскопа ви действат тежки и агресивни аспекти. За родените в първата декада денят носи неприятни изненади, промени в плана и конфликти с близки и приятели. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат в крачка и с компромат. От действията ви в момента може да произлезат в бъдеще неприятни раздели и юридически дела, които ще ви ощетят емоционално и материално.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят е конфликтен, но докато другите се разправят и делят неделимото вие привличате любовта и прекарвате приятно. Ще ви бъдат от полза срещи с учители и капацитети в областа на преките ви интереси. Някой, който ви харесва ще ви даде безплатни съвети или може да финансира начинанията ви в бизнеса. Ще сънувате пророчески сън. Тази вечер и любовта няма да ви изневери.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес ще настане суетене, плановете ви ще се променят. Влизате в разправии за дреболии. Не канете гости и не гостувайте. Отношенията ви може да излезат от рамките на добрия тон. Въздържайте се и от активни състезателни дейности. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Постарайте се до вечерта да оправите нещата. Предстои една любовна вечер, но само за този, който е заслужил.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

За родените в първата декада съботният ден ще донесе объркване в програмата и неприятности на емоционална основа. Ще се разбере нещо, което отдавна прикривате, а и вие ще хванете партньорите си в крачка. Тази вечер си останете у дома и не изневерявайте нито на любимия, нито на собствените си разбирания и начин на живот. Едно приятелско парти може да завърши тежко за вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днешният ден ще ви върне към старите връзки, към недовършеното от миналото, към желанията, които още тлеят или неочаквано се разгарят от една среща и разговор. Предстои ви да изиграете своя нестинарски танц върху жаравата на миналите спомени и настоящите изисквания на момента. Вземете каквото можете от сладостите и радостите на живота. Утре всичко ще се промени.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Уран тръгва в ретроградна посока и ни връща към пропуските на миналото, към възможноста да подновим изгубена или провалена връзка. Сега е момента да си върнете или да срещнете любовта. Предстои емоционална вечер. Луна и Венера са в съвпад в знака на семейството Рака. Чудесен момент за брачни предложения и вричане във вярност. Не губете време, останете заедно.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве