Хороскоп за 6 август, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на неочаквани съобщения и покани, които може да преобърнат живота ви и да привлекат благоприятни случайности. Не изпускайте шансовете за срещи, контакти и запознанства. Поводи ще се намерят. Един от най-благоприятните дни в месеца за брачно предложение и годежи. Разстоянията нямат значение. Може да получите и да направите предложение и на почивка в чужбина.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес генерирате чудесни идеи и получавате изгодни предложения. Личната ви муза ще ви посети, ще ви зареди с вдъхновение и желания, които от доста време пренебрегвате. Старайте се във всеки момент да владеете ситуацията. Ще спечелят тези, които не губят чувството си за мярка, които реагират адекватно на предложения и провокациии. Ще има за какво да почерпите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада трудно ще прокарат идеите си, но с лекота ще приемат чуждите, което няма да бъде прието добре от партньорите им в семеен и професионален план. Не позволявайте на трети лица да се вклиняват в двустраните ви отношения. Нека през целия ден да не ви напуска чувството за мярка, за да не изпаднете в ситуации на зависимост от околните. Внимавайте с алкохола.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-силните ви, пробивни и успешни дни. Може да дочакате изгодни предложения, да получите повишение и да уредите важна за работата и семейния ви живот имотна сделка. Участвайте в брокерски инициативи. Може да спечелите дело и да получите дължими пари и услуги. Във всеки момент контролирайте ситуацията, не изпускайте доминиращата позиция.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще има за какво да почерпите. Ден на виното и камбаната. Идват вести позволяващи да тръгнете в нова посока и да започнете реализацията на отдавна подготвените проекти и начинания. От особено значение е да се дозират нещата. Не страдайте и не се радвайте предварително. Днес животът ще отвори пред вас врата, която ще се превърне в триумфална арка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес може да загубите чувството си за мярка, да превишите права и да застрашите свои и чужди интереси. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не е нужно на никому нищо да доказвате и показвате. Обърнете повече внимание на любовния си живот. От утре Венера ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рака. Тази вечер останете заедно и на саме далече от светския шум.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Случващото се в момента ви кара да се разкрепостите, да забравите някои ограничения и обещания и да направите крачка извън пътя си и установените маршрути. Очертават се неслучайни срещи, които ще променят възгледи, намерения и обещания. Най-добрият ден в месеца за годежи предложения и сключване на брак. Висшата любов ще покровителства партньорските ви връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от най-успешните ви и пробивни дни. Може да получите изгодно предложение, да сключите перспективни договори и да ви възложат поръчки, от които в бъдеще ще се печели повече от очакваното. Не е все едно с кого влизате в преговори. Днес съдбата е на ваша страна и работи за личния ви интерес. Възползвайте се максимално от шансовете. Идват ви и чудесни творчески идеи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да претворите идеите си в дела и да получите изгодни предложения. Не се давайте без бой, не сключвайте неравностойни договори и не продавайте евтино труда си. Важното е да владеете положението и да насочвате преговорите в изгодна за вас посока. Не пийте, ако ви предстоят делови срещи. Бистрият ум ще избистри разговорите и проблемите и ще ви помогне да спечелите битката.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес правите важна крачка напред, получавате добри новини или нещо затлачено във времето се отпушва и тръгва по своя път. В живота ви може да влезе добрата случайност. Всяко зло е за добро. Нещо неприятно ще ви помогне да срещнете важни за бъдещето ви хора и да намерите места и терени търсени отдавна. Приемайте придизвикателствата като услуга от провидението и благодарете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От вчера Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят нови задачи и отговорности, които ще променят плановете ви за почивка. Ще се наложат рокади. Може и да ви повишат, но с цената на повече работа и усилия от ваша страна. Нищо няма да ви се даде даром, затова пазарете се, не позволявайте на околните да омаловажават труда и усилията ви.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на важни съобщения и на хрумвания, които ще ви помогнат да се справите с материалната и духовна криза. Постарайте се да реализирате всяка лична идея. Шефовете ще са благосклонни към инициативите ви и ще ви поощряват. Може да се уредят патенти и разрешителни за работа. Денят е чудесен и за годежи. Благоприятен момент за обвързване по всички линии на бизнеса и живота.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве