Хороскоп за 26 май, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е важно да си верен на принципите и на дълга, да не нарушаваш правилата, да си коректен по отношение на старите си договори и да не бързаш да сключваш нови независимо изгодните условия. Родените във втората декада са на път да бръкнат в гърнето с меда, но някой ще ги удари през ръката. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Сгответе и си хапнете сладко.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Благоприятен ден за сключване на нови договори, за съвместни инициативи и сделки. Отстоявайте принципите си, личните си убеждения и идеали. Добре е да пътувате, да берете билки, да правите огледи на места и терени, на които евентуално може да се установите за работа, за почивка или живот. Не се ограничавайте в храната. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Действайте активно, сключете нов договор и стартирайте нова бизнес инициатива. След два дни Меркурий ще напусне вашия знак и вече няма да ви помага толкова в деловите ви и търговски дела. Днес е важно да водите принципна и спазваща законите политика, за да не се окажете излъгани в очакванията си. Защитете и приятелските интереси, не предавайте никого. Не е ден за диети.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на тежки битки и сладки победи. Бъдете активни, уредете делови и приятелски срещи, обединете семейните рисурси и интереси, подпишете нов договор. Каквото кажете и обещаете трябва да изпълните. Тествайте и партньорите си в това отношение. Ще се наложи да влезете в бой за защита на общи родови или приятелски интереси. Днес не се пълнее, хапнете без ограничения.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за светски партита, за съвместни инициативи и за подписване на нови договори. Време е да направите своя партньорски избор, да подадете ръка на качествени хора или да оттеглите участието си от дейности, които вече са бита карта. Диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия. Не се ограничавайте в избора си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден ще ви даде предимства, ще ви помогне да влезете в нова и перспективна среда и да извлечете най-доброто от осъществените контакти. Организирайте важни срещи, водете преговори, защитете своя и приятелския интерес. В момента сте в преход към нови дейности и възможности, които в бъдеще ще стабилизират материалното ви положение. Хапнете си добре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес семейните ви дела са противопоставени на професионалните. Ще се наложи да водите битки, да защитавате своя интерес и този на хората, които са ви близки. Влизате в преразход на сили и средства. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Някой ще плаче от болка или радост. Не се отклонявайте от принципите си. Не се страхувайте, покажете отношения и емоции.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Най-силният ви и успешен ден за периода. Подпишете нови договори, осъществете връзки с нови партньори в бизнеса, участвайте в бляскави партита и рекламни инициативи. Днес не е време за диети и всякакъв тип оганичения. Не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия. Важното е във всеки момент да контролирате положението и да не губите чувството си за мярка. Вие сте на ход.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят изисква активност по всички линии на живота. Добре е да се сключат нови договори и да се влезе в преговори. Задвижват се подготвените сделки. Не отстъпвайте от позициите си. Ще ви оказват натиск. Влизате в битки за защита на личната си и професионална територия. Поставете условията си, усетете докъде може да стигнете и къде да спрете. Не се ограничавайте в храната.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да се ръководиш от инстинктите. Може да имате грешна информация по важните въпроси и да направите грешен ход. Проверявайте всичко. Лесно се усвоява, но и лесно се редактира информацията. Всеки представя нещата така както му изнасят, а истината остава встрани от купона като Пепеляшка пред огнището. Личните интереси са противопоставени на професионалните.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете участия в престижни проекти и начинания и се включете в битката за постове, пари и есктри. Вашата кандидатура ще бъде предпочетена. Може да спечелите неочаквани пари и позиции. Защитете и приятелските интереси. Днес ще се разбере кой и на кого може да разчита. Връзките се заздравяват.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от най-силните ви дни за месеца. Чакайте изгодни договори, покани, подаръци от съдбата и срещи, които могат да променят в положителна посока бъдещата ви работа и личен живот. Не се отклонявайте от принципите си. Избирайте храната си по каприз и без ограничения. В този ден колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете удоволствие на сетивата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве