Хороскоп за 4 август, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е натоварен с агресия и претенция както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Ще се срещнат два остри камъка на професионалното и семейно поле. Никой няма да отстъпва от исканията и претенциите си. Податливи сте на съблазни и изкушения, които ще ви отклонят от правилния избор и посока. Отложеното за утре ще мине в много по спокойна и умерена обстановка.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Каквото загубите днес трудно ще си върнете. Не влизайте в скандали, ако не искате да пострадате, да загубите пари и предимства и да се лишите от приятелска защита в бъдеще. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Отложете за друг ден водените дела. Днес апетитите са огромни, никой на никого няма да направи отстъпка. Може да се развалят връзки градени с години. Внимавайте.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се държите ултимативно и сте склонни към силови действия там, където не става с мирни средства. Пълнолунието отваря огромни апетити, прави ни агресивни и неотстъпчиви в желанието да вземем каквото ни е нужно на всяка цена. Другите да не очакват от вас компромиси. Скандалите ще се разрастват. Прибързано може да прекратите отношения и връзки, за които утре ще съжалявате.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Не е ден за обвързване. Интересите ви ще се сбъскат челно с тези на силни противници и конкуренти. Ще се действа силово и манипулативно. Не очаквайте компромиси и разбиране. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, в който символично ще видите проблемите си и начина да ги решите. Дистанцирайте се от места, където се събира разгневена тълпа. Отложете за утре пътуванията.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Увеличете самоконтрола, намалете исканията и претенциите, особено ако усещате напрежение у дома и в средата си. Възможни са изблици на недоволство, които биха ви детронирали от позицията, която заемате. Проявете с пълна сила вродената си дипломатичност и тактичност и ще избегнете сривове в отношенията. Очертават се и здравословни проблеми. Не товарате сърцето.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес властват ненаситни апетити и амбиции, които ни карат да влизаме в конфликти, да се прецакваме и надцакваме, да предаваме своите в стремежа да привлечем парите и привилегиите на чуждите. Ако се скарате с някого дълго може да не си проговорите. Навлизате в противопоставящ и рисков период. Не поставяйте на изпитание хората и връзките, които са ви защитавали в миналото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден може да донесе краткотрайно удоволствие, удовлетворение и блаженство, след което ще последват дълги дни на разочарования и проблеми особено в любовта и в интимните връзки. Бъдете внимателни, точно днес не изневерявайте и не правете болезнен за околните избор. Родените в третата декада да не отиват в крайности. Вечерта намирате решението, което ще удовлетвори всички.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден нанаситните апетити. Кой както може ще захапе другия, ще се опита да го извади от зоната му на комфорт и да заеме неговото място. Няма да мине без разправии и битки по върховете на голямата ви амбиция. Ще срещате добре подготвени опоненти, а приятелите ще ви забиват нож в гърба с отказ да ви съдействат и застанат на ваша страна. Скандалите ще се разрастват.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес сме лесно податливи на влияние. Не позволявайте да ви убеждават в едно или в друго. Очертават се провокации и опити за изместване от хранилката и поилката. Не споделяйте намеренията си с потенциални конкуренти. Колегиалните битки навлизат във върхова фаза. Не очаквайте компромиси, разбиране или отстъпки, а и няма да направите такива. Увеличете дистанциите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Пълнолунието активизира змея на желанията във всеки от нас. Амбицията да доминираш и да взимаш надделява над здравия разум. Ще водите излишни битки, ще губите сили, енергия и пари и ще получавате всичко по трудния начин. Съветът е да отложите важните си инициативи и делови срещи за следващите два дни, когато нещата ще се успокоят и всичко ще си дойде на мястото. Смирете се.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Пълнолунието във Водолей ще напълни потребителската ви кошница. Противпоказно е да се карате с когото и да било. С дипломатичност и такт ще пиете мляко от две крави и ще постигнете непостижимото за другите. Крясъците разболяват и вредят. Не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. Парирайте с усмивка и опитите на околните да ви притиснат с претенции и искания.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси и ще влезете в непозволени територии на влияние. Точно днес не водете имотни дела и юридически битки за права и управление на имоти и наследства. Действа максимата „зъб за зъб и око за око”. Никой не е склонен да отстъпи от намерения и позиции. Каквото отложите за утре ще се разреши изгодно и за двете страни и без излишни спорове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве