Хороскоп за 27 май, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят ще ви донесе покани, предложения и срещи, които ще дадат възможност да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакайте обаждане и от чужбина. Добре е да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. Този ден разкрива истинските ви отношения с някого и показва на кого може да се опреш и довериш в бъдеще. Сънищата намекват за това, с което трябва бързо да приключите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Уран от вашия знак. Нещо неочаквано може да се обърка. Може да ви се стоварят на главата чужди отговорности, а и вести от чужбина ще ви притеснят. Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого той ще ни се обади.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого, той ще ни се обади. Разстоянията нямат значение. Осъществете връзка с партньори и приятели в чужбина. Може да ви предложат изгодни оферти за работа, пътуване или друга съвместна инициатива. Не се бавете с отговорите и не се разсейвайте със странични и неангажиращи връзки. В момента се оформят лагерите в живота ви.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят започва трудно, но до вечерта облаците се разнасят, идва подкрепа и от чужбина. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти и на лично прозрение за отношенията ви с някого. Не е време за недоволство, приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Съдбата ви дава толкова колкото можете да понесете като радости и тежести.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес разширявате пълномощията си, получавате и дотация или друг вид подкрепа от чужбина. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Поне един болен въпрос ще се уреди, но за родените в първите дни на зодията ще се изостри стар проблем във връзка с родители и деца. Трудно удържате юздите на младите, а някой се опитва и да ви сложи такива. Няма да се дадете.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес имате възможност да се срещнете или да преговаряте от разстояние с бъдещи спонсори, покровители и работодатели. Добре е за делови връзки с чужбина. Може да намерите и работа към филиал на чуждестранна фирма у нас. Време е да се пазарите, да продадете скъпо талантите и продуктите на труда си. Поискайте истинската и удовлетворяващата ви цена за всяка услуга.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес облаците се разнасят и хоризонта пред вас се изчиства. С всеки може да се разберете и договорите. Препоръчват се разговори с бъдещи или настоящи работодатели и приятели от страната и от чужбина. Ако заминете дълго няма да се върнете. Денят се свързва с изгнанието и абдикацията. Не пропускайте шансовете си за нова бизнес позиция тук или някъде по света.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

За родените в първата декада денят носи рескови случайности и промени в предварително установената проглама. Нищо няма да върви по план и по правилата. Доверете се на интуицията. Ще се наложи да правите жертви в името на съвместната инициатива и работа. В живота ви може да се появи нов дразнител. Някой вече е готов да вземе решение за заминаване в чужбина.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Може да получите предложение от чужбина или от чуждестранна фирма базирана на местна почва. Навлизате в силен период до петък на обед. Подредете си приоритетите, обадете се на хората, с които отдавна планирате да работите и действате синхронно за съвместна защита. Доверете се на интуитивния си избор. Преговаряйте директно с шефовете, а не с посредници и парламентьори.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. Помагат си взаимно тези, които емоционално са свързани независимо на какво разстояние се намират. Може да получите предложение от чужбина и подкрепа в тежък момент. Този ден подлага на тест по пригодност и здравина връзките, отсява полезното от вредното и показва в каква посока да се преориентирате.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в квадратура с Уран от Телец. Ще изпиете утрезвяващо хапче. Дистанциите с определени хора и екипи ще се увеличат. Може да се решите да напуснете страната или средата си. Доверете се на усещанията си. Очертават се компрометиращи връзките ви събития и тежки обрати в живота.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на телепатичните контакти. Интуицията ви работи на ниво. Може да усетите какво се случва с близки, които са далече. Обадете се на тези, за които си мислите непрекъснато. Разстоянията са без значение. Ще се намери изход от всяко неприятно положение. Символ на деня е жерав излизащ от тъмен облак. Ден за пророчества и разкрития даващи ви нов поглед към света.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве