Хороскоп за 10 април, петък

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес може да намерите нова или допълнителна работа и да излезете от зацикления и омагьосан кръг на кризата. Не отклонявайте предложения и сами предложете подкрепата и уменията си на място, където смятате, че ще сте полезни и за себе си и за някой друг. Важното е да не загубите реалистичните си усещания. Контролирайте емоциите и играта на чувствата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес излизате от период на дълги задръжки и ограничения. Ще загубите чувство си за мярка, ще отидете в крайности и до вечерта може да разрушите връзки градени с години. Ден за песни и танци в приятна компания, но не и за прекалявания в тази посока. Постарайте се да спрете навреме и в една връзка, която ще ви донесе повече неприятости, грижи и разходи, отколкото любов.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на разкрепостяване, на напредък и постижения в много посоки от живота. Чакайте положителни отговори на молби и предложения. Получавате така нужната ви глътка въздъх в забързаното ежедневие. Изискването е да не се губи чувството за мярка, за да не се отиде в нежелани и вредни крайности. Не се отмятайте от взетите решения, бъдете отговорни в думи и дела.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

В този ден много от проблемите ни могат да се рашат. Чакайте обаждания, изгодни делови и лични предложения. Ще има за какво да почерпите, а тази вечер и отношенията ви в интимен план ще се подредят. Важното е да не губите чувството си за мярка, да не се радвате или страдате предварително и да сте си сложили нужните емоционални и здравословни спирачки.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Разтоварващ ден, но на вас трудно ще ви се получи. Съдбата покровителства любовните връзки. Някой може да получи предложение в разгара на кризата. Родените в третата декада трудно ще овладеят положението. Някой друг се разпорежда и дава наставления на ваш терен. Алкохолът е лош съветник. Не прекалявайте и не преигравайте. Не уреждайте имотни и наследствени дела.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Едно обаждане ще ви провокира към активни дейстивя. Ще се случват събития, насещи късмет, успех и постижения. Ще има за какво да почерпите, а и близък ще ви зарадва с успеха си. В този ден може да има и доста прекалявания, желание да се изпитат забранени удоволствия и да се излезе от рамката на ограниченията. Ще си имате проблеми, ако преминете някои установени граници.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за нов подход в променената ситуация. Ако получите преди другите важно съобщение ще си осигурите време за активни мероприятия в печелившата посока. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи, а друг ще извади късата клечка. Постарайте се да сте добре информирани за промените, които настъпват. Ден за годежи и предложения. Любовта ще ви пази и закриля.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Изискването в този ден е да не ви напуска чувството за мярка. Знайте си мярката в думите и бройте чашките, които може да си позволите. Увеличете самоконтрола и ще реализирате победи на различни фронтове в живота си. Не правете нищо на всяка цена и като за последно. Ще получите вест, която ще донесе печалба, но ще изисква да се концентрирате максимално.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Случващото се в този ден ще съживи някои области в икономиката, ще подскаже към какво е добре да насочите усилията си и къде е полезно да се внедрите. Очаквайте изгодни предложения. Може да намерите и отдавна търсените доставчици и посредници, с които да завъртите съвместен бизнес. Важното е всичко да се прави стабилно, след обмисляне и проверка на получените данни.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес придобивате една особена освободеност и лекота в отношенията. Може да се разберете и договорите с всеки, да постигнете удовлетворяващи ви разултати при преговори с инстанциите и с работодателите. Ще уредите важен семеен проблем и ще започнете възстановителна програма в посока на личния си бизнес. Важното е да не се злоупотребява с нечие доверие и подкрепа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е лесно да отидеш в крайности, да нарушиш клетви и обещания, да пропушиш отново и да се напиеш като за световно. Движете се в златната среда от отношения и обноски. Не губете присъствие на духа независимо какво се случва около вас. Прибързаната ви реакция ще даде повод на някой да ви постави в неприятно положение. Дебнат ви изкушения на всяка крачка.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще имате повод да почерпите. Ще се случват събития, които ще издигат на преден план вашата кандидатура в професионален и обществен план. Някой ще получи и допълнителни пълномощия, които ще засилят личната му отговорност в обществото и в семейството. Подпишете изгодни договори. Днес отвявате конкуренцията и защитавате мястото си в своята пазарна ниша.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве