Хороскоп за 7 юни, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В никакъв случай не си нарушавайте спокойствието. Денят изисква смирение, стремеж към равновесие и хармония. Трудно ще ви се получи. Родените в първата декада ще продължат с рогата напред и може да развалят важни връзки. В този ден крясъците разболяват, а злобата и завистта водят към падение и загуби. Да не се убиват птици и да не се ядат диворастящи гъби.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Може да постигнете много с такт дипломация. Днес и утре имате шанс, да се разберете дори и с тези, с които сте в открит конфликт и вражда. Един малък жест и усмивка ще стопят ледовете. Ден на равновесието и компромиса. Всеки може да направи своята крачка и да очаква същото от партньора. Създайте си комфорт. Релаксирайте на приятно и спокойно мясото. Ден на презареждане.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес природата търси баланс и омиротворение. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и се заобиколете с хора, които не ви натоварват. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да получиш разбиране и съдействие от тези, които обичаш и уважаваш. Ако в този ден в тялото или в душата ви се отворят тайни рани, това е знак, че сте нарушили някои природни закони.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Успокойте топката. Родените в първата декада може да намерят изход от неприятна ситуация и да спечелят в момент, когато другите губят. Силите се изравняват, трудно ще спечелите състезания, но и няма да се изложите. Получавате допълнителен бонус за старанията си. Добре е да разделите отговорностите с някой друг. Сега е момента да се съберете и разберете по спорните въпроси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Първи ден от третата фаза на Луната. Природата се стреми към хармония. Нека и вашият стремеж да бъде към умереност и балансирани действия. Не си нарушавайте спокойствието. Запазете дипломатичния тон при водените преговори. Изберете компромисния вариант. Препоръчват се и физически упражнения водещи към релакс, към душевна и физическа хармония.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Успешен ден. С лекота може да влезете под кожата на някого и да получите желаното. Денят се свързва с човешката душа. Печелят тези, които добре познават мотивацията в поведението на околните. Действайте с кадифените ръкавици и успехът ще е с вас. Не поставайте ултиматуми. С благи жестове и увещания ще постигнете желаното и ще си осигурите един чудесен празничен ден.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в първата декада може да се откажат от пътувания или да имат проблеми по време на път. Днес е важно да се споделят намерения, чувства и отговорности и да се действа в полза на семейния интерес. Трудно ще ви направят отстъпки от цени на стоки, услуги и покупки. Може да се наложи и да замествате колега. Този ден ще бъде тест за личните ви и професионални връзки.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на помирение и релакс. Доставете радост на сетивата, не позволявайте на никого и нищо да ви извади от равновесие и да наруши личния ви и душевен покой. Намерете тихо и спокойно място, медитирайте, планирайте, асимилирайте случващото се и вземете решение за действията си в следащите дни. Злоба, агресивност и завист водят към падение. Сексът е противопоказен.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще намерите верния подход и вярното решение. Денят е с хармонична енергетика. С взаимни отсъпки и компромиси ще се излезе и от най неприятната ситуация. Служебната амбиция да се остави встрани. Опитайте да оправите отношенията си с близки и колеги. Време е за диети и прочистване. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Не яжте месо и гъби. Може риба.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на примирие, както със себе си, така и с другите. Постъпете мъдро, а не умно в ситуацията, която се създава. Дайте си отсрочки, направете нужните компромиси и уговорки, постарайте се да изгладите отношенията и да действате дипломатично. Днес крясъците разболяват. Препоръчват се уединени и релаксиращи занимания у дома или на тихо и спокойно място.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес стремежът на всички нива е към равновесие и равнопоставеност. Не е нужно да има победители в една игра, важното е всички да стигнат до финала и да запазят важните за тях връзки. Разпределете радости и отговорности, не поемайте чужда грижа, но и своята не стоварвайте върху тези, които не са подготвени и готови да я понесат. Осигурете си душевен комфорт.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Хармоничен и благотворен ден. Релаксирайте на спокойно и свято място. Стремете се към душевен и физически комфорт. Ограничете срещи и разговори с хора, които ви натоварват. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да бъдеш с най-близките на сърцето ти хора. Заемете се с почистване и разчистване у дома и в отношенията. Ден за пътувания и сделки с животни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве