Хороскоп за 15 юли, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Навлизате в период на разрушение на старите връзки и отношения, правите опит да изградите нещо ново, различно и отговарящо на личните ви изисквания и стремежи. Може да се заемете активно с лечения, които дълго сте отлагали. Време е да излекувате и душата си от проблемите, които отдавна я мъчат. Достигната е точката на търпимост, след която всичко се чупи и руши.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените в третата декада ще изживеят ден на откровение за правилната посока, за бъдещата си мисия и цел. Днес залагаме основите на нов начин на живот, на нова работа или лична връзка. Отнесете се сериозно към всяко предложение. Подписаните договори ще ви осигурят стабилна база за развитие. Гонете си интереса, пазарете се, не се свивайте и не унивайте. Вие сте на ход.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Предприетото днес ще ви донесе късмет и допълнителни пари. Може да получите повишение или да намерите подходящата нова пазарна ниша. От особено значение е да се заложат основите на нова лична или професионална програма. Мислете и действайте в перспектива. Това, на което се спрете може да ви подкрепя и храни дълго време. Ден на основополагащите проекти и начинания.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за повишаване на личната ви квалификация. Може да си намерите ученици и последователи или сами да се включите в нечия обучаваща програма. Сега е момента да се започне нов образователен курс, който след време ще ви позволи да практикувате печеливша професия. Постарайте се да стигнете до корена на спорните въпроси. Ще сънувате пророчески сън.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Случващото се в този ден ви убеждава, че без реформи и реорганизации на работата няма да минете. Заложете здрави основи на всичко, което предприемате. Ако някъде има пропуски и нестабилност, изчистете и изгладете проблема и чак тогава започвайте да градите. Ще ви притискат длъжници, а и вие ще се окажете в подобна роля. Вечерта ще получите откровение за правилния път.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на революционни преустройства, които ще ви осигурят стабилна база за бъдещите намерения и действия. Постарайте се да направите здраво и надеждно всичко, което предприемете и започнете. Днешните ви действия проправят пътя към обезпеченото ви бъдеще, в което няма да мислите само за насъщния. Включете на пълна мощност резервите, заемете се и с лечения.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес ще спечелите с нов подход в старата ситуация. Намерете начин да заложите нова база за бъдещето. Сега е момента да се уреждат имотни сделки, да се търси убежище в кризата и странична работа, която да подсигури вас и семейството ви. Амбициите и сексуалната ви енергия се събуждат. Заемете се с лечения, проведете отлаганите във времето процедури. Ще намерите и спонсори.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден с огромна преобразуваща сила. Събуждате се с откровение за пътя, по който трябва да вървите, за да си спестите проблеми и разходи. На прага сте на генерални промени в начина ви на работа и живот. Не се примирявайте с наложените ограничения. Време е за права копка, за избор на нов предмет на дейност и на ново място, в което да развиете личния си потенциал и таланти.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Тези, които добре са се ориентирали и са проучили бъдещето на пазара днес ще започнат революционни преустройства в начина си на работа и живот. Съветът е да се отиде към затваряне на цикъла, да се търсят доверени хора и подходящи бази за семейно и професионално развитие и за обединение на интереси. Ден на базовите проекти. Всичко предприето ще е важно за бъдещето ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Всичко предприето днес ще ви донесе късмет и ще ви позволи да се внедрите на престижна професионална и обществена позиция. Подпишете нов договор, осигурете си финансиране, създайте перспективни връзки. Добре е да се започне строителство и ремонт. Ден на фундамента, на основополагащите ангажименти, които ще ви осигурят дълготрайна и печеливша работа.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Използвайте този ден активно за укрепване на здравето и личните отношения. Вероятно е да платите висока цена за минали прегрешения и настоящи желания. Включвате в действие резервите. Денят не е добър за покупко-продажби и уреждане на имотни отношения. Сметките ви ще излезат криви и поради непредвидените и несподелени разходи на близките и децата.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Събуждате се с откровение за бъдещето. Ще усетите в каква посока да вървите, кое е полезно и важно и на какво може да се разчита. Започнете строителни и ремонтни дейности. Положете основите на нови проекти и се внедрете на престижна професионална позиция. Не се отказвайте от намеренията си, опитайте пак там където преди са ви отказали или не сте успели.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е осмица. И независимо кризата ще имате придобивки, ще извлечете ползи от стари и нови връзки, ще намерите нова работа или ще ви повишат в старата. Грабвайте в движение всичко, което ви се предлага. В края на ноември и началото на декември ще бъдете на прага на тежък избор. 2021 ще бъде за вас година на инвентаризация, приключвания и раздели преди новото начало в живота ви през 2022г. Родените днес ще работят много, но и много пари ще изкарват. Където и да ги посеш ще поникнат и ще се справят с всяка ситуация. Родените около 15 януари и 15 май са личните им покровители, спонсори и партньори, на които надеждно да се опрат. Добре е да имат юридическо образование. Законът винаги ще ги подкрепя.