Хороскоп за 14 август - петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще имате поне два варианта за действие и перспектива, но нищо ново не бива да се започва. В следващите дни ще се окаже, че е имало и скрит трети вариант, от който може да имате много по голяма полза стига да го откриете навреме. Поспрете и помислете, отложете преговорите, не позволявайте да ви притискат. Довършете работата, която добре ще ви се плати и отплати.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Приключете навреме с ангажиментите, които сте поели. От утре Уран във вашия знак ще тръгне в ретроградна посока. Ще се променят някои условия, цени и партньорски споразумения. Бъдете готови да реагирате на обратите в делови и професионален план, които ще се отразят и на семейните ангажименти. Не започвайте нищо важно, утре то вече може да е излишно или маловажно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е препоръчително да гледате само напред. Опитайте до вечерта да приключите с обещаната работа и да довършите важни дейности и ангажименти. Всеки поглед встрани от набелязаната цел ще ви създава неудобства. Не допускайте да ви увещават да постъпите различно от това, което сте решили. Нищо важно и отговорно да не се започва. Мислете само за финала.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на костенурката. Бързайте бавно, не се напрягайте излишно с несвойствени задължения и отговорности и по никакъв начин не позволявайте на околните да ви се бъркат в живота и да ви отклоняват от поетата посока. Вечерта ви предстои среща с любовта. Не е все едно на какво място ще отидете и чия покана ще приемете. Родените до 1 юли може да намерят нещо търсено отдавна.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес постигате целта, която преследвате от доста време. От особено значение е да не бързате, да изпипвате подробности и детайли и да не правите излишни нововъведения. Опирайте се на стари и доказани във времето партньори. Не е ден за нови запознанства и старт на нова бизнес програма. Затворете производствения си цикъл, подсигурете работата си юридически и технически.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада днес са в ролята на Червената Шапчица. Отклонявате се от пътеката, която сте обещали да следвате пред себе си или на друг. Така може да попаднете в лапите на хора с вълчи нрав и измамна природа. Приемайте всичко казано и предложено с резерви. Вървете неотклонно в посоката, в която сте тръгнали сутринта. Всяка промяна ще ви коства загуби.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден ще ви донесе късмет, радост и удовлетворение от постигнатото и преживяното. Връзките ви ще се стабилизират. Пристигате на точното място в точното време. Реализирате печалби и неочаквани ползи. Важното е да не се отклонявате от предписанията, от обещанията и от посоката, която сте обещали пред себе си или пред някой друг да следвате неотклонно. Бъдете верни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес дългите ви напъни, опити и усилия се увенчават с успех поне в една посока. Действайте комплексно. С един удар може да спечелите двойно и да получите допълнителни екстри в работата и в личните връзки. Тази вечер и в любовта няма да останете на сухо и като цяло денят ще ви поднесе на тепсия това, за което сте готови доста да платите или да се потрудите. Опитайте пак.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не си променяйте намеренията и решенията. Днес може да направите грешен избор, особено в чувствата и в любовта. Не е ден за изневери, но някой точно натам е тръгнал. Една лъжа ще разплете броеница от прикривани намерения и действия. Луна и Нептун ви облъчват в неблагоприятни аспекти. Вървете си по пътя, без да се отклонявате независимо изкушенията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е добре да тръгнете с голямата кошница. Очаквайте придобивки и повишение, възможност да придобиете повече права и да ви поканят за важни делови участия в престижни проекти и творчески инициативи. Вървете си по набелязания път, който трябва ще ви намери. Вечерта ще ви намери и любовта, независимо как сте се скрили и покрили. Ден с голяма възвращаемост на чувства и сили.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на възнаграждение за усилията и браните страхове, за всичко, за което сте се постарали и потрудили в миналото и сте направили със собствени ръце и ресурси. Чакайте повишение и възможност за участия в обезпечени материално проекти. Имате своя шанс да влезете в печеливша среда. Край с дългото чакане да бъдете оценени от шефа и забелязани от обекта на чувствата си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в третата декада трудно ще постигат целите си увлечени в желанието да окажат помощ и съдействие на близки и приятели. Може да се окажете в невъзможност да вършите собствената си работа. Напрежението у дома ще нараства, особено ако се налага да заминете в командировка. Но тази вечер сте на път към нова връзка, която ще стимулира личните ви и професионални дела.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве