Хороскоп за 30 юни, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед може да станете обект на изкушения и измами. Бъдете скромни, не започвайте амбициозни начинания и не критикувайте тези, които биха ви се притекли на помощ. За следобед насрочете професионални и приятелски срещи, на които ще се опитате да стопите дистанциите и да поговорите с разбиране за взаимните проблеми. Бъдете тактични, вземете компромисно решение.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Бъдете внимателни с документи и договори. Родените в първата декада да не поемат излишни финансови рискове. Може да се наложи да давате обяснения за едно или друго свое действие на работното място или пред служители на закона. Но за родените в третата декада ще има повече екстри. Юпитер, Сатурн и Плутон ви облъчват в брилянтен аспект. Уреждате имот или наследство.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До края на работното време не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека другите се изкажат и представят доводите и офертите си. След това ще имате възможност да избирате и да намерите своя нов източник на подкрепа, сили и ресурси. Ще бъдете допуснати до места и позиции, които не се дават на всеки. Навлизаме в активизиращ енергийно период.

 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на измами и всевъзможни изкушения. Някой търси слабото ви място, а и вие открито споделяте неща, които не са за споделяне. Необходима е активна самозащита от негативизма наоколо. Бъдете скромни, не претендирайте и кантролирайте изблиците на емоция. Ще изживеете дисциплиниращи моменти, в които не бива да се губи чувството за мярка. Не е ден за експерименти.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят е с подтискаща и негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли. Пазете се от измами. Ще ви настъпят на болното място тези, които са разкрили някои ваши тайни. Нищо ново и отговорно да не се започва. Не споделяйте планове и намерения. Водените преговори и разговори ще сменят посоката си и ще се развият неблагоприятно за вас. Липсва ви информация. Следете знаците.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Юпитер и Плутон са в точен съвпад. Родените след 10 септември ще имат своя шанс в делови и юридически план. Много неща ще се правят на тъмно, но в даден момент ще ви просветне как да извлечете ползи. В края на работното време ще ви се предложи неочакван шанс и вариант. Шефовете ще са благосклонни, ще ви изслушат и ще ви направят отстъпки. Утре бъдете навреме на работа.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог ще се отрази негативно на родените около 15 октомври. Не решавайте базисни проекти свързани с имоти, наследства и семейни дела. На път сте към неизгодна сделка и инвестиция. Проучете нещата от различни страни и гледни точки. Не сте достатъчно самокритични и далновидни. Грешите, прибързвате, правите закононарушения.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес нищо не върви по план, но това не значи, че няма да ви донесе придобивки. Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран от Телец. Нещо, за което предварително сте се уговорили променя цената си или изчезва от оборот. Ще се наложат промени при пътувания, огледи и сделки. Не допускайте трета страна да се намеси в отношенията ви с досегашните партньори.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят залага промени в законов план, които няма да бъдат приети добре и може да възбудят духовете. Налягат ви мрачни мисли. Контролирайте чувствата, смирете претенциите. Не се препоръчва да „ритате срещу ръжена” точно в този момент. Вечерта може да се споразумеете с роднини по имотни въпроси. Може да получите изгодни оферти в работата и да намерите нова лична база.

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е точният съвпад на Юпитер и Плутон в знака на Козирога. За родените в третата декада ще има повече ползи и екстри. Ще се разрешат успешно имотни дела, може да придобиете собственост. Не се възгордявайте. В момент, когато чувствате превъзходство ще ви ударят в гръб тези, на които сте се предоверили. Вечерта взимате решение за промени и ремонти у дома и в офиса.

 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените в първата декада. Както и да постъпите до 16ч. ще сбъркате, ще си докарате големи неприятности и ще привлечете нелоялна и опасна конкуренция. Ден на прилепа. Всичко се прави на тъмно и без присъствието на тези, които ще бъдат засегнати в бъдеще от водените разговори и взетите решения. Вечерта налага забрани.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден с негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли, вървите към приключване на връзки, които не са издържали проверката на времето. Не бързайте, не позволявайте намеси на трета страна, която може да има изгода от разделите ви. Нищо важно да не се започва. Контролирайте кипящите си емоции и чувства. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би нещо бъркате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е четворка. Тя идва с различни покани и възможности, но ще си отиде с допълнително натоварване и грижи за близки, приятели и роднини. Не приемайте допълнителна работа и отговорности, които ще ви дойдат в повече. 2020 ще ви донесе чаканото разширение и обновление. Ще пътувате, може да уредите преместване на по-добро място за работа и живот. Родените днес ще имат нестандартен подход и ориентация в живота. Трудно ще разберете мотивацията в поведението им. Ще изпъкват в средата си или ще играят ролята на фона в отношенията. За добро или лошо ще се отличават от съучениците си по начин на действие и приятелски отношения. Притежават лечителски талант.