Хороскоп за 30 май - събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес до обед всичко постигате с лекота, стопявате дистанциите и уреждате наболелите проблеми. От обед до утре на обед може да се преместите на по-добро място и да избягате поне от един проблем. Контролирайте чувствата. Бъдете безпристрастни в оценките и неотклонни в намеренията си, независимо кой и по какъв начин се опитва да ви повлияе. Започнете ремонт.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес до обед се обадете на тези, с които напоследък сте се дистанцирал, а липсата им се усеща болезнено. Следобед са възможни всякакви изкушения. Движете се в позната среда и увеличете самоконтрола. Може да сгрешите в преценката и да платите чужда сметка. Не се отклонявайте от предварително избраната цел и подход. Работете със земята и ще се почувствате много по-добре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Луна Марс и Нептун са в пречупващи аспекти с Венера и Слънце от вашия знак. Тенденцията е към повече грижи, неудобства и неприятности, особено в посока на чувствата и любовта. Може да се кажат тежки думи, след които няма връщане назад. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. Очертават се алергичности, които ще се засилват до средата на юни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес до обед задвижете семейни дела и насочете силите си за подредбата на дома, офиса и градината. Сменете един вид труд с друг. От обед до утре на обед не започвайте дълготрайни проекти. Работете на парче. Не давайте големи обещания. Вечерта навлизате в противопоставящ период. Може да получите неприятни съобщения и знаци, с които е добре да се съобразите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес от обед до утре на обед ще се намери за какво да се притесните и ядосате, но точно то ще ви накара да постъпите различно от 1-и и да започнете разчистваща пътя си политика. Време е да отсеете своите от чуждите, да подготвите терена за действие и да подредите приоритетите си. Може да спечелите на своя страна неочакван съюзник. Вечерта не се намесвайте в чуждия избор.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес се събуждате след мъчителен сън и с някакво притеснение. Отнесете се внимателно към знаците, които получавате. Прочистете съзнанието си от негативните мисли. Необходима е активна самозащита от агресивната чернота наоколо. Добре преценете силите и възможностите си преди да обещаете нещо или да предприемете каквото и да било действие изискващо голямо натоварване.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ако до обед не направите чаканите от партньорите и децата жестове, ще изживеете мъчителни обрати в отношенията до вечерта. Ден на мълчаливи ултиматуми или на поток от думи изразяващи нетърпимост и неудовлетворение. Денят има своята светла и тъмна половина, позволяващи да кажем и покажем светлите си мисли или тъмните си намерения и помисли.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес до обед стопете дистанциите с нужните ви хора, за да не се задълбочи пропастта в отношенията ви. От обед до утре на обед странични сили и фактори провокират семейните ви и приятелски дейности и интереси. Не споделяйте свои и чужди тайни, ограничете посещенията. Ако се похвалите с нещо ще създадете проблем не само на себе си. Ден за работа със земята.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от рисковите ви дни за месеца. Очертават се намеси в работата и в личните ви стремежи. Появяват се неприятни дразнители и където сте отишли за удоволствие обирате само негативите на личния контакт. Внимавайте с лекарства, алкохол и храна. Засилва се тенденцията към алергии и непоносимост към всекиго и всичко до 13-и. Не влизайте в разправии.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада са в благоприятна позиция за уреждане на взаимни планове и проекти. Слънцето ви сключва брилянти аспекти с Луна и Уран. Може да станете част от престижен обществен проект, да получите изгодни доставки и поръчки. Този уикенд ще ви отвори заключени врати и ще позволи да разширите влиянието си в обществото. Ден за публична изява.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес може да намерите или да си направите лекарство и за най-сложните болести. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко вредно и разболяващо. Ден за прочистване на отношенията. Сдобрете се, помирете се, дайте си втори шанс. Очертават се пътувания и преговори. На сън ще видите истинското си предназначение и това, с което трябва да се занимавате.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре Луната от Дева е в опозиция на Марс и Нептун от Риби и в квадратура с Венера и Слънце от Близнаци. Очертават се критични моменти в отношенията. Засилват се алергичности и непоносимости на физическо и духовно ниво. Намалете претенциите и тази вечер останете сред свои. Внимавайте с дозировката на лекарства, алкохол и стимуланти. Контролирайте емоциите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве