Хороскоп за 6 април, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на колелото. Преобръщат се много съдби и отношения и който е бил отгоре и е разпореждал изпада в положение да му нареждат. В този ден на преден план ще излезат хората, които ще помогнат на околните да се справят с кризата. Събираме се в групи по интереси и професионални възможности. Ориентирайте се с какво може да бъдете полезни на себе си и на близките. Чакайте предложения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на промени. Колелото на съдбата се завърта. Нещо забравено от миналото изплува, става актуално и определящо в живота ни. Ще се наложи да се откажете от досегашния начин на живот. Погледнете на света с нови очи. Постарайте се бързо да се преквалифицирате и да се внедрите в нова пазарна ниша. Този ден ви дава шанс да намерите нещо подходящо и като разтоварване.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще се появи стар проблем, който прибързано сте пренебрегнали и сметнали, че сте разрешили. Ще дойдат и информации, които ще задълбочават нещата, но и ще ви накарат да се задействате и пренаредите пъзела от връзки. Този ден показва слабите ви места, но и помага да усвоите важни житейски уроци. Тялото и умът лесно приемат и усвояват всичко положително, практично и полезно.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Благоприятен ден за лечебни процедури. Полезните вещества прекрасно се усвояват. Ще получите предложения и информации, които ще помогнат да вземете важно решение. Денят е магичен. Лесно може да се освободите от тежестите на миналото, но това не значи, че в бъдеще няма да имате проблеми, ако не промените изоснови начина си на работа и живот. Проведете някои тестове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на колелото. Нещата се преобръщат и така както до момента сте помагали ще се наложи и на вас да помагат. Ще се появи проблем, който ще изисква нов подход и нови отношения. Побързайте да се включите в групови инициативи или да подкрепите такива. Днес и утре ще си проличи доколко може да игаете роля на водач, организатор и вдъхновител на съвместни делови проекти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Заемете се със себе си, проведете някои процедури и се прочистете от отровите в домашни условия. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Отнесете се с разбиране и към старите проблеми и ги изчистете. Ще получите допълнителна информация и подкрепа, които ще помогнат да се справите. Денят е магичен, повярвайте си и ще ви се получи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на пръстена и колелото. Тенденцията е към обвързване. Отношенита ни преминават на нова навивка на развитие. Някой ще се върне към стара любов, друг към стара работа, а трети ще се впусне в паралелни връзки. Нужно е пречистване, преосмисляне и пренареждане на пъзела от амбиции преди да се вземат окончателни решения. Облечете новите дрехи, бъдете неотразими.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на колелото. Което е било отдолу ще тръгне нагоре, а това, което до момента е доминирало ще престане да бъде актуално и може да изчезне от живота ни. Реагирайте изпреварващо на ставащите промени. Днес новите идеи и намерения лесно се усвояват. Ще ви приемат там, където до момента са ви отказвали достъп, но ще се лишите от досегашна връзка или съжителство.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Погрижете се за тялото, направете си тонизиращи процедури. Не бързайте, обмислете действията си на спокойно и релаксиращо място. Днес полезнете вещества и мисли лесно се усвояват. Време е да усвоите и някои уроци, които ще ви дадат предимства. Оставете някой друг да се доказва и да взима неподготвен думата. Денят е магичен, може да привлечете неочаквани съюзници.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да помислиш за тялото, да си доставиш удоволствие със семеен фитнес и вана. Един от дните, в които лесно може да се усвои това, което обикновено ви изглежда трудно и недостъпно. Намерете допълнителни физически занимания за себе си и децата. Всяко усвоено умение и всяка получена информация в този ден ще помогнат да се справите с проблемите и изискванията на момента.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и привличане на спонсори. До два дни може да сключите изгодни договори и да получите спасяващи бизнеса ви поръчки. Което е било отдолу се измъква и тръгва нагоре. Който се е доверил повече на другите отколкото на себе си ще трябва да понесе последствията и да работи за чужд интерес. В момента е важно връзките да се запазят.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на лечебните продукти и на лечебните мисли, които ни връщат личната стабилност, увереност и комфорт. Проведете прочистващи и ободряващи процедури с природна козметика. Един магичен ден, който ще ни помогне да се отървем от всичко вредно, разболяващо и измъчващо тялото и душата. Свалете старата кожа, дистанцирайте се от всеки и от всичко, което ви вреди и разболява.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве