Хороскоп за 25 май, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на фатално влияние и привличане. Очертават се провокации на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не се включвайте в съмнители съвместни иницативи, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Тенденцията е да се използва колективната сила и влияние за частни интереси. Не се правете на герои, няма да ви се зачете.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

За днес се препоръчва самостоятелна работа. Стойте далече от всичко, което изисква намеса на странични хора и фактори. Общата работа позволява на хитреците да окрадат доверчивите и лоялните. Да не се взимат колективни решения, особено такива, зад които прозира колективната безотговорност. Не споделяйте планове и намерения. Не давайте и не взимайте заеми.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Работете самостоятелно, сключете еднолични договори и не влизайте в комбина дори и с доказани приятели. Не участвайте в съвместни делови и творчески проекти. Тенденцията е трети лица да се възползват от общата работа. Отговорности, пари и екстри ще се разпределят нечестно. Не е ден за първа среща и за всякакъв тип нови запознанства. Не си вкарвайте Троянски кон в живота.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е противопоказен за екипна работа и за участия във всякакви съвместни инициативи. Дори и да прозвучи егоистично мислете само за личните си интереси и за собствения си бизнес. Усилията ви в посока на обществени и политически дейности и интереси няма да ви бъдат зачетени и признати, а ще ви докарат само неприятности. В сила е максимата „всяка коза за свой крак”.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не се кооперирайте с никого и не теглете кредит. Не е ден за събрания и участия в колективни инициативи. Пазете се от фатално привличане и влияние. Някой се опитва да научи тайните ви и да проникне в професионалните ви дела. Ще ви провокират да се опълчите на старите си партньори и на близките. Не слушайте никого, вслушвайте се само в собствените си мисли.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Изискването е да работите самостоятелно. Не споделяйте идеи и намерения. Всичко, което свършите сами, без чужда подкрепа и намеса ще носи пари и придобивки. Не е добре да влезете в дългове или да давате заеми. Прекарайте този ден на спокойно и уединено място. Не влизайте в контакт с много хора. Десет пъти премислете и проверете преди да вземете важно решение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и утре може да изживеете стресови положения. В този ден попадате на фатално привличане и влияние, което може да ви постави в подчинително положение в бъдещето. Не сключвайте колективни трудови договори и не влизайте в преговори. Лесно се влиза в торбата на доброволната отговорност, от която няма излизане. Не се съгласявайте с неизгодни за вас условия.

4

Работа

3

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес правите удобни за околните собствените си желания и стремежи. Анализирайте бъдещите си планове и се постарайте да привлечете потенциални спонсори, клиенти и майстори, които да ви помогнат в належащите дейности, ремонти и производства. Днес връзките са неравностойни, всеки да си знае мястото. Не влизайте в близки отношения с хора, които не са от вашето тесто.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет, пари и професионален възход. Това, за което се доверите на роднини, посредници, колеги или бизнес партньори ще зацикли и ще донесе повече разходи отколкото приходи. Ден за уединение и анализ на изминалия и предстоящ път. Не се предоверявайте, не оставайте важните си дела в чужди ръце и не прехвърляйте имоти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не започвайте съвместна работа с непроверени хора. Денят е добър за отваряне на заведения, но трябва да се знае кой пие и кой после ще плаща. Ако сте в подчинена позиция друг може да спечели от труда ви. Не влизайте в съвместни инициативи, не давайте и не взимайте заеми и по никакъв начин не се съгласявайте с изнудващи оферти. Ден на фатално привличане и в любовта.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Парирайте всеки опит за намеса в личните ви и професионални дела. Водолеят е колективен играч, а това често позволява да бъде използван и вкарван в чужди игри. Всичко, което свършите сами и постигнете със собствени усилия и пари ще се развива благоприятно за вас в бъдеще. Съвместните начинания в този ден ще работят за чужди интереси. Мислете за бъдещето на децата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре може да привлечете спонсори, да стартирате или да подновите определена търговска дейност и да направите крачка за излизане от кризата. Не работете в екип. Регистрирайте еднолична фирма. Поемете си не само екстрите, но и рисковете и се ориентирайте към самостоятелна изява в бизнеса и в творческата инициатива. Парирайте опитите да ви използват безплатно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве