Хороскоп за 7 август, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Навлизащата в Овен Луна сключва пречупващ аспект с навлизащата в Рак Венера. Родените в първите дни на зодията ще се изправят пред неразрешими казуси в любовните и партньорски връзки. Навлизате в период на изтрезняване, на проблеми в чувствата поради изневери или лична несъвместимост на характерите. Предстои тежък уикенд с тенденция към скъсвания и конфликти.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на преобразяването. Всички сме с маски, но тези в отношенията ще паднат. Може да  разберете кой ви мъти водата и кой се ползва незаслужено от доверието и благата, които му давате и осигурявате. Време е да пренастроите личните отношения съобразно това, което давате или получавате обратно. Прекратявате една източваща силите ви програма и връзка.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада са на прага на раздели. Венера напуска вашия знак. Предстои утрезвяване в чувствен и емоционален план. На предна позиция излизат нуждите на момента, възможността да започнете по-добра работа и да влезете в нова среда. Ден на леденото сърце. Няма да направите компромис, но и отсреща ви ще стоят безкомпромисни хора. Днес издигаме стени.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Навлизащата във вашия знак Венера иска своето, настоява за почивка, за приятни моменти и изживявания с още по приятни на душата ви хора. Емоционалният ви и чувствен живот навлиза в нова фаза. До дни може да влезете и в нова семейна роля и да поемете нови отговорности. Родените в третата декада ще изживеят стресиращи моменти. Вероятни са изневери. Маските падат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на кривите огледала. Едно се казва, друго се мисли, а трето се подразбира. Скрили сме под хиляди пластове истинските си намерения и желания. Ще почувствате някакво охладняване и ще се чудите какъв е проблема. Не вярвайте на първите думи и впечатления. В критична ситуация всичко може да се разкрие и разбере, но и доста ще ви заболи от споделеното, усетеното и видяното.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на преобразяването. Нищо не е такова, каквото изглежда. Следобед ще намерите правилното решение и верния път, но преди това ще се опарите, ще позволите да ви използват и ще приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Бъдете самокритични и критични към околните. Не взимайте думата, ако не сте добре подготвени и нямате нужните защити и информации в своя полза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

В този ден всеки получава по заслуги, това за което се е постарал или е пренебрегнал в миналото. Вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на Рака и заедно с Луната от Овен сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Не закъснявайте, приберете се навреме у дома, за да има мир и любов. Работата и дома са противопоставени.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще се събудите с усещания, които ще се окажат верни. В този ден маските падат, случват се събития, които ще ви покажат някого в истинския му облик и в светлина, в която не сте го виждали преди. Вървим към лично и професионално преобразяване. От този ден може да вземете решение за промяна в работата и за нов начин на живот с настоящите ви партньори. Бъдете себе си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес ще се отървете от хора и фактори, които са ви спъвали и поставяли натясно. Ще разберете кой ви е мътил водата и ще излезете от вредна за вас среда. Не се колебайте да вземете трудните, но нужни и важни за момента и за отношенията ви решения. Няма значение колко ще е трудно, важното е да се освободите от тези, които ви висят на шията, стопират ви и ви ползват еднолично.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Първата половина на деня ви помага да се ориентирате в средата и да разберете на кого и какво може да разчитате и да се надявате на подкрепа. С напредването на деня нещо неприятно се задава на хоризонта. Плановете ви се променят,  възникват пречки при пътуване и един ангажимент може да се отложи. Здравето ви е нестабилно. Тази вечер внимавайте в каква среда се движите.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на изтрезняване след пиянството на душата и опиянението ви от постигнати успехи и реализираните ползи. Маските падат, разбирате кой доколко ви цени и обича. Ще се случват събития позволяващи да видите истинската стойност на връзките си и цената, която ще трябва да платите, за да бъдете заедно или да имате мечтаните екстри. Всеки трябва да си знае къде му е мястото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед Луната е в Риби, плувате в свои води и се срещате със свои хора. Следобед в отношенията ви се промъква някаква студенина, неразбиране и отчуждение. Напрежението нараства и през уикенда ще прескачат искри. Подгответе се с резервни варианти за всяка планирана инициатива. Ще бъдете изненадани с неочаквани обрати в отношенията. Не давайте повод за скандали.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве