Хороскоп за 3 август, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за провеждане на събрания и сбирки на екипа. Проведете нужните разговори, уточнете отношения, задължения и плащания. Днес се събираме в групи по интереси. Някой започва нов обучаващ курс или избира какво да учи. Сега е момента да влезете в нова и перспективна среда. Не се изолирайте и самоограничавайте. Подайте документи за работа, подпишете нов договор.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Може и да не разберете, но в този ден личната ви конкуренция обединява сили и интереси в името на вашата елиминация от местата и функциите, които заемате. Бъдете внимателни и се постарайте да организирате свой екип за бързо реагиране и защита. Очертават се и проблеми при пътуване. Срещате хора настроени неотстъпчиво и егресивно. Родените около 1 май са в рискова позиция.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се събират единомишленици, свири се сбор, разпределят се роли, пари и позиции и се набелязват общите задачи. Време е за събрания на екипа, за избор на ново ръководство, за преглед на наличностите и състава. Взетите днес решения ще бъдат важни и определящи живота и работата ви за дълъг период от време напред. Не отлагайте срещите с потенциални съюзници и сътрудници.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за сондиране и координиране на съвместни инициативи, за събрания на колектива и на директорския съвет. В момента е важно да се взимат колективни, а не еднолични решения. Ще има и отцепници от колективната идея и програма. Опитайте да влезете в нова среда, да започнете съвместен бизнес или тренировки в нов отбор. Търсете и подходящата за нуждите ви връзка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. В момента проблемите ще са повече за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания, не влизайте в излишни спорове и си пазете вещите. Каквото загубите трудно ще си върнете. Може да изпаднете в неприятна и компрометираща ситуация. Не участвайте в рискови дела и спортове. Бъдете сред проверени хора.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е от особено значение към каква група ще се присъединиш, какви идеи изповядваш и къде ще те приемат или отхвърлят. Кандидатствайте за нови места и позиции в работата и в учебната си програма. Днес съдбата ни събира в групи по интереси, умения и занимания. Ако не влезете в нужната среда ще съжалявате и няма да се чувствате уютно в бъдеще. Бъдете сред свои.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

В този ден е важно да се потърсят нови или стари съюзници, посредници и партньори и да се създаде обединена защита на общите интереси. Тръбачът-съдба свири сбор. Всеки трябва да намери мястото си в съответната група отговаряща на личните му стремежи, амбици и желания за лично осъвършенстване. Сега е момента да започнете нова работа и да намерите ново хоби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луна, Уран и Слънце образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Денят се очертава тежък и конфликтен, с неприятни моменти в отношенията, които излизат от рамките на добрия тон. Пазете си документацията и личните вещи. Каквото загубите трудно ще възстановите. Ще имате неприятности и проблеми на различни нива. Конкуренцията прави париращ амбициите ви ход.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да се обградиш с единомишленици, да влезеш в подходящата среда, да намериш точните хора и да сформираш групата си по интереси. Добре е да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Повишете уменията, знанията и физическото си състояние в нова творческа  и интелектуална среда.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Чудесен ден за включване в колективни инициативи, за подписване на колективни трудови договори и за подновяване на регистрации към битови и фитнес услуги. Някой ще започне и нов учебен процес или ще намери отдавна търсената среда. Огледайте се, търсете мястото, което ще ви донесе релакс и хората, които ще ви помогнат в професионален, душевен или физически план.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Стягате редиците. Родените около 1 февруари са на прага на тежък и болезнен избор. Налага се да смените средата, да се откажете от една работа за сметка на друга. Днес е от особено значение в каква среда ще се внедриш, с кого ще продължиш и към кого ще се прикрепиш като съавторство и партньорска връзка. Не правете компромиси и бъдете там, където се чувствате добре приети.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Запишете се за нов информационен курс, влезте в нов екип, започнете нови дейности и тренировки. Денят е благоприятен за колективни инициативи и влизане в нови групи по лични или бизнес интереси. Конкуренцията се засилва, колективните действия и подход ще ви дадат нужната защита в кризата. Соловите играчи нямат шанс в такава игра и ще бъдат изтикани от пазара.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве