Хороскоп за 1 юли, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес сте близо до таен източник на енергия, подкрепа и сила. Може да получите чаканото финансиране и да бъде включени в спонсорски програми. Ден на фонтана от приливаща енергия. По някакъв начин си осигурявате лична и духовна самостоятелност. Изправете гръб, започнете промени в начина си на живот. Някой ще започне ремонти и строителни дейности, а друг ще замине.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

В този ден залагаме основите на едно ново бъдеще. Някой подготвя преместване и заминаване, но още не е убедил близките да го последват. Внимателно подбирайте факти и доводи. И на работното място ще ви засипват с желания и претенции. В момента е важно да се окопаете на нова и стабилна територия, да правите всичко здраво и функционално. Бъдете себе си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на реформи и реорганизации, които ще са важни и за страната ни. Сатурн се връща в знака на Козирога и задвижва съвпада на Юпитер и Плутон към промени в законодателството и личната ни политика. Не отлагайте взимането на важни делови и лични решения. Следващите два дни ще са наситени с конфликти и неочакавни прегради по пътя ви. Конкуренцията ви готви силен ход.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

От днес и Сатурн ще ви гледа в опозиция от Козирог заедно с Юпитер и Плутон. Отношенията между професионалните и домашни задължения се изострят. Не може да си позволите отсъствие на едното или на другото място, ако не искате да ви намерят заместник. Марс от Овен ще подклажда огъня с агресия и нападки. Време е да се заемете с обещаните ремонти. Улеснете партньора.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Правете всичко по традиционния начин. Не е време за експерименти, за използване на нови технологични и технически средства. Използвайте изпитани рецепти и се облегнете на доказаните във времето сътрудници. Всичко ново тръгва накриво и ще коства много повече средства. Важното отложете за 2-3-и. Опозицията със Сатурн се разпада. Отпадат пречещи и вредни ограничения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От днес може да започнат размествания, които ще се отразят благоприятно на личните ви планове и амбиции. От днес до 17 декември Сатурн ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Козирога, а това ще ви донесе стабилност в работата и в личните връзки. В живота ви ще се появи пътеводна светлина, някой на когото да се опрете и разчитате. Но следващите два дни ще са трудни за вас.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

От днес до 17-и декември и Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. За родените в третата декада идват времена на тежък избор, на трудни отношения у дома и на работното място. Сменят се шефове и авторитети, налага се да се подчинявате или да притиснете с изисквания подрастващите тинейджъри. Не се опитвайте да се измъквате от отговорностите, които животът налага.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Сатурн вече ви хвърля благосклонни погледи. Ще спечелите доверието на тези, с които до вчера трудно сте комуникирали. Излизате от период на стагнация и професионални ограничения. Някой ще дочака повишение и сам ще предостави повече права на близките и децата. Подновете ремонти и строителни дейности. Може да спечелите дело. Законът ще ви подкрепи в труден момент.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес се заземявате на стабилно и престижно място с подновен договор и с по-добри условия на работа и живот. Ден на съзиданието и градежа. Някой довършва ремонт, друг подновява дела, които в миналото е оставил недовършени. В най-добра позиция се тези, които работят на личен терен. Ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурс. Изпълнете това, което сте си обещали.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Сатурн навлиза в знака на трона си Козирога, където носи само заслужените награди. Чакайте назначение и повишение. И отговорностите ви нарастват. Нищо няма да ви се даде даром или без нужните старания, грижи и последствия. Всичко предприето ще се заплаща, ще изисква големи натоварвания усилия и напъни, за да стане и да се претвори в реалността. Но си заслужава да опитате.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Навлизащият в Козирог Сатурн ще подейства дисциплиниращо и утрезвяващо на тези, които до момента са претупвали работата си. За вас ще има глътка въздух. Чакайте заслужени награди и овации за добре свършената в миналото работа. Сега е момента да се преподпишат старите договори при по-добри и изгодни условия. Ще водите трудни преговори, но от утре може да сте обезпечени.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Предприетото днес ще е важно за бъдещето ви, ще стане база за перспективни дейности и начинания и ще ви осигури стабилност в тези кризисни времена. Ден на съзиданието и градежа, на желанието да се излезе от зациклянето и невървежа и да се търсят нови пътища за развитие. Не бързайте да отказвате предложения. Дайте си шанс за сближаване дори и да сте пред развод.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве