Хорскоп за 13 юли, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Проучете изоснови и по различни канали условията за всичко, с което планирате да се занимавате, да започнете или да решите да кандидатствате. Постарайте се да стигнете до основата на нещата. Повърхностният подход ще донесе само неприятности. Вечерта може да получите и съобщения за чаканото финансиране или за проект, който може да ви донесе печалби.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед търсете информации и сведения. Не отивайте неподготвени на важни срещи и мероприятия. Следобед може да направите своя отдавна планиран удар в посока на личните ви и бизнес интереси. Ще получите достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. Луната навлиза в Телец и преминава през точката си на финансова екзалтация. Идват печалби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Голяма част от деня ви нека премине в консултации, обсъждания, проучване и планиране. Всяка информация, до която се доберете ще ви свърши работа и ще отвори път там, където за сега е само крива пътека. Почти в края на работното време може да получите одобрение на личните си планове и заявки. Включете се в спонсорски проекти и станете част от финансирането.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед се отдайте на проучване и размисъл. Не бързайте да предприемате необмислени крачки и действия независимо, че Меркурий от вчера върви в директна посока. За вас колелото бавно ще се завърти и работите бавно ще се уреждат. Тази вечер може да ви предложат нещо изгодно, но изискващо преструктуриране на заниманията и дейностите ви. Посъветвайте се с капацитет.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на тайното знание, което не се дава всеки ден и на случайни хора. Препоръката е да пиете от извора, да намерите свои хора в местата където се решават важни делови и професионални задачи. Не използвайте посредници, ако не искате друг да спечели от вашите усилия и делови контакти. Търсете среща с учителите и с доказаните капацитети в областа на личния ви интерес.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес учителят си намира ученици и обратното. Всяка получена информация ще ви е от полза. Търсете първоизточниците, не се задоволявайте с преразказаното. Постарайте се да получите точни информации и данни в посока на преките ви задачи и отговорности. В този ден работейки за друг работите и за себе си. И в сънищата ви ще има важни данни и знания изкарани от подсъзнанието.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада са на прага на губещ и рисков ход. Направете проучвания, не тръгвайте неподготвени за изпити, срещи и разговори, от които зависи бъдещето ви, работата или личните отношения. Вземете решение за повишаване на личната квалификация. Запишете се за нов образователен или професионален курс. Спазвайте закона, уредете нужните документи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на тайното знание, на поверителната информация, която не се дава всеки ден и на всеки. До обед сте в силна позиция. Може да постигнете максималното в проведените преговори. От обед навлизате в период на обтегнати отношения с колеги, клиенти и работодатели. Спонсорите се отдръпват. Тази вечер може да получите неприятно съобщение. Влизате в преразход на средства.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за опипване на почвата, за проучване на пазара, на фирми и университети, в които смятате да кандидатствате. Ще спечелят тези, които получат информация от първа ръка. Добре е да се запишете за нов информационен или тренировъчен курс. Сега е момента да решите какво е нужно да се доучи и постави на дневен ред. Търсете учители или ученици за работата, която предлагате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на проучване и претегляне на възможните варианти за бъдещите ви действия и инициативи. Меркурий вече върви в директна посока, но за вас е важно да изчакате ходовете на околните и тогава да действате. Родените в третата декада може да направят прибързан ход, с който да си докарат неприятности. Печелят тези, които получат точна и навременна информация в желаната посока.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед направете някои проучвания и сами давайте консултации. Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем. Потърсете среща с капацитети в нужната ви област. Търсете допълнителна информация и не се ограничавайте само с най-необходимото. Ден на тесните специалисти и на прецизно извършената работа. Включете се в нова образователна програма.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако проучите добре нещата и получите допълнителни данни по интересуващите ви въпроси може да спечелите много. Не пренебрегвайте нито едно предложение и покана. Съобразете се с нечии желания и с опитайте да стигнете до основата на проблема, който ви вълнува. Навлизате в тридневен печеливш период, в който ще се похвалите с успешна сделка и придобивка.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве