Хороскоп за 28 май, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес печели този, който владее магията на словото, който е запознат с риториката на дипломацията и може да води изгодни лично за него преговори. Провокирате някого и се добирате до важни факти. Всяка получена информация ще струва скъпо и ще работи за този, който успее да я получи преди другите. Контактите с близки от чужбина ще помогнат в избора и в действията ви.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Провокативен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Не правете забележки и не защитавайте мнението си на всяка цена. Може да се изпокарате с колеги и близки и да развалите ценни връзки. С пълна сила действа вербалната магия. Каквото си пожелаш ще се сбъдне. Казаната дума назад не може да се върне. Пазете си телефона и касовите бележки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в дейностите и в бизнеса на Рака. Ще имате проблеми в комуникацията с околните. Ще избухват конфликти по незначитени поводи. Трудно ще се постигне примирие. Пазете вещи и документи, които може да се използват както компромат срещу вас. Каквото изпуснете от контрол трудно ще овладеете отново. Тази вечер си пожелайте нещо.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Меркурий навлиза в Рак и стимулира търговската ви инициатива. Получавате покани за пътуване и гостуване. Разгледайте и оферти за почивка, направете нужните резервации. Не споделяйте намеренията си. Конкуренцията е жестока, завистниците може да провалят някои ваши намерения. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали. Пожелайте си нещо.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Те ти булка Спасовден. На времето изневерите на този ден са били разрешени, ако жената е имала проблем със зачеването. С пълна сила действа магията на словото и на убеждението. Може да убедите когото решите да ви съдейства по всеки важен за вас проблем или въпрос. Внимавайте какво споделяте и какво си пожелавате, защото ще се разчуе и ще се сбъдне.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Провокативен ден. Очертават се прояви на непоносимост и алергичност към хора, продукти и храни. Не провокирайте никого и не позволявайте да ви разбалансират чуждите забележки и намеси в работата и в живота ви. Следете знаците. Ако счупите нещо това е знак за прекратяване на отношенията с някой от присъстващите. Не бъдете многословни, за да не кажете нещо излишно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Печелят умеещите да работят вербално, които са част от настъпващите промени и разполагат със свежа информация по важните професионални въпроси. Ако не се чувствате добре информирани не рискувайте, но ако сте в час с изискванията на играта в личен и бизнес план, не се отказвайте да вземете своето от живота. Явете се на конкурси, конкуренцията навлиза в решителна фаза.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Тежък и рисков ден. Ограничете контактите, не се изказвайте неподготвени и не провокирайте околните с излишни забележки и критика. Не влизайте в разправии с шефове и колеги. Може да си докарате неприятности с едно обсъждене и с клюка, която може да пуснете по нечий адрес. Отношенията ви навлизат в критична фаза. Бъдете максимално дипломатични и тактични с околните.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес много приказки ще се изприказват. Печели този, който умее да чува, когато слуша, а не този който се напъва в нещо да ни убеждава. Ден на вербалната магия. Хората на словото ще успеят да извоюват лични и професионални свободи. Ще се води компроматна война на всички нива и с всички средства. Пазете си документацията, не давайте никому излишна информация за делата си.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

От днес до 4 август планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните проблеми и нуждите на децата ще ви отклоняват от професионалните дела и отговорности. Трудно ще вмествате родителския дълг в професионалните си ангажименти. Постарайте се у дома и в работата си да имате нужната подкрепа и съдействие.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Трудно ще избегнете конфликтите у дома и на работното място. Провокационен ден, в който всяка ваша дума и жест ще се тълкуват превратно. Не се изказвайте неподготвени. Пазете свои и чужди тайни. Не е нужно на никого нищо да доказвате или да се оправдавате. Счупен домашен съд е лош знак. Не лъжете. Не започвайте дълготрайни проекти. Пожеланията от този ден се сбъдват.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Бъдете отговорни в приказките, в молбите, обещанията и пожеланията си. Този ден сбъдва благите пожелания, а негативните се връщат в бъдеще като бумеранг. Не яжте яйца, не унищожавайте документи и бележки. Повишава се рискът от престъпления и изкушения. С недомислени приказки може да навредите на себе си или на друг. Не започвайте долготрайни проекти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве