Хороскоп за 10 юли, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на социалните мрежи, в които попадаме всички по един или друг случай и повод. Бъдете внимателни в обвързването, в коментарите и в сделките, които уреждате. Лесно може да попаднете в мрежите на ловки мошеници. Денят е неблагоприятен за годежи, за сключване на договори и брак. Единият партньор ще доминира и ще използва чувствата и ресурсите на другия.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Във всичко научено, предложено и съобщено днес ще има манипулиращи елементи. Може да станем жертва на зарибяваща реклама и да похарчим излишни пари. Нищо не е такова каквото изглежда, каквото се съобщава и предлага. Истината е скрита и покрита, тенденцията е да се зарибяват лековерните. Не сключвайте нови договори. Ден на ловките играчи на пазара.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Отнасяйте се много внимателно към идеите, които ви дават и предлагат. Ден на опасно зарибяване, на опити да се навлезе в личното ви пространство и да се разчита на компромати. Лесно може да се оплетете в мрежи от лъжи или да попаднете в капана на конкуренцията. Нищо важно и отговорно за бъдещето ви да не се започва. Каквато и крачка да направите ще сбъркате.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес се лови риба в мътна вода, пускат се слухове и се играе с информацията. Една лъжа ще ви осигури временни предимства в отношения и сделки. Липсва лоялност и честност, всеки гони ползата и е заложил капани за наивници. Може да излъжете някого и да се облагодетелствате, но други двама ще ви излъжат и поставят в трудна ситуация. Не рискувайте, не играйте хазартно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес сте в ролята на рибаря. Обикновенни и златни рибки ще попадат в мрежите ви, ще ви изпълняват желанията и ще се постараят да се чувствате добре тази вечер. Конкуренцията ви също се активизира и може да претендира за улова ви или да се намеси юридически в почти уредената ви работа и спечеленото дело. Запазете спокойствие, в следващите два дни вие ще доминирате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес скачате с двата крака в капана, правите някакви неуместни действия или изказвания и се поставяте в неблагоприятна позиция. Не се предоверявайте, не защитавайте бити карти и не си позволявайте да бъдете пионка в чужда игра. Не взимайте и не давайте заеми и не подписвайте нови договори. Може да продадете талантите си за жълти стотинки. Останете където сте.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес на едно място сте ловецът, а на друго лесно влизате в капана. Всички сме в мрежата, точно поставени по лични данни и разпределени в играта на големите. Животът ни съпътства манипулираща програма. Рекламите зомбират и тестват покупателната ни способност. Не очаквайте равнопоставеност в отношенията. Играта на котка и мишка продължава и в личен план вечерта.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес големите риби изяждат по-малките. На вас е отредена ролята на акула. Ще се наложите в преговори използвайки лостовете на принудата там, където с увещания не става. Ще получите каквото ви е нужно. Идеите ви ще се приемат, дори и да не работят за общото благо, а само лично за вас. Днес е опасно да се обвързваш и да сключваш брак, но вие ще извлечете полза от неравностойните връзки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от тежките ви и неблагоприятни дни за месеца. Ще ви пробутват губещи идеи и неточни информации целящи поставянето ви в положение на длъжници. Лесно може да попаднете в мрежите на хитри търговци. Всичко да се проверява, получените данни и информации може да се окажат лъжливи. Не сключвайте нови договори и ограничете контактите в публичното пространство.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Всичко, което ви казват и предагат днес ще има задкулисни цели и мотиви. Четете дребния щрифт, проверявайте сроковете на годност. Ще ни лъжат нелоялни търговци, ще ни пробутват стоки менте и нищо получено няма да отговаря на етикети и стандарти. Не е ден за първа среща, за годежи и сключване на брак. Ден на неравностойните и обсебващи връзки, от които няма измъкване.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Чрез вас, чрез вашите думи и действия някой ще се опита да прокара личните си намерения и амбиции. Не си позволявайте да ставате оръдие в чужди ръце. В този ден лесно се изпада в зависимости. Може да се подпишат обвързващи, неравностойни и губещи  договори. Не взимайте и не давайте заеми. Лично премерете и купете дрехите си. Не използвайте посредници.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес може да попаднете в мрежи за наивници на всякаква възраст. Вървят и зарибяващи програми, които ще ви изкушават да пазарувате нещо ненужно или не дотам ефикасно. Отложете за утре взимането на важни решения и срещите, които искате да протекат изгодно за вас. Не споделяйте планове и намерения. Не подписвайте заробващи договори. Не взимайте и не давайте заеми.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е тройка. Търсете такава работа или бизнес, които ще ви осигурят семейна и лична стабилност. Трикраката маса не се клати. Може да си спестите някои неудобдства като избегнете нежеланите партньорства и сключите договори с тези, които ви обещават не толкова пари, колкото стабилност. Парите ще дойдат през 2021 когато и работата ви ще потръгне заедно с новите отговорности.

Родените днес притежават артистичен, музикален, певчески и дизайнерски талант. Ще бъдат стимулирани от партньори родени около 10 март и покровителствани от родените около 15 януари. Ще бъдат много добри психолози и познавачи на човешката душа. Родените на залез слънце мъчително ще си пробиват път в живота. Родените сутринта и на обед ще са с по-голям късмет. Ще са носители на вдъхновение и творчески идеи.