Хороскоп за 5 юни - петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Около 19ч. 14 мин. предстои пълнолуние придружено с лунно затъмнение, което ще затъмни дейности, намерения и политики на хора на различно ниво. Може да се наблюдава пик на алергии и душевна непоносимост в живота на доста хора в следващите дни. Но вие ще минете „между капките”, ще спечелите от чуждите проблеми и провали, ако се движите в позната и свойска среда.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на призив. Събират се единомишленици под знамената на личната активност. Проведете събрания, приемете нови членове и привлечете симпатизанти към групата, в която участвате или ръководите. Стартирайте нови проекти и начинания, подпишете колективни трудови договори. Нищо важно не отлагайте за утре. Вечерта назряват семейни конфликти. Приберете се навреме.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Девизът на деня за вас е „разделяй и владей”. Защитавате своите дори и да грешат и нападате конкуренцията по незначитени поводи. До вечерта в хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. До дни може да сложите край на връзки, работа и начин на живот. Трудно постигате консенсус, щефовете не са благосклонни към грешките ви. Плащания се забавят и ви объркват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Благоприятен ден за съвместна и екипна работа. Свикайте семейния и професионален съвет, уредете среща с посредниции и снабдители и по всички възможни начини се опитайте да затворите производствения си цикъл. Препоръчват се сондажи в нова бизнес посока. Преговаряйте за бъдещите условия на договори и поръчки. Добре е да сключите нови или допълнителни договори.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Чудесен ден за събрания, за делови срещи и разговори на високо ниво. Ще намерите или ще се присъедините към нова група по интереси. Някой ще създаде и своя нов екип и ще влезе в перспективна среда. Действайте активно и амбициозно и ще завоювате полагаемата ви се позиция в работата и в обществото. Не отклонявайте предложения за съвместна дейност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Край с колебанията. Днес трябва да вземете решение на чия страна ще действате и към коя група принадлежите. Тръбачът-съдба ни събира под знамената на личната ни, професионална и политическа отговорност. От различни страни ще се чуват призиви, не може да стоите неориентирани. Продстои пълнолуние с лунно затъмнение. Родените във втората декада са в тежка позиция.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ще почувствате удовлетворение и ще имате ползи, ако в този ден намерите своята група по интереси или се включите в съвместни иницативи с единомишленици. Препоръчва се работа в екип. Където сами не можете да постигнете нищо, ще го постигнете с колективни усилия. Не е все едно с кого ще се свържете и кооперирате. Установените днес съюзи ще важат задълго във времето напред.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на предупреждението, че сам няма да може да се справиш с изискванията на времето. Помислете с кого може да се кооперирате и му се обадете с предложение за съвместна инициатива. Вечерта предстои пълнолуние с лунно затъмнение, което ще засегне неприятно отново страните от изтока. Утре е Задушница, отдаваме почит на тези, които вече не са сред нас. Нужно е смирение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на Стрелеца. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Ще се наложат болезнени избори. Всеки на своето ниво трябва да бъде с хората, които чувства близки, които обича и без които не може. Не оставайте там, където усещате, че не ви е мястото. До 13-и ще се засилват алергиите и несъвместимостите във физически и духовен план.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят ни събира в групи по интереси, хоби и разбирания. Не оставайте в изолация. Успехът ще следва тези, които привлекат съмишленици и последователи, които разчупят статуквото и организират по нов начин съвместната работа. Сега е момента да започнете нова дейност, да сформирате доверен екип, да набележите общите цели, задачи и отговорности. Действайте.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи и за преход в нова среда. Всичко предприето ще отваря нови възможности. Препоръчва се работа в екип, среща с доверени хора и създаване на връзки с единомишленици. Обединете сили, ресурси и интереси в посока на взаимно изгоден бизнес. Утре е Задушница. Почитаме тези, които вече не са сред нас.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще изживеете тежки и притеснителни моменти с родители и деца. Вижте кой от какво има нужда и се погрижете. Луна и Слънце са в квадратура със Слънцето ви и с Марс и Нептун. Бъдете много внимателни и не се движете в несвойствена среда. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Затъмнява се женското начало.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве