Хороскоп за 11 август - вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес късметът следва добре информираните, тези, които са си научили урока, които са проучили добре всички данни и факти относно проектите и дейностите, които ще започват. Постарайте се да придобиете пълна картина над ситуацията, в която ще влезете или ще се включите с лични пари и имоти. Консултирайте се. Не хвърляйте труда си на вятъра и не повтаряйте старите грешки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес сте ковчежник на важна информация. Защитете добре кореспонденцията си. В момента може да направите важна крачка напред и да изпреварите конкуренцията, но ако по някакъв начин тя се усути или някой я информира за действията ви ще ви забият нож в гърба. Подновете участието си в стария тренировъчен и учебен екип. Повишете личната си квалификация и с нещо ново.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Поспрете, обмислете начинанията си, прегледайте справочна литература, консултирайте се със специалист в областта, в която ви предстои да действате, да провеждате лечения, делови разговори и имотни делби. Прекарайте този ден в срещи с хора, които могат да ви осветлят по въпросите, за които не сте достатъчно компетентни. Така ще си спестите грешки, загуби и ядове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес отваряте нова страница в личната си програма и делова заетост. Сега е момента да започнете нов квалификационен курс, да се запишете за фитнес, за йога или за друг курс за духовно и физическо усъвършенстване. Един от дните, в който ученикът си намира учител и обратното. Лесно се усвояват нови знания и умения. Така ще може да плувате успешно в новата среда.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще давате независимо дали искате или не. Бъдете готови да проявите щедрост, която със сигурност ще ви се върне още в следващите дни. На пътя ви застават хора с нужди и проблеми. Помогнете, защото точно тези хора ще се окажат ценни за бъдещето и за работата, за която търсите съюзници и сътрудници. Оглеждайте се, днес може да попаднете на тайни източници на сила и любов.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Всичко, което научите и проучите днес ще ви се отплати и влезе в работа. Може да намерите и преподавателско място и да получите материална възвращаемост на наученото и усвоеното в годините. Търсете странични доходи като учител или намерете такъв за уменията, които ви се иска да усвоите. Всичко ще ви се отдава с лекота. Ще покриете нормативите за влизане в нова среда.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за консултации със специалисти. Може да си уредите представителни срещи и участия, които ще привлекат към работата и проектите ви млади и перспективни хора. Правите връзка помагаща да влезете в нова среда, да намерите последователи, спонсори или подходящия екип за тренировки. В бъдеще това ще помогне да реализирате талантите си и да се изявите в ново поприще и в нов бизнес.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е противопоказно да се действа без да се проверява как в действителност стоят нещата и кой стои зад всичко, което ви се предлага и случва. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която не всеки ще получи. Интуитивно успявате да навържете нещата и да се измъкнете в последния момент от трудна за вас, за работата и парите ви ситуация. Движете се в позната среда.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за усвояване на нови знания и опитности. Запишете се за нов учебен, тренировъчен или спортен курс. И на морето може да усвоите нови техники в плуването и в живота. Нищо да не се започва без предварителна подготовка и консултация със специалисти в нужната ви област. Тази вечер и сънищата ще ви предложат вече готовите решения на подсъзнанието.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес ще ви се плати за всяка консултация и съвет. Ще има материална възвращаемост за наставленията, които давате на определен кръг хора. С лекота ще черпите и от работата и знанията на минали величия във вашата област. Внимавайте с плагиатството. Всичко научено и проучено да се пречупва през личния ви подход и избор. До утре на обед може да получите чаканото финансиране.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Както и да постъпите ще се наложи да давате, да обслужвате някого, да сте на разположение и подчинение. Енергията ви изтича в посока на услуги и странични разходи за хора, които няма да оценят жестовете ви. Не се намесвайте в живота на околните и не давайте непоискани съвети. Каквото отложите за 13-14-и ще ви донесе късмет, лична стабилност и придобивки. Вървите по тънък лед.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

И ако в предните дни не сте успели да овладеете напрежението и да се справите с някакъв проблем, днес може да проведете нужните консултации със специалисти и с хора, на чието мнение, опит и знания разчитате. Ще се наложи да отмените някой свои ангажименти, за да помогнете на тези, които разчитат на вас. Подновете участия в курсове за лично и духовно усъвършенстване.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве