Хороскоп за 2 август, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Изпълнете обещанията си. Ден на пръстена. Някой се жени, друг прави предложение, а трети залисан в отговорните си задачи пропуска важна семейна дата. Родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, а някой ще го разгори и раздуха с излишни забележки и реплики. Вечерта ще получите информация, която ще помогне да се освободите от голяма тежест и грижа.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Намерете време и за работа и за релакс на приятно и здравословно място. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Организирайте семейни и приятелски срещи. Може да се реши имотен спор и да се уредят роднински отношения. За всичко може да се намери решение и лек. Но този ден се свързва с пръстена и с колелото. Едно се разваля друго се оправя.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Предстоят важни срещи, представяния и огледи, на които е важно да изглеждате добре. Отделете време за себе си, променете прическа и визия, облечете новите дрехи и се постарайте да блеснете в средата, в която отивате. Вероятно е да привлечете вниманието на важни за бъдещето ви хора. Ден на пръстена и колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре и си пробива път към целта.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тенденцията е една зациклена ситуация да се оправи, но нещо друго да се развали. Ден на колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре и си прокарва път в битка с конкуренцията, а което е доминирало загубва позицията си. И при вас ще има болезнени рокади. Може да разберете за неприятни промени, но пък нещо много по-добро и перспективно може да изникне на хоризонта.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е важно как изглеждаш и в какъв момент ще се появиш на лични и светски мероприятия. Комплексарите ще си проличат. Дистанцирайте се от ласкатели, които може да ви вкарат в неприятни ситуации вечерта. Ще се появи стар проблем. Ще го разрешите, ако не нервничите и не притеснявате околните. Този ден е магичен, помага да отхвърлим като стара дреха тежестите на миналото.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Започнете деня с фитнес, с упражнения за духовното ви израстване, развитие и релакс. Ползвайте и рекламирайте нова козметика. Съчетайте работата с удоволствията. Включете се в инициативи, които в бъдеще биха ви осигурили постоянна творческа и делова заетост. Ще се разреши неприятен проблем, ще получите и право на достъп до престижни места и светски събития.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За родените около 10 октомври се очертават критични и неблагоприятни моменти, проблеми във връзките и бизнес отношенията. Конкуренцията ви се обединява и се организира срещу вас. Бъдете внимателни с кого и за какво преговаряте и кого допускате в кухнята на амбициозните си и професионални проекти. Може да бъдете изолирани от печеливши проекти и договори.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Облечете новите дрехи. Първото впечатление е от значение. Днес полезните вещества и продукти прекрасно се усвояват от организма ви. Проведете разкрасителни и прочистващи процедури. Вечерта е трудна за родените в първата декада, особено ако се поддадат на комплексите си от миналото. Предстоят срещи с хора, които и преди са оказвали влияние в живота ви, а сега отново се връщат.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Преговаряйте с роднини по имотни дела. Денят разпределя роли и функции. Ориентирайте се в нуждите на близките и на дома. За вечерта не отлагайте важни разговори. Ще се държите комплексарски и няма да успеете да защитите позициите си. Търсете нова информация, която ще помогне да разрешите неприятен казус. Поне една тежест ще се махне от сърцето и душата ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Съдбата завърта своето колело, това което ви е било отнето се връща, но с цената на нещо, което трябва да дадете, забравите и оставите. Вероятни са тежки преговори и разговори на висок тон. Никой не е склонен на компромис, но до вечерта ще трябва да се постигне примирие иначе и двете страни ще загубят и ще отстъпят предимства и ползи за някой друг. Съберете се разберете се.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Постарайте се да изглеждате на ниво, дори и на нивата. Където и да отидете ще ви оглеждат и преценяват на външно и на вътрешно ниво. Може да усвоите ценни уроци и да дадете такива. Вечерта губят хората с комплекси. Повярвайте в щастливита си звезда, не се подценявайте и ще напреднете в любовта и в живота. Вечерта Луната навлиза във Водолей. Очертават се пътувания.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес кръвта и полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. Лесно се усвояват и напасват и новите информации. Ако се появи стар проблем бързо ще го разрешите с нов подход в ситуацията. Този ден е магичен. Имате шанс да се освободите от тежестите на миналото и да тръгнете в нова посока. Не бива да нервничите, действайте спокойно и всичко ще се подреди.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве