Хороскоп за 8 април - сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Очертава се един от най-тежките ви дни в месеца. Пълнолунието в знака на опозицията ви Везните, обтяга отношения и връзки, вади ни лунатично на покрива в търсене на хоризонт и простор, на нещо химерно и непостижимо. Апетитите се огромни, тълпата е неуправляема и отношенията излизат от рамките на добрия тон. Ако се скарате с някого дълго няма да си проговорите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес агресията е повсеместна. Никой няма да пусне кокала, до който се е докопал. Ще се разиграват неприятни сцени в работата и у дома. Няма прошка за слабите и отстъпчивите. Печели агресивната и манипулативна политика. Може да вземете своето и да доминирате, но още утре ще се окажете в изолация и тези, които са ви подкрепяли ще се отдръпнат и оставят да се оправяте сами.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес е важно да се защитават справедливи каузи дори и със сила и натиск. Трудно е да се справиш с апетитите, с лакомията и с желанието да прецакаш другия, да вземеш повече и да излезеш на предни позиции. Всяка проява на слабост ще се наказва. Може да изживеете краткотрайно удоволствие в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования и проблеми.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-трудните ви и проблемни дни за месеца. Вероятни са конфликти в семейството и средата. Деца и родители са противопоставени в искания и претенции. Скандалите трудно ще се избегнат. Направете своя личен компромис, за да има мир и любов. Ако се скарате с някого трудно ще се помирите и трудно ще се сближите после. В този ден печели не умният, а мъдрият човек и избор.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес изкушенията са на всяка крачка. Влизате в опасни спорове и конфликти и предизвиквате на словесен дуел много по-силни противници. Апетитите са неустоими, претенциите нарастват. Трудно ще угодите на някого, но и вашите изисквания ще преминат определените граници. Още утре някой може да си тръгне от живота ви. Малко повече асктетизъм ще ви се отрази добре.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на ненаситните човешки апетити. Смирете изискванията към себе си, към близки, колеги и работодатели. Не влизайте в спорове и разправии. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Никъде на отивайте с намерението да поставяте условия и да се държите ултимативно. Не позволявайте на трети лица да ви използват като оръдие срещу някого.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Пълнолунието във вашия знак превъзбужда и вади на показ стаеното в душата. Трудно ще усмирите амбицията. Може да влезете в излишни спорове и да загубите престижни позиции. Лесно отхвърляте задръжките и привличате агресия. Вероятни са прекалявания с алкохол и лекарства. Но ако водите умела и дипломатична игра ще спечелите пари, протекции и предимства.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Дeн на активни и настъпателни действия в тила на конкуренцията. Няма прошка за лаиците и за тези, които не са се постарали да си защитят гърба. Очертават се битки на интереси и позиции на всички нива в живота ви. Конфликтите и у дома са неизбежни. Трудно е да се удържат децата, а и родителите са неуправляеми. В такъв момент е наложително да въведете строги мерки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на огромните и ненаситни апетити. Искаме повече отколкото може да ни се даде и предложи. Някъде се блъскат с лакти, а другаде отстъпват пред по-силния. Увеличете самоконтрола и не позволявайте на агресията да ви завладее. Защитавайте справедливи, а не егоистични каузи. В утрешния ден ще ни потрябват точно тези хора, които днес ощетяваме по един или друг начин.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на изкушения и битки на всички нива. Не очаквайте компромиси, особено ако сте сбъркали, превишили сте си правата или сте изпуснали някои срокове. Активизира се вътрешната ни амбиция. Трудно си влизаме в положението, държим се агресивно и манипулативно дори и спрямо хората, които в миналото са ни помагали и подкрепяли. Властват хищническите апетити и амбиции.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес здраво захапвате кокала. Успехът ще следва тези, които защитават справедливи, а не егоистични каузи. Преди да се погрижиш за себе си, погрижи се за тези, които ти осигуряват екстрите и благата. Конкуренцията навлиза във върхова фаза. Само общите усилия ще помогнат за измъкването от проблемите. Ще разберете на кого може да разчитате и на кого не. Не правете компромиси.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на нанаситните апетити, на желанието да вземеш, да употребиш и да преметнеш другия. Амбицията ще развали не едно приятелство и връзка. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ стаените мисли и черти на характера. Отлагайте важните срещи и преговори за следващите дни. Днес както и да постъпите ще наливате средства и усилия в мелницата на чуждите амбиции.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве