Хороскоп за 1 август, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще се наложи да работите за нечия кауза личен проект или интерес извън семейството и това може да ви докара неприятности в партньорските връзки. Не обещавайте нищо, което ще ви затрудни или трудно ще изпълните. Намерете време за всички и за всичко, за да няма излъгани надежди. Не замествайте колега и не работете извънредно. Вечерта е заредена с конфликтност и агресия.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес Луната сключва брилянтен апект с Уран от вашия знак. Участвайте в публични изяви, промоции и представяния. Включете се в благотворителни проекти и по всякакъв начин се рекламирайте. Може да привлечете спонсори и бъдещи работодатели. За вас предстои уикенд на големите надежди в личен и професионален план и дано усилията си струват. Постарайте се да влезете в нова среда.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Всеки жест в този ден ще се върне в бъдеще с обгрижване и подаръци на съдбата към вас. Правете това, за което ви помолят, а вечерта вие може да помолите някого за съдействие и услуга. Който не е милостив в този ден сам се лишава от милост. Препоръчват се срещи с потенциални спонсори. Животът среща този, който има, с този който няма и се нуждае от помощ и закрила.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е важно да правите това, което близките и приятелите искат от вас, а не това, което вие сте си наумили и смятате, че е правилно. Ден на сърцето и сърдечните работи. Смирете апетитите, останете със семейството си независмо каква работа се отваря. Днес и утре страничните ви ангажименти може да провалят връзката ви с близките и децата. Вечерта лесно се отива към скандали и разправии.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е време да се обърне внимание на близките нуждаещи се от лични посещения и закрила. Участвайте и в благотворителни проекти и по всякакъв възможен начин помогнете на тези, с които ви среща живота и които протягат ръка към вас. Ще получите сами подкрепа и неочаквани подаръци от съдбата. Тази вечер може да срещнете спонсори и бъдещи партньори на приятни места.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ще се окажете нужният и търсеният човек от хора с възможности и амбиции сходни с вашите. Не се свивайте и не унивайте, Включете се в светски мероприятия и прояви, на които може да срещнете точните хора. Бъдете сигурни, че ще направите нужното впечатление и ще бъдете предпочетени в партньорските връзки и разговори. Станете организатор на дарителски инициативи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е денят на сърцето и сърдечните работи. Не намесвайте работата, професионалните си отговорности и отношения в личния си живот. Не замествайте колега, не тръгвайте в командировка. Останете с децата, със семейството си и с тези, които обичате. Помислете с какво може да бъдете полезни на роднини и приятели. Посетете близък, който се бори с лична или здравословна криза.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще свършите много добра работа днес и може да привлечете спонсори. Сами се изявете в благотворителна посока и не подминавайте тези, които протягат ръце за помощ. Вечерта може да бъдете приети в среда на съмишленици и да получите подкрепа за бъдещите си начинания. Препоръчват се участия в светски мероприятия и публични изяви. Някой може да спечели конкурс.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да правите това, за което някой ви помоли. Ако нямате финансова възможност просто проявете състрадание. Участвайте в благотворителни инициативи, посетете близки и приятели в трудно положение и помогнете от сърце. Всеки жест е от значение и насочва към вас блага енергия. Не започвайте амбициозни проекти. Не е ден за отваряне на заведения и търговски обекти.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес не е ден за активни дейности в посока на личните ви бизнес интереси. Задвиженото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата и няма да ви донесе ползите, които очаквате. В този ден е важно да направите някои жестове към хората, с които ви среща живота. Помогнете с каквото можете, особено ако някой ви моли за услуга. Не гледайте от високо, не се дръжте манипулативно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е добре да участвате в светски прояви. Може да се срещнете с неочаквани спонсори и бъдещи партньори. Вечерта не е все едно с кого сте и при кого отивате. Ще ви правят безплатна реклама, ще получавате изгодни предложения и поръчки. Съдбата ще ви помогне да влезете в определен кръг и да получите право на достъп, който не се дава всеки ден и на всеки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да съдействаш и да правиш това, за което те помолят приятели и роднини. Получавате обгрижване и разбиране от страна на близки и любими, а вечерта сте заобиколени от хора, с които имате еднакви интереси и виждания. Смирете амбицията и се опитайте да разберете позицията и гледната точка на човека до вас. Ако се скарате с някого трудно ще се помирите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е четворка. Задълженията нарастват в геометрична прогресия, а парите в аритметична. Нищо, което чакате като подкрепа и съдействие няма да идва навреме, но таксите и изискванията ще са регулярни. Постарайте се до края на годината да покриете юридическите си задължения, защото през 2021 ще бъдете в неблагоприятна законова позиция. Предстоят пътувания и преместване.

Родените днес ще намират в лицето на родените под Козирог стабилни партньори и лични покровители. Очаква ги слава и известност. В каквато и посока да насочат усилията си ще постигат успехи, ще получават спонсорска подкрепа и нужните им стипендии.