Хороскоп за 12 юли, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Личната ви година е петица. Сега е момента да направите пробив в нова среда, да си опитате късмета в нови дейности и поприща, да промените работа, местоживеене, излъчване и визия и да се внедрите в нова пазарна или учебна ниша. Кризата ще ви принуди да бъдете гъвкави и да се напаснете на променящите се условия на средата. 2021 носи хармония, любов и уседналост.

Родените днес ще бъдат артистични и прекалено емоционални личности. Ще пътуват много, ще бъдат известни и в чужбина стига да се родят в светлата част на деня. Родените на залез Слънце трудно ще изгреят на обществения хоризонт, ще се нуждаят от подкрепа и стимул във важните моменти на избор и средата им трудно ще ги приеме.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Меркурий тръгва в директна посока, а това ще помогне да реализираме планове и намерения, да подновим договори или да подпишем нови в следващите дни. Действайте активно, пътувайте, уредете си срещи на място и без посредници. Може да се продаде непродаваемото и да се купи отдавна търсеното и желаното. Ден за революционни преустройства в начина ви на работа и живот.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Време е и вие да направите своя отдавна замислен ход, да привлечете покровители и спонсори, приятели и последователи в името на взаимно изгодни цели. Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да се наложите в преговори и лични дела и да постигнете максималното в ситуацията.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес в по-трудна позиция са родените във втората декада. Сутринта може да се наложи да се връщате. Закъснявате, вдигате кръвното и на тези, с които имате работа за вършене. Бъдете много внимателни, за да не изпаднете в рискови ситуации и на работното място. Не си позволявайте лъжи. Печелят хората с принципи и дозирана политика. Не отивайте в крайности, щадете сърцето.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Планетата на бизнеса Меркурий тръгва директно. И за вас препоръката е да сте активни, да действате директно и без протакане. Организирайте пътувания, лични и делови срещи. Преговаряйте, търсете съмишленици и съюзници. Днес се подават ръце, които утре ще се стиснат в делова или любовна прегръдка. Може да съчетаете нещата и да задвижите приятелски и семеен бизнес.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е благоприятен за пътувания, за огледи на места и терени, за посещения на пазари и тържища, за среща с производители и директни преговори на място. Може да се разберете за цени на стоки, услуги и доставки. Контролирайте емоционалната си реакция. Днес печелят хората на разумния подход и целенасочената политика. Меркурий тръгва директно и стимулира бизнеса.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Събуждате се с желание за промяна. На едно място поставяте ултимативни искания, а на друго търсите начин да спечелите ново партньорство. Родените във втората декада са под прицела на Луна и Марс от Овен. Ще се поставят ултиматуми и ще се налагат мнения. Деца и близки се изплъзват от контрола ви или се опитват да ви контролират. Днес всеки води своята битка за самостоятелност.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Край с изчаквателната политика в бизнеса. Меркурий тръгва в директна посока и задвижва търговската инициатива. До утре на обед водете преговори и търсете нови пазарни ниши. Може да осъществите ценни контакти. Пътувайте, на място проведете важните преговори и не използвайте посредници. Помислете и за нова база, в която да разположите страничните си дейности и складове.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луна и Марс от Овен ви облъчват с брилянтна стимулираща енергия, а Меркурий тръгва директно. Емоционалната ви реакция увлича околните. Може да се сдобиете с последователи в посока на важните си дела и обществени цели. Рекламирайте се, търсете съмишленици, участвайте в пазари и търгове. Получавате най-добрите възможни оферти и давате на друг нещо важно. Ден на изцеление.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес никой и нищо не може да ви спре, независимо дали тръгвате в правилната или в грешната посока. От едното място ще се върнете триумфирайки, а от другото като помъдрели и остарели. Ден на съдбовни уроци, на екстремни срещи и действия, които ще променят бъдещето ви. Бъдете особено внимателни и подбирайте компанията си. Ще се редуват усмивки и сълзи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е благоприятен за пътувания, за директни срещи с търговци, посредници и производители. Може да осъществите изгодна сделка, да купите и продадете имот и да направите крачката, от която в миналото сте се страхували. Дава се клетва за вярност. Чудесен момент за сключване на брак и всякакъв вид договаряния. Ден на лично изцеление и пробив в нужната посока.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Меркурий тръгва директно и стимулира бизнес инициативите. Чудесен ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност, за среща с клиенти, строители и доставчици. Водете принципна политика. Не се отмятайте от договореното, изисквайте същото от другите. Вървите напред и правите своята жертва в името на близките. Днес носим на ръце тези, които са ни носили в миналото.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве