Хороскоп за 6 юли, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес тълпата е неуправляема, апетитите са огромни, всеки напира да получи максималното и не се съобразява с никого. Блъскаме се с лакти, взаимно си вредим и си правим номера на работното място и у дома. За такива моменти някой е казал, че „ ние всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите” и се надяват на нещо по-добро. Утрешният ден може да ви извади от калта.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното уредете сутринта по най-бързия начин. С напредването на деня ще попаднете във водовъртежа на конфликти, агресия и неприятни разправии с колеги, близки и служители в учреждения. Всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да е склонен на компромис. В следващите дни всичко ще става по трудния начин, ще изисква огромно натоварване или жертви от ваша страна.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще загубите, ако си позволите да ви надвият комплексите и ако дадете шанс на друг да се разпорежда на работното ви място и да доминира у дома. Ако не нападнеш, ще те нападнат, ако не кажеш тежката си дума, думите и действията на околните ще те притиснат. Действайте активно, защитете позицията си, гонете си интереса, защото днес няма да има прошка за грешките ни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в третата декада са подвластни на личните си комплекси изградени в детството. Лесно губите контрол, а който добре ви познава ще ви атакува на слабото място. Дори и близките няма да ви направят компромиси и отстъпки. На работното място очаквайте подмолна атака. Поне до обед не водете важни преговори, отредена ви е обслужваща и подчинителната роля. Печалбите ще са за друг.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от най-рисковите ви дни за месеца. Хора с комплекси ще ви подливат вода и ще се опитат да ви елиминират. Днес шутът се опитва да ръководи играта на цар-лъв. Родените в първата декада може да направят грешен ход. Очаквайте провокации в личен и професионален план. Податливи сте на въздействия и внушения. Сънищата ви подсказват същината на проблема и нечините да го разрешите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на съблазни и изкушения, на които е трудно да устоиш. Ставате лесно податливи на внушения и отново сте в подчинена позиция. Ще ви движат страсти и желания, които друг път сте овладявали, но в момента няма да успеете. Всички получени екстри ще се заплащат скъпо и ще ви обвързват с неточните хора. Увеличете дистанциите на всички нива. Спазвайте диета.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес лъсват комплексите на родените в третата декада. Трудно защитавате интересите си. Оставяте се да ви изпозват и притесняват тези, от които се притеснявате, защото изпитвате скрити чувства или сте зависими професионално. Змеят на желанията са активизира и ни кара да забравим  уроците на миналото и обещанията, които сме си дали. Не взимайте прибързани решения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед лесно постигате личните си цели и намерения, но от обед ще бъдете обект на психологическа атака и манипулация. Ще ви засегнат на болното място, ще се почувствате предадени от близки и приятели. Не бързайте да казвате тежки думи и да предприемате действия, за които ще съжалявате. Трудно е да се спреш, да задоволиш апетита си в една или в друга посока.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Хората с комплекси и примиренческо поведение ще бъдат изтикани от софрата. Днес властват ненаситните апетити. Силният няма да ви направи компромис, а и вие ще подтискате стоящите под вас. Дистанцирайте се максимално от местата, в които назряват конфликти и ситуацията става неуправляема. Трудно се справяте и с порасналите си деца, а и малките искат своето.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес комплексите от деството се развихрят и може да ви откажат от инициативи за защита и нападение. Няма да има прошка за колебаещите се, за притеснителните и свикналите да се примиряват с чуждо управление и натиск. Родените в третата декада губят влияние. Съблазните са на всяка крачка. Един компромис ще води след себе си друг и така постепенно ще изпаднете от играта.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на големите апетити. Ще се действа агресивно и с цел завоюване на чужда територия. Колеги ще претендират за мястото ви, ще се налага да се отбранявате в момент, когато е по-добре да нападате, но сили не достигат. Съвпадът на Луна и Сатурн провокира адиповите ни комплекси. В най-трудна позиция са родените в първата декада. Слабостите и страховете ви ще бъдат използвани.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Удоволствията и придобивките от този ден дълго ще се изплащат. Поддавате се лесно на съблазни и внушения, ставате лениви и допускате да се случват неприемливи събития. Защитавайте справедливи каузи. Не яжте ябълки-плодът на изкушенията. Скандалите са лош знак, водят към раздели и болестни състояния. Сънищата показват какъв ви е проблема и как да го разрешите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве