Хороскоп за 9 юли, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Този ден ще определи бъдещите ви отношения с партньори. Ще се увеличат дистанциите с тези, които са ви лъгали и проваляли. Слагаме край на един маскарад, на двуличните и некоректни положения. Някъде отношенията се вледеняват, но при вас всичко може да се развие с гръм и трясък и да доведе до коренни обрати в работата и в личния ви живот. Каквото си надробил това ще сърбаш.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Каквото сте повикали в предните дни това ще ви се обади днес. В момента на всички нива се получава по заслуги и ако в миналото си действал правилно сега ще бъдеш възнаграден. Може да се класирате неочаквано за позиции, за които и конкуренцията ви е кандидатствала. Печелите и сърцето на някой, който е бил обвързан с друг. Каквото и да се случи благодарете и продължете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луната от Риби е в пречупващ аспект с Венера от Близнаци. Родените в първата декада са на прага на тежък избор в партньорските отношения. Не бъркайте приятелството с любовта. Ден на леденото сърце, което ще отблъсква и наранява без да се съобразява. Не се препоръчват провокиращи или уточняващи връзката ви срещи. Не е ден за изневери, някой ще си тръгне разочарован.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на кривите огледала и на преобразяването. Нищо не е такава каквото изглежда. Виждаме околните в нова светлина, но и вашите помисли и намерения може да се разкрият. Откажете се от илюзиите, опитайте да видите реалноста и да постъпите мъдро. Не бягайте от неприятните разговори. Стреляйте право в целта с точни въпроси и отговори. Уточнете отношенията си.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес сте податливи на съблазни и внушения. Лесно може да загубите обективната си преценка подведени от някакво лъжливо чувство, обещание и предложение. Не е ден за първа среща и емоционални признания. Очертават се прикрити изневери и открити лъжи. Но тази вечер може да очаквате и посещение на личната си муза. Хората на изкуството ще създадат своя шедьовър.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на неприятни разкрития. Не се прибирайте без да предупредите и не отсъствайте от местата на личния си интерес. Разкривате неприятни тайни, а и вашите скрити намерения може да станат обществено достояние. Не участвайте в комбини и в съавторства. Може да ви откраднат не само партньора, но и идеята, която предлагате съвместно. Близък може да ви подведе и предаде.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на преобразяването. Някой се подмладява с нова прическа и визия, друг видимо се състарява след преживените лични кризи и служебни проблеми. Погледнете се в огледалото, постарайте се да си създадете обективна представа за себе си. Направете разбор на връзките, на необходимостите и нуждите на момента. Дистанцирайте се от вредното и се сближете с полезното. Ще е трудно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще се случват събития, които ще водят до важни разкрития. Стават ясни нечии предателства или намерения за навреждане. Ден на генерални промени в отношенията. Маските падат, имате възможност да отделите приятелите от враговете или потенциалните такива. Реагирайте на момента, не чакайте ситуацията да се влоши. Време е всеки да си сърба попарата, която си е надробил.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес и утре вървите по тънък лед. Бъдете особено внимателни и не предприемайте нищо рисково. Днес срещате хора, които трудно ще ви разберат, а и вие проявявате недоверие и на моменти отблъсквате с отчуждение. Не е време за недомлъвки, изяснете си отношенията и нека всеки получи това, което е заслужил в дългите дни на старание или открита незаинтересованост.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на компроматна игра, която ще ви помогне да разберете кой какъв е и какво в действителност желае да получи от вас. По различни канали изтича ценна информация, с която вие първи може да разполагате и използвате. Подложете на проверка хората, с които смятате да вървите рамо до рамо. Не продължавайте със самозаблудата. Съдбата ще ви даде знак, ще разкрие нечии замисли и амбиции.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес ще получим това, което сме си заработили и заслужили в предните дни и месеци. Не роптайте, а се опитайте да коригирате грешките, ако не сте доволни от разултата. Днес присъдите се издават от собствения ни личен съд и от погледите на одобрение или неодобрение, които срещаме в очите на околните. На едно място ще ви приемат, но на друго постепенно ще ви изключат от играта.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната е в Риби в квадратура с Венера. Не си позволявайте изневери и лъжи. Всичко може да се разкрие и да рекушира върху професионалните ви и лични връзки. Ще разберете кой и доколко държи на вас. Ако ви предложат обвързващи договори, искайте време за размисъл до 12-и. Тази вечер ще ви осенят чудесни идеи. Не бързайте още утре да ги споделяте. Ще ви притиснат и ще ви ги откраднат.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве