Хорскоп за 11 юли, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес Луната навлиза в Овен и бърза на среща с Марс. Аспектът е провокативен и рисков, носи неочаквани разправии, конфликти и обрати в отношенията. Очертават се проблеми при пътувания поради конфликтният аспект с Меркурий. Останете където сте и за неделя не планирайте нищо, което ще настрои враждебно близки и приятели. Очертават се прибързани раздели.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е важно да не се разпиляваш в детайли и подробности. Движете нещата по степен на важност. Вечерта е заредена с агресивност. Кавгите на съседите може да се пренесат и у вас. Може да направите запомнящи се жестове и да излезете с чест от тежка битка. Преди заспиване си поръчайте сън. Денят е магичен, оставете миналото зад гърба си и повече не се обръщайте назад.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес едно по едно ще отпаднат съмненията, очертава се новата посока, определят се целите и хората, с които ще ги постигнете. Родените около 1-и юни поставят и своите ултиматуми тази вечер. Край с изчаквателната политика, с прехвърянето на топката и с компромисите, които не водят до никъде. Планирайте за утре пътувания, водете преговори, търсете нови места за внедряване.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада ще имат повече проблеми в днешния ден. Не влизайте в спорове и не водете важни преговори, особено по неудобни и за двете страни въпроси. Вечерта не насрочвайте любовна среща, особено ако имате да уточнявате важни дела за бъдещето. От най-дребният проблем ще произлезат конфликти и скандали, които тотално може да объркат работата и личния ви живот.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес родените в първата декада ще изградят мостове и ще намерят пътеки към хора, места и проекти важни за бъдещето им. Концентрирайте се над най-важната цел. Не се разпилявайте с много задачи едно временно. Ден на орела, а той набелязва целта и се спуска към нея, без да го интересува нищо друго. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещото развитие на делата ви.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на високите енергии, които ще ви дадат възможност да постигнете и високи цели. Карайте нещата по степен на важност. Всяко разпиляване и разнопосочни действия ще ви отнемат от силата и така нищо няма да свършите. Биотерапевти да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Тази вечер може да сънувате пророчески сън. Концентрирайте се и мислете за проблемите си преди да заспите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес бъдете особено внимателни в отношения и дейности. Не напрягайте очите. Родените в първата декада са на прага на конфликти, които може да се разраснат и да стигнат до необратими положения. Ще се наложи да водите неприятни разговори. Контролирайте емоциите. Вечерта е заредена с вътрешен експлозив. Натрупаното в предните дни ще избие в скандали и конфликти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес ви очакват победи. Набележете целите, концентрирайте се над проблемите и ще ги разрешите. Не се разпилявайте със странични дейности и връзки, на които не им е мястото в живота ви или вече им е минало времето. Днес няма невъзможни неща или незначителни такива. Лесно се отхвърлят съмненията и се взима вярното решение. Дано до вас стои и верния човек.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на орела-лешояд. Спуснете се над набелязаните цели и си вземате своето. Отпадат колебания и съмнения и до края на деня се решавате на активни действия още в неделя. Днес всяко препятствие може лесно да бъде преодоляно. Жертвите са набелязани, задачите са поставени и капаните щракват. Тази вечер може да си поръчате и сън-прогноза за бъдещето. Не чакайте повече.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не се препоръчват рискови пътувания и участия в екстремни спортове в днешния ден. Родените около 1 януари са в неблагоприятна позиция и в професионален план. Не взимайте отговорни решения под въздействие на настроения и импулси. Трудно удържате първосигналната си реакция и може да съжалявате за казаното и стореното. Ден за гладуване и духовно прозрение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес всяка цел е лесно постижима. Само се концентрирайте и вършете нещата по степен на важност. Не се захващайте с много работа наведнъж. Така нищо няма да доведете до края. Вземете решението, което от доста време отлагате. Не се напрягайте с несвойствена работа. С лекота ще преодолеете бариерите, стига да спазвате правилата. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на активни и целенасочени действия в една важна и перспективна за бъдещето ви посока. Край с изчаквателната политика. Време да се действа, да се поставят условия, да се задвижват нови дейности, да се уреждат пълномощия за ползване на терени за съвместна работа и почивка. Поставете условията си и бъдете склонни на взаимни компромиси. Контролирайте емоциите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е четворка. Отговорностите и задълженията ви нарастват, а приходите са недостатъчни. Може да се наложи да работите нещо допълнително и да се откажете от почивки и екстри. Декември ще бъде натоварен с проблеми. 2021г. ще бъде за вас година на освобождение от неприятности, тежести и задължения. След 6 януари за вас ще започне възходяща тенденция.

Родените днес ще бъдат прекалено емоционални и настроени агресивно към всеки, който се опитва да ограничава свободите и екстрите им. Ще се опълчат и на родителското възпитание и ще се стремят да създават свой ред. Трудно ще ги откажете от това, което си наумят. Добре е да тренират някакъв спорт усъвършестващ и духа, който да канализира енергията им в правилната посока.