Хороскоп за 31 май - неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите с непознати, а и срещите с познати хора подбирайте по степен на важност. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка ценва. Липсва ви някаква информация. Не коментирайте чуждите дела. Може да сбъркате и да се изложите тази вечер. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед се сблъсквате с неуредици и непредвидени обстоятелства. Родените в третата декада ще имат победи, независимо неудобствата, които изпитват. Не поставяйте неизпълними условия. Помогнете на партньора и връзката ви ще се заздрави. Нужна е трезва оценка на реалностите. Вечерта сте на точното място и прекарвате добре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Сутринта е тежка и натоварваща, но към обед навлизате в силен и трансформиращ период. Което е вървяло наопаки ще се оправи. С лекота ще излезете от неприятна ситуация. Добре е да се започнат ремонти и блогоустройства у дома и в офиса. Неприятностите бързо ще се забравят. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате и не се отклонявайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Контролирайте емоциите. Засилват се невралгиите. Обърнете се към по-духовни занимания, не се сърдете на никого за нищо. В този ден е добре да погледнем отвисоко на ставащото и да видим в перспектива личните си връзки. Някой ще намери своя таен или явен източник на сила, подкрепа и ресурси. Не бързайте да се хвалите с придобивките и завоеванията си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не започвате деня по правилата, но от обед намирате своя нов източник на сила или преоткривате стари връзки и места, в които сте се чувствали добре. В този ден миналото среща бъдещето ви по неочакван начин. Бъдете сред тези, които обичате и цените. Ден на фонтана от преливаща енергия и ентусиазъм за действие и промени. Бързо ще се справите с всеки проблем.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед не взимайте важни решения и увеличете дистанциите. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате в преценката по отношение на връзките и действията си. Денят е добър за преместване, за работа със земята, за покупка на животни и домашни любимци. Отделете време за по-духовни занимания. Не може да мислиш само за работа, пари, хапване и пийване.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Поспете по възможност до късно и ще си спестите някои неприятни моменти и неудобства. От обед навлизате в период на балансирани действия, на строителни и ремонтни дейности, които ще успокоят обстановката и ще донесат желаното разширение у дома. Не правете нищо на своя глава. Потърсете мнението на близките, които ще бъдат засегнати от промените и начинанията ви.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Сутринта може да започне с проблеми и конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си. Дано успеете да удовлетворите всички искания. Добре е да се започнат ремонти, да се направят размествания, които ще дадат на всеки нужното му пространство за работа, учене и лични занимания. Вечерта енергията ви достига високи нива и в понеделник ще постигнете максималното.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на противопоставяне, на изневери и непредвидени обрати в отношенията. Ще си проличи с кого и с какво имате лична и физическа несъвместимост. Внимавайте в приказките. По добре замълчете и се отдалечете, отколкото да подходите директно с обиди и претенции. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вечерта се вижда светлина в тунела и нещата тръгват към оправяне.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Сутринта е натоварена и с неприятни ангажименти, от които не бива да бягате. До вечерта ще получите лично удовлетворение и ще влезете в качествена среда. Предприетото трябва да се прави здраво, надеждно и функционално, за да издържи проверката на времето. Не пестете труд и материали, за да не преправяте после нещата.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Трудна и мъчителна сутрин, с напрежение у дома и в отношенията с партньори. Все нещо не достига или не е по правилата. Контролирайте емоциите, бъдете отстъпчиви и дайте възможност и на близките да се изявят. Денят е добър за преместване и нова подредба в дома. Простете на този, който ви и обидил и не се сърдете за дреболии. Трети лица ще провокират връзките ви.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако до обед усещате някакво неудобство, притеснение и давещо чувство в гърдите, това са знаци, че се нуждаете от по-духовна храна и друг тип отношения с околните. Препоръчва се активен отдих и срещи с хора, които не ви натоварват с прекалени претенции и изисквания. Мислено си представете с подробности тази линия на поведение, която ще следвате в следващите дни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве