Хороскоп за 2 юни - вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Бъдете внимателни, за да канализирате в правилната посока енергии, амбиции и чувства. Родените в третата декада са на път към рискови действия, които ще ги поставят на изпитание. Започнете прочистващи процедури на всички нива. Време е за диета, за отказ от съвместни действия с хора, които не са от вашето тесто и среда.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не може да си позволите пасивност, да изчаквате или да правите компромиси със съвеста. Опитайте да се справите с ограниченията, на които сте подложени и да излезете от кризата. Не се претоварвайте, но не оставайте в пасивно очакване. Следващите два дни ще изискват дистанциране и определяне на приоритетите. Поставяте ултиматум там, където с увещания нищо не се получава.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада имат повече варианти за избор. Днес по един или друг начин всеки може да се добере до своя мечтан връх в кариерата и в живота. Подпишете нов договор и започнете работа, която ви устройва. Дългите усилия и старания дават плод. Само не се претоварвайте. Радвайте се на придобивките, колкото и малки да са. Приберете се с подарък.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всичко при вас става с удар и конфликт. Трудно ще разрешите споровете по дипломатичен път. Ще се действа от позиция на силата и връзките. Родените в третата декада може да загубят дело или да плащат за чужди грешки и грехове. Не може да стоиш в пасивно изчакване, но и да риташ срещу ръжена, не си е работа. Дано намерите правилния подход в трудната ситуация.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Пасивността е вредна, но това не значи, че трябва да се действа непредпазливо. Спазвайте уговорките и правилата и ще изкачите поредния връх в кариерата си. Уредете си срещи с нови партньори, съюзници и посредници. С напредването на деня някаква сянка се промъква в отношенията. Вечерта ще бъде доста натоварена с проблеми. В следващите два дни не поемайте излишни рискове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще постигнете важна цел. Може да се устроите на ново място за работа и живот. Подписаните договори ще са дълготрайни и ще ви вдигнат нивото. Енергията ви напира да се излее навън в работа и творчество. Обръщайте внимание на детайлите, бъдете внимателни с храната. От днес до пълнолунието спазвайте диета. Вечерта се приберете с подарък, зарадвайте деца и близки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада ще срещат съпротива на всяка крачка. Дайте всичко от себе си, за да извоювате победа и да се внедрите на престижно място в работата и в живота. Един от най мощните дни, в които енергията ви търси начин да пробие обвивката от нерешителност и неувереност. Рискувайте умерено, защитете позициите си, не се давайте без бой, но и не подценявайте противника.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за старт на амбициозни проекти и начинания. Подпишете нов договор, влезе в нова среда и установете перспективни връзки с чужбина. Време е да се направят някои поръчки и заявки, да се капарира имот, да се направят резервации за почивката ви на морето. Грижете се за себе си и за близките, но не се преуморявайте. Вечерта Луната навлиза в Скорпион. Сутринта ще е рискова.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от стимулиращите инициативите ни дни. Енергията Кундалини се активизира. Може да наложите условията си и да се утвърдите на работното място с успешна изява и перспективен договор. Покажете отношение към нуждите на момента, дайте предложения. Шефовете ще оценят странията и труда ви. Поне в едно направление на живота ще получите удовлетворение и награда.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Юпитер и Плутон от Козирог. Ще ви бъде оказван натиск особено в посока на имотни дела. Може да загубите дело или да се откажете от пътуване и преместване. В труден момент ще ви помогнат хората, с които в бъдеще е добре да работите и живеете. Днес съдбата отделя житото от просото и показва кои от връзките трябва да запазите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден с много варианти на избор. Превключвате на висока скорост и до вечерта може да се похвалите с победа и придобивка. Нищо не е невъзможно. Не чакайте по-добри предложения. Грабнете в движение това, което съдбата и случайноста ви предлагат. Вечерата е натоварена с екстремни изживявания, а следващите два дни ще носят рискове и кризисни моменти във връзките.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от дните с висока и стимулираща енергия насочена към промяна. Дръжте се изправено, не се поддавайте на негативни емоции и започнете прочистваща диета. Подложете и връзките си на проверка. Не продължавайте с тези, които само взимат от вас, без да ви дават достатъчно грижи и чувства. Не се претоварвайте с тежка работа.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве