Хороскоп за 4 юли, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Добре е днес да се отдадете на активна почивка и релакс, да посетите център за красота, да си доставите удоволствие за тялото и душата с ползването на полезни продукти на здравословни места. Проблемът е, че неочаквано програмата ви може да се обърка. Ще се намесват агресивни и провокиращи фактори и хора, които ще ви вадят от равновесие. Не поемайте излишни рискове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ако до момента сте били подтискани и държани под контрол, днес ще се освободите от тежки отговорности и зависимости и ще направите личен избор. На път сте да смените работата или да се преместите на по добро място временно за лятото. Може да намерите и допълнителна ангажираност носеща доходи. Но да си знаете, че предприето на ретрограден Меркурий ще трае кратко.

 

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Проведете лечения и прочистващи процедури. Днес всичко полезно лесно се усвоява. Асансьорът на промените се задвижва. Един тръгва нагоре, друг изпада от класацията. Планирайте за неделя среща на екипа и на хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще. Тази вечер тръбачът–съдба свири сбор и ни събира под знамената на общите ни интереси. Не е време да оставаш извън играта.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. Луна и Марс са в конфликтни аспекти със Слънцето ви. Очертават се детронации и елиминации. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати връзка, но и за двете решения ще съжалявате след време. Работата и семейните дела са противопоставени. Едното ще куца за сметка на другото.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е добре да посетите център за релакс и разкрасяване. Това, което е било актуално за вас вчера днес губи смисъл и значение, а подтисканото от дълго време изплува на повърхноста на стаените амбиции и желания. Време е да направите разбор на връзките си. Едно партньорство и личен ангажимент остават в миналото, но нещо ново се задава на хоризонта. Промените са необратими.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Луна и Уран ви облъчват в префектни аспекти от другите два земни знака. Може да си позволите малко повече личен разкош, а и работата ви ще потръгне. Доставете си радост за ума и сетивата. Ще блеснете в средата си и ще привлечете погледите на хора важни за бизнеса и личния ви живот. Облечете новите дрехи, тествайте нов козметичен продукт и себе си в новата ситуация.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза в Козирог и заедно с Марс сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Съдбата ще завърти своето колело. Един полита надолу, а друг ще бъде издигнат на водещи позиции. Може да се окажете и в двете положения, но на различни места и в различни отношения. Загубите ви може да се превърнат в предимства, но и обратното.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес си дайте почивка, погрижете се за тялото и душата на приятно място с приятни творчески занимания. Полезните вещества чудесно се усвояват, но за утре се препоръчва диета. Не допускайте провокатори в средата си. Откажете поканата, която ви изпълва с неприязън. Двама спорещи и вечно недоволни може да ви провалят и работата и почивката. Избягвайте конфликтите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днешният ден обръща нова страница в отношенията ни. На прага сте на раздели, но се отварят и възможности за нови дейности и посоки. Колелото на съдбата се завърта и невъзможното вчера става възможно днес. Налагат се болезнени рокади, но без промени няма да минете. Намерете място за отдих и релакс, където може да обмислите нещата и да вземете правилното решение.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес се дистанцирайте от хората, които считате за конкуренти и които винаги ви разбалансират. Не пътувайте, ако не е наложително, намерете тихо и спокойно място за отдих и почивка. Наблегнете на полезните храни и продукти. Ще се почувствате възродени и пречистени. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. В хороскопа ви се задвижна кармичен планетен кръст.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес не е ден за работа. Едни приоритети отстъпват място на други. Полезните вещества прекрасно се усвояват и всичко си намира мястото в организма ви. Проведете нов тип лечение, започнете процедури носещи релакс за тялото и душата. Една невъзможна връзка или дейност става възможна и отваря по-добри шансове за личен и професионален растеж. Но нещо друго си отива.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на колелото. Невъзможното става възможно, но и обратното. Ще се доберете до информация, помагаща да решите тежък проблем и да направите своя ход преди конкуренцията да се усети и реагира на промените. Сменете подхода, опитайте да се дистанцирате от тези, с които искате да се сближите. Такива хитринки ще помогнат и в любовта. Планирайте за утре среща на екипа.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е шестица. Тя ще донесе любов, подновяване или стабилизиране на връзките ви и шансове за нови запознанства. В периода от 8 август до 8 септември Венера е в знака на Рака, а това посещение ще освежи контактите ви, може да ви ожени или разведе. Планирайте почивката си в този период. След това до декември започвате  преход към нова работна среда.

Родените днес няма да са добри търговци, но ще имат златни ръце и каквото подхванат ще е за изложба и каталог. Проблемът им е в прибързаната емоционална реакция и експлозивността на характера. Не им се препоръчва спортна или военна кариера, но ще ги бива в готвенето и в занаятите.