Хороскоп за 2 юли, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Високо енергиен ден. Ще постигнете напредък на всички нива. Сключните договори ще са дълготрайни и перспективни. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата и да се грижи за нуждите ви. Погрижете се за нуждите на порасналите си деца или за остарелите си родители. Носете подарък, където и да отивате. Започнете прочистваща диета до пълнолунието.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на високите енергии, амбиции и цели. Енергията Кундалини си пробива път нагоре по гръбначия стълб. Дайте всичко от себе си, Пасивността ще ви разболее и навреди. Не се претоварвайте, грижете се за близките и децата, не прекалявайте в дозировката на лекарства, напитки и чувства. Канализирайте потенциала си към грижа за тези, които обичате и на които ще подадете ръка.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не се разсейвайте с любовни истории, за да не изпуснете нишката в работата. Луната застава в опозиция на Венера от вашия знак. Може да влезете в конфликт с тези, които обичате и цените. Не разгласявайте свои и приятелски тайни. Енергията ви търси поле за изява. Ако не го намери ще рикошира в някой орган и ще ви разболее. Намерете начин да туширате насъбрания стрес.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Може да спечелите дело и да постигнете напредък при преговори. Явете се на състезания и конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми. Опитайте да се внедрите на престижна позиция. Конкуренцията е на висота, дайте всичко от себе си. Не стойте в пасивно очакване, някой да ви свърши работата, но и прекаленият ентусиазъм ще бъде яхнат и употребен. Вечерта се приберете с подарък.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да постигнете много, да направите крачка, която ще донесе в бъдеще придобивки и възможности да подредите по нов начин живота и бизнеса си. Сложете в ред имотните си отношения. Родените в първата декада са в благоприятна позиция за взимане на отговорни решения. Лесно ще наложите условията си. Започнете прочистваща диета, разчистете връзките, почистете дома.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

По-внимателно с желанията и амбициите. Днес може да влезете в преразход, да разкриете картите си на неподходящото място и пред неточните хора. Родените в първата декада е добре да се откажат от едно пътуване, почивка или преместване, ако това ще усложни отношенията у дома или с партньорите в работата. Не се отдалечавайте от местата на сигурност и шанс за кариерно развитие.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Колкото и да сте притеснени с работа, намерете време за близките, решете проблемите на родители и деца. Това, което днес оставите за после така и няма да свършите, а в бъдеще ще ви вкара в много по трудни и неблагоприятни ситуации. Канализирайте енергията си в най-проблемната точка. С един замах разсечете Гордиевия възел.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Най-мощният ден в месеца, но с енергиите и въздействията трябва да се внимава. Не прекрачвайте права и пълномощия, но и не позволявайте на друг да се внедри на ваша територия. Поставете условията си, но не и с ултимативен тон. Може да постигнете до вечерта поне една важна цел. Някой ще почерпи след финализирането на важна сделка и договор.

 

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луната навлиза в Стрелец и застава в опозиция на Венера. Както и да постъпите няма да се разберете или да получите одобрението на половинката. Не си позволявайте отсъствия и изневери. Лесно ще ви изловят в крачка. Ще се води компроматна игра и сладкото ще ви загорчи. Вземете страната на партньора. Децата да не разбират за търканията и проблемите ви.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Струва си и днес да си направите труда, да положите усилия в нужната посока и да поставите ново начало в работата и в живота. Действайте комплексно. Направеното на парче и само, за да се отбие номера ще донесе неприятности. Дайте воля на насъбрания потенциал, работете извънредно и се постарайте повече в любовта. Козирогът не е голям любовник, умът му често затъмнява сърцето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за срещи, пътувания огледи и съвместни инициативи. Търсеното от един ще се окаже ненужно на друг и сделката ще стане. Старайте се във всеки момент да контролирате положението, за да извлечете максимални екстри. Не отивайте в крайности и не налагайте неизпълними искания, но и да останеш пасивен наблюдател на случващото се не е добре. Намесете се в точния момент.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Тежък ден за родените в първата декада. Очертават се проблеми във връзките и чувствата. Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. Вървите към изневери или разбирате за такива. Чашата на търпението прелива, може да се решите на действия, които тотално ще променят живота и отношенията ви с партньори. Най-мощният ден в месеца. От утре животът ви може да бъде различен.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве