Хороскоп за 4 юни - четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Запазете самообладание, независимо какво се случва. Ден на колелото. Лесно се освобождаваме от неприятни зависимости и подтисничество. Което е било отдолу тръгва нагоре. Предстоят рокади на всички нива в живота ни. Променете не само подхода и начина си на действие, но и външния си вид. Така и околните ще реагират различно на това, което казвате, предлагате и правите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Внимавайте при делови и лични контакти. Ще получите наготово нужната ви информация. Днес всичко полезно лесно се усвоява. Може да се се тествате и в нова посока на опитност, но без излишно напрежение и прекалявания. Не е ден за екстремни спортове. Отнесете се спокойно към всеки проблем и утре ще го разрешите. Вечерта съберете екипа, с който ще работите съвместно.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Поглезете се, идете на козметик и фризьор, направете си маникюра, облечете новите дрехи и се гответе за важни покани и гостувания. Може да се уреди печеливша сделка. Добре е за всякакъв тип обвързване. Ден на пръстена и колелото. Не позволявайте да ви слагат в клетка, па макар и златна. Старите проблеми ще се решат.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на полезните продукти, на полезните мисли и усещания. Вслушвайте се в гласа на интуицията, последвайте съветите на близките. Може да намерите изход от неприятна ситуация. Никъде не отивайте неглиже. По дрехите ще ви посрещат и по ума и знанията ще ви изпращат. Идете на фитнес и фризьор. Самочувствието ви се вдига, а това е залог за успеха. Ще се справите с всеки проблем.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените в третата декада ще изживеят мъчителна трансформация. Ден на пръстена и колелото. Нещо от миналото ви изплува и става актуално, а това, което сте смятали за важно губи смисъла си и върви към забрава. Внимавайте с кого и по какъв повод се обвързвате. Отделете повече време за полезни и здравословни дейности. Полезните вещества и идеи бързо се усвояват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще получите нова информация позволяваща да решите стар проблем. Облечете новите дрехи, може да получите неочаквана покана за среща или посещение на важно мероприятие. Бъдете готови да реагирате на момента и да сте в перфектна кондиция. Денят е магичен. Ще се случват събития помагащи да излезете от кризата на миналото и да намерите решение на болестен проблем.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Работете над външния си вид, променете прическа и визия, с което и личното ви излъчване ще се промени. Отделете време за разкрасителни и оздравителни процедури, тествайте нов козметичен продукт. Може да възникнат стари проблеми, но този път ще ги разрешите от раз и ще оставите негативното в миналото. Една тежест се смъква от плещите ви. Дано не я замените с друга.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От особено значение днес е да се внимава в дозировката на нещата. Изразът „дозата прави отровата” е личното ви мото и основен принцип в медицината. Ден на полезните продукти, които може и да навредят, ако не се спазва дозировката. Бъдете внимателни и в изказванията си. В желанието да похвалите някого може да развалите отношенията си с друг засегнат в ситуацията.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Отделете време за физическото си здраве, което ще ви осигури и душевен комфорт. Ден на полезните продукти и на процедурите, които ни зареждат, ободрявате и вдъхновяват. Идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика и релаксирайте на приятно място. На спокойствие и в тишина ще получите неочаквано вдъхновение и ще решите тежък проблем. Колелото се завърта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на преобразяването. Сега е момента да промените прическа и визия и да наложите нова мода в средата си. Козирогът е консерватор по убеждение и изява, но ако днес не влезете в руслото на промените не очаквайте в бъдеще успехи, подкрепа и разбиране. В момента миналото среща бъдещето, съдбата ви прави завой, който изисква промени на всички нива в живота ви.

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Бъркате, ако отидете на важни проговори и делови срещи с неподходящо облекло и визия. Дори и да закъснеете за работа постарайте се да изглеждате перфектно. Ако не привлечете погледите ще бъдете измесени от колеги  притежаващи примамлива външност. Първото впечатление е от значение. Ако се явите неглиже ще отпаднете от класацията за престижна работа.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за релакс, за посещение на център за разкрасяване и стимулиране. Идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика, погрижете се за тялото си. Полезните вещества прекрасно се усвояват. Не унивайте, неприятностите бързо ще отминат. Свържете се с тези, с които ще вървите напред. Не планирайте за утре участия в проекти.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве