Хороскоп за 14 юли, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на огромните и ненаситни апетити. Всеки се стреми да заграби повече от това, което му се полага или му приляга. Не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива. Битката за кокала навлиза в решителна фаза, в която няма приятели и нищо освен парите и собствеността няма значение. Не провокирайте колегите и общественото мнение. Не се поддавайте на гнева и не си режете ноктите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на ненаситните апетити. Няма да изпуснете печалбата. Ще намерите начин да извоювате повишението си или да се преместите на по-добра позиция, дори и с цената на крути мерки спрямо колеги и подчинени. Денят изисква реформаторско мисление и нов подход в създалата се ситуация, в която не се знае кой пие и кой ще плаща. Всички си гонят интереса, вие също.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на крокодила, за грешка няма да има прошка. Започнете коренна реформа в местата, където може да загубите инициативата и където конкуренцията се опитва да ви измести. Тълпата е неуравляема. Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение. Неблагоприятно за операции в областа на главата и щитовидната жлеза. Днес и сексът носи поредното главоболие.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят се свързва с желанието за реформи независимо в каква посока и с каква цел. Печелят тези, които успеят да яхнат потенциала на тълпата. Не свиквайте събрания и не участавйте в масови инициативи. Препоръчва се пост и въздържание, отказ от участие в агресивни инициативи. Не оставайте дома и децата без надзор. Но в мътната вода на кризата може да уловите голямата риба.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес хората с власт и положение ще захапят кокала, ще взимат решения в лична полза и ще поставят подчинените си на колене. Неочаквано ще се окажете зависими от някой, който до момента ви е играл по свирката. Родените в първата декада са подложени на атака, а утре и другите ще се поизпотят и ще се окажат в губеща финансова позиция. Не бързайте да сключвате нови договори.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на неочаквани обрати, които ще се отразят положително на личния ви избор и посока. Битките на големите и на шефовете, от които зависите ще ви помогнат да изкласите и да заемете по-изгодна позиция в работата и в обществото. Постарайте се да вземете правилната страна. Конкуренцията ви изпада в безтегловност, а това ще помогне да се внедрите утре на нейно място.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Неблагоприятен ден. Не се впускайте в нови начинания, пазете се от въздействие и пряка агресия към работата и личните ви отношения. В живота ви ще се появи провокатор. Може да попаднете в капани и да пострадате по един или друг начин. Не подписвайте нови договори, не теглете кредити и не се обвързвайте. Може да дистанцирате хората, които е нужно да привлечете.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Един от най-неблагоприятните в материално отношение дни в този месец. Луна и Уран са в опозиция на Скорпиона от знака на златния Телец. Разходите нарастват, може да се очаква неприятен развой на преговорите и откази от почти уредени сделки. Конкуренцията прави своя ход. Може да се наложат комромиси, които ще ви струват скъпо. Не се поддавайте на съблазни и провокации.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за опипване на почвата, за проучване на пазара, на фирми и университети, в които смятате да кандидатствате. Ще спечелят тези, които получат информация от първа ръка. Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е момента да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре здраво захапвате кокала и не пускате докато не си осигурите максимални екстри и облаги от всяко свое действие. Изтиквате от софрата конкуренцията, получавате нужната ви работа, финансиране или подкрепа за бъдещето. Действа безкомпромисната политика на пазара. Роднинските връзки нямат значение. Приключвате успешно, осигурявате си успех, пари и популярност.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Тежък, рисков и ограбващ силите и ресурсите ви ден. Родените в първата декада са на прага на неизгодна сделка. Ограничете контактите, не подписвайте нови договори и не влизайте в преговори, при които ви се оказва натиск. Отварят се ненаситни апетити, поглеждаме в чуждата градина и си взимаме без да питаме каквото ни трябва. Сексът подкопава и връзките и здравето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница. Лесно се влиза в разправии и конфликти. Действайте дипломатично и незабележимо. Ако на едно място ви изпреварят, на друго ще сте първи, ще получите допълнителни пари и екстри. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност не планирайте оперативни намеси в областа на гърлото и щитовидната жлеза.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве