Хороскоп за 7 април, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес тръбачът, съдба свири сбор. Не може да останеш настрана и неангажиран към общите проблеми и задачи. Всеки трябва да намери своето място, да се приобщи към определени дейности и изисквания на работното място и у дома. Време е да вземете решение и в любовта. Край с изчаквателната политика. Един върви към раздели, друг към брак и обединение на чувства и интереси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Чудесен ден за нови начинания, за внедряване в нов екип и колектив, за съвместни инициативи с хора, които усещате близки. Може да намерите добре платена работа и да получите достъп до места, които ще ви донесат предимство в бъдеще. От особено значение е да се приобщите към определена група, а не да действате сами. Печели колективната инициатива, която носи и защити.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Един от силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще има успех и ще донесе придобивки. Тенденцията е да се събираме в групи обединени от семейни, приятелски или служебни интереси. Намерете мястото си в социума. Нещата се променят, нужна е гъвкавост на мисленето и избирателност в подхода. Не се поддавайте на манипулации, на угнетяващи мисли и чувства.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тежък ден за тези, които смятат, че могат да се оправят сами, без подкрепата на семейството и екипа си. Събираме се под знамената на общите интереси. Може да загубите част от личната си свобода, но ще получите някои необходими защити. Съобразете се с изискванията на момента и с условията на колектива. Денят е благоприятен за съвместни инициативи. Соловите акции не успяват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Случващото се в този ден ще ви постави начело на групата, в която до момента сте играли изпълнителска роля. Личната ви отговорност нараства и у дома. Постарайте се да привлечете нови съюзници и сътрудници, да разработите стройна план-програма за действие. В този ден много съдби ще зависят от вашите действия. Не може да си позволите безотговорно поведение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е особено важно всеки да намери своето място в социума, да уреди пълномощията си в определен екип или група по интереси. Всичко предприето ще потръгне, ще ви осигури предимства и защити в бъдеще. Не оставайте сами, обадете се на приятел, ако усещате, че меланхолията и депресията ви завладяват. Не взимайте прибързани решения за напускане на работа и раздели.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза във Везни. За родените в първата декада ще има стимулиращи събития, които ще им помогнат да влезат в нова среда и да се почувстват защитени. Но за другите назряват проблеми. Смирете се и отстъпете, за да ви приемат в желаната среда. В момента тече разделяне на групи по интереси и позиции. Ако останеш в изолация ще изпаднеш в безтегловност.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес всеки може да създаде или да влезе в своя кръг на доверените хора. Тенденцията е да се капсуловаме в тесен семеен и приятелски кръг и да не допускаме никой, който не е проверен във времето назад. Проблемите ще са за тези, които останат извън средата си, които не се съобразяват с изискванията на момента и с нуждите на семейството, колегите и обществото като цяло.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Тенденцията е всичко предприето да тръгне успешно, да донесе придобивки и възможности за нова делова и лична активност. Натоварете се физически, обединете ресурси и интереси с доверените си хора. Може да се стартира паралелен или обслужващ бизнес. Помислете с какво може да бъдете полезни на себе си и на другите. Този ден изисква гъвкава политика.

 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят дава възможност за участие в съвместни делови и творчески инициативи. Където не успявате да пробиете сами, може да постигнете напредък заедно с доказани партньори и единомишленици. Събираме се под знамената на общата активност. Добре е всеки да намери своята ниша, своя отбор и група, чрез които да реализира плановете си. Така и защитата ви става по-ефективна и навременна.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и утре може да намерите мястото си в определен кръг от хора и дейности. Внедрете се в средата, която ви привлича. Добре е да кандидатствате за места и позиции, за които имате нужния ценз и подготовка. Старите шефове и колеги ще ви приемат отново, а и вие може да подкрепите проектите на тези, в чието лице виждате бъдещите си бизнес партньори, сътрудници и съмишленици.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес се събираме в групи по интереси и обмисляме планове за обща защита в кризата. Доверете се на инстинктите и влезте в средата, в която се усещате защитени. Денят е добър за подновяване на договори и участия, за среща със спонсори, за приемане на колективни поръчки и доставки. Трудно ще пробиете сами, а и думата ви няма да тежи срещу тази на колектива.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве