Хороскоп за 12 август - сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Обърнете внимание на здравето си. Ден на конфликти, на агресивна реакция по всякакви поводи. Дистанцирайте се от тези, които и друг път са ви качвали кръвното. Не е ден за събрания или обсъждане на конфликтни теми. Трудно е да се разпределят отговорности и наличности. Както и да постъпите ще има недоволни и на никого няма да може да угодите. Прекарайте този ден в уединение.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед имате шанс да постигнете поне една важна цел. С напредването на деня апетитите се изострят. Конкуренцията усеща, че губи предимства, пари и терени и тръгва готова за битки. Трудно ще се задържи статуквото. Предстоят реформи и реорганизации и на работното ви място. Отварят се ненаситни апетити, определящо е желанието да имаш и да спечелиш на всяка цена.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят започва мирно и с големи очаквания, но към обед и най-благоприятната ситуация ще се обърне срещу вас. Днес лесно се освобождават ловните инстинкти, залагат се капани за наивници и се действа агресивно без отстъпки и компромиси. На едно място ще ви настъпят и подчинят, но на друго вие ще постъпите силово и ще наложите забрани. Така още утре ще започнат генерални промени.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес във въздуха витае агресия. Не се включвайте в митинги и демонстрации на сила. Тълпата е неуправляема. И у дома трудно ще овладеете положението и трудно ще се разберете с близките и децата. Една недозирана реплика може да запали пожари, които трудно ще угасите. Не се поддавайте на гнева и агресията. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза и бял дроб.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не е изключено да попаднете в капани, да привлечете агресия и да настроите негативно хората, които искате да спечелите за личната си кауза и професионална битка. Бъдете внимателни, не провокирайте околните, не свиквайте събрания и семейни срещи, на които планирате да поставяте условия и да се държите ултимативно. Ще загубите контрол и нещата може да се обърнат срещу вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед сте в силна и стабилизираща позиция. Побързайте да уредите важни срещи, подновете договори и участия. Следобед навлизате в труден и рисков период. Не ходете по митинги, не се срещайте с хора, които и преди са ви вкарвали в неприятности и са ви изнудвали по един или друг начин. Предстои ви криза в любовните отношения, ако закъснеете или партньорът ви улови в крачка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Стъпвайте на пръсти. Денят е зареден с агресия със склонност към авантюристично поведение, което ще нарани и обърка плановете с партньори. Денят се свързва и с изгнанието. Точно днес не взимайте решение за заминаване в чужбина, а ако заминете дълго може да не се върнете. Случващото се в момента издълбава дълбока пропаст в отношенията и чувствата.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят се свърва с преследването и изгнанието, с коренната реформа и с нещата, които ще се променят по насилствен начин, ако никоя от страните не направи компромис. Ще се действа без заобикалки и от позиция на силата. Бъдете внимателни, не настъпвайте никого по мазола и се пригответе за ответни действия, ако навлезете в чужда територия на работа, търговия и влияние.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Започвате с ентусиазъм и до обед свършвате повечето работа, но след това може да се изправите пред тотално неразбиране и агресия, пред нечие невъзприемчиво мислене и диктатура. Качвате кръвното и адреналина. Може да се провали пътуване и командировка. Следващите два дни ще прекарате в битка с консервативно настроени служители и дистанциращи се роднини.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Силен предиобед, особено за родените след 14-и януари. Прилагате здрава хватка и притискате някого за нужните ви пари, услуги и документи. Но с напредването на деня от различни страни ще усетите натиск и агресия. Може да попаднете в засада определена за друг. Очертават се семейни и професионални конфликти. Влезте в положението на длъжниците си, разберете се и си простете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на ненаситните апетити. Няма прошка за лаиците, за доверчивите и за тези, които се оказват някъде в неподходящ момент. Не поемайте към никого ангажименти, особено ако усещате, че може да ви вкарат в изнудващи и източващи ресурсите ви схеми. Ден на крокодила, а той като хване не пуска. Не подписвайте нови договори поне до обед. Не участвайте в екстремни дейности и спортове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Концентрирайте се и свършете важното в първите часове на работното време. Здравето е нестабилно, връзките ви носят повече конфликти и изнервяне, отколкото ползи и придобивки. С напредването на деня навлизате в рисков период и в следващите два дни ще се наложи доста да се поизпотите, за да си свършите работата и да се справите с неизбежните дела и ангажименти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве