Хороскоп за 13 август - четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за реформи и реорганизации на работата, на отговорностите и семейните задължения. Един заминава, друг се връща. Отношенията се нуждаят от нов подход. Днес е важно да заложите стабилна основа за бъдещето. Нищо да не се прави без план, мисъл и стиковка с мнението на засегнатите в ситуацията. Ще се наложи да се включат в действие и скритите резерви. Да му мисли, който ги няма.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е важно да стъпиш на сигурна позиция, да подпишеш стабилизиращи договори или да преподпишеш старите при по-добри и изгодни условия. Добре е за започване на рамонти и строителство. Подредете дома и работните помещения по нов начин, съобразно нуждите на момената и изискванията на хората, от които зависите. Всичко да се прави здраво и стабилно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Навлизаме в период, в който старото ще се разруши, установените порядки в работата и у дома ще престанат да действат и да бъдат актуални. Децата се неуправляеми, а и партньорът има идеи, които няма да сподели с вас или поне няма да ги обсъжда, а ще действа както си е решил. Луната от вашия знак е в конфликт с Нептун от Риби. Оказвате се във властта на фобии и фиксидеи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за реформи. Падат забрани и ограничения създадени от вас или наложени ви от друг. Измъквате се от зависимости, но и децата се изплъзват от контрол. Ще получите откровение какво трябва да се промени или да приеме като необратим факт и кое е добре да се запази. Може да се намерят лекарства и лечения за тежка болест. Включете в действие целия си наличен потенциал.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес се решавате на крачки и промени, които ще ви поставят в много по-изгодна и печеливша позиция. Сложете начало на нови отношения с нови договори и споразумения. Важно е на каква база ще стъпите, какви съюзници ще привлечете, с какви материали ще строите и докъде ще разпрострете територията си на влияние. Правете всичко здраво и надеждно, простирайте се в рамките на закона.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре Луна и Нептун сключват критични аспекти със Слънцето ви. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват. Стойте далече от страничните връзки, които може да се афишират и болезнено да засегнат семейния ви и делови живот. В най-неблагоприятна позиция са тези, които имат любовна връзка по месторабота. Ще се наложат болезнени рокади и признания променящи всичко.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Започнете с реформите, поставете на нова база отношенията и работата си. В бъдеще на тях ще градите и надграждате. Чудесен ден за уреждане на имоти и наследства, за всякакъв вид лечения и оздравителни процедури. Надвийте страховете и притесненията, направете верния избор и ход. Използвайте активно всеки шанс и включете личните си резерви на пълна мощност.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден с огромна преобразуваща сила. На различни нива ще започнат дълго отлаганите реформи. Дано изберете правилната позиция и страна. Луната е в Близнаци, а това ще ни даде възможност за двойнствени отношения и игри и в двата лагера. Някой ще остане от два стола на земята, а друг ще се облажи от загубите на едните и от печалбите на другите. Интуитивните печелят.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят изисква реформи и поемане по нов път на развитие, работа и личен живот. От особено значение е базата, на която ще стъпите и ще се развивате. Не правете компромиси, особено ако започвате строителни и ремонти дейности. Не пестете труд и материали. Осигурете си качествени услуги и консултации със специалисти. Оставете и децата сами да направят своя житейски избор.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес се залагат основите на бъдещи проекти, строежи и ремонти. Ще се наложи да извадите скритите резерви, да се бръкнете дълбоко и да подсигурите необходимите разходи, които вероятно ще се поемат само от вас. Не разчитайте на някой друг и побързайте с уреждането на делата, които ще ви подсигурят материална стабилност и самостоятелност в работата и в семейния живот.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е от особено значение да стъпите на сигурна основа, да поискате и получите материална и емоционална подкрепа за действията, решенията и инициативите си. Навлизаме в период на коренни реформи и реорганизации, някои от които ще бъдат предизвикани и от вашите действия, но други ще ви връхлетят като буря. Възползвайте се от всичко, което може да ви осигури бъдеща стабилност.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на неочаквани обрати. Старото се руши, статуквото не може да се задържи, не се и опитвайте. Може да получите откровение в каква посока да вървите и да насочите амбициите си. Сексуалната ви енергия не е на нужното ниво, така че не поглеждайте встрани, ако не искате да се изложите или да си докарате компромат. Проведете оздравителни процедури, идете на приятно място.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве