Хороскоп за 23 май, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днешният ден е показателен за връзките ви. Ще се случват събития, които ще ви покажат на какво и на кого можете или не можете да разчитате. Вечерта ще видим Луна и Венера в съвпад в нощното небе, а този аспект ще провокира опасни връзки и желания да се опита от забранения плод в любовта. Очертават се изневери. Нарушавате клетви и обещания. Самоконтролът е занижен.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Доверете се на интуицията и ако усещате, че ще сбъркате не тръгвайте в тази посока. Ден на изкушения в чувствата, на двойнствени и неравностойни връзки. Удоволствията от този ден дълго ще се плащат, но и преживяното дълго ще се помни. Отделете повече време на храната. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. Не се насилвайте да дояждате вчерашната храна.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днешният ден ще предложи много любов, но и тенденция към двойнствени връзки. Слънце, Луна и Венера са в съвпад във вашия знак, а тези аспекти провокират емоционалните ви връзки и може да объркат не едни лични отношения. Важното е да не смесвате работата с удоволствията. Бъркате, ако тръгнете в командировка с колега или колежка. Вечерта може да ви донесе вълнуващи мигове.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днешният ден е белязан от предчувствие за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите си и ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Ако към някого и нещо почувствате неприязън бягайте от там и не предприемайте общи инициативи. В този ден е добре да се избягват всякакви конфликти и бурни прояви на емоция. Не вървете против себе си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Една изкусителна събота. Съветът към партньорите ви е да не отсъстват, за да не ви дадат повод за изневери. Очертават се запознанства, които ще провалят семейни и приятелски отношения. Правете това, което ви идва отвътре. Ще почувствате ясно как трябва да постъпите в дадена ситуация, но ще извъртите нещата и ще изневерите на собствения си стил на поведение и живот.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е добре да се доверите на интуитивните си усещания. Така ще избегнете неприятните моменти и „прилепването” към хора и места, които ще окажат в бъдеще вредно въздействие върху вас, върху работата и личните ви връзки. Трудно ще устоите на изкушенията в любовта. Тази вечер ще видим Луна и Венера в съвпад в нощното небе. Бъдете избирателни в храната и връзките.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за любов и някакво особено предчувствие за бъдещето, за полезното и вредното в живота ви. Вероятни са двойнствени връзки, които в бъдеще ще изискват да направите болезнен избор. Доверете се на сетивата, тръгнете в посоката, която ви привлича. Радвайте се на щастливите мигове, но не забравяйте, че в този свят всичко се плаща. Не смесвайте работата с удоволствията.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес вървите към паралелни връзки, които може да развалят дългогодишни връзки и бракове. Доверете се на интуитивните си предчувствия и ако изпитате недоверие към някого, да знаете, че наистина на този човек не може да се разчита. Всичко, което ви донесе приятно усещане ще бъде и полезно или важно за вас. Не правете компромис, вървете в посоката, която ви носи сигурност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес ще срещате открита и прикрита опозиция. Разбирате за изневери или изневерявате. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Близнаците, а Марс и Нептун от Риби провокират алергии. Повтаряте стари грешки и клюката ви застига. Вечерта ще донесе проблеми, особено за родените във втората декада. Доверете се на усещанията и предчувствията си.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Предстоят емоционални моменти, приятелски и лични срещи, на които ще се уточняват чувства и позиции. Вечерта ще бъдете подложени на големи изкушения и любовни предизвикателства, които могат да ви оженят или разведат. В отношенията има двойнственост. Всеки си прави лични сметки, които смята да реализира чрез новите партньорски контакти. Истината е завоалирана и несподелена.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Доверете се на импулсите и на усещането, с което сте се събудили. Днес Слънце, Луна и Венера ви облъчват в брилянтни аспекти. Вървите към случайни и неслучайни срещи, които може да променят живота ви в благоприятна посока. Един от дните, в които си даваме сметка за полезните и вредни връзки, за личните си нужди, за настоящите и бъдещи действия. Тази вечер не оставайте сами.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес се очертават изневери, неприятни разкрития и прекратяване на дългогодишни отношения. Една лъжа ще провали много съдби и животи. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с вярното усещане как да се постъпи в дадена ситуация, но трудно ще устоите на изкушенията. Яжте само това, което ви се дояде. Внимавайте с алкохола, особено ако взимате и лекарства.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е петица. Очертават се промени, пътувания, смяна на работа, дом или начин на живот. Всяка промяна ще е за добро. В момента сте в обсега на любовните и емоционални изкушения. Може би е добре да се поддадете на импулса, да промените живота си и да вземете всичко ново, което ви се предлага. 2021 ще донесе чаканата хармония и изход от кризата.

Родените днес са белязани с артистични и музикални дарби, но и с алергичности, за които е добре да ги тествате още като малки. Ще бъдат доста нарцистични и вероятно ще намерят своята половинка родена около тяхната дата на раждане. Неблагоприятно за раждане един час след залеза на Слънцето.