Хороскоп за 4 април, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще се случват събития, които ще ни показват какви хора сме и доколко можем да влезем в положението на някой изпаднал в нужда. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че е нужно на някого. Който в този ден не е милостив сам ще се нуждае от милост. Разпределете поравно каквото е нужно на близките и децата. Не проявявайте избирателност.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ще получите подкрепа и ще дадате такава. Ден на сърцето и сърдечните работи. И най-дребните подаръци и жестове на внимание вършат голяма работа и позволяват да се преодолеят дистаниците. Все пак оставаме на две ръце разстояние в интимностите с непознати. Ден за семейно уединение, за смяна на един вид труд с друг и за усвояване на нови знания. Не яжте груба храна.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луната навлиза в Дева и сключва пречупващ аспект с Венера от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Оказва се, че може да виждате тези, които не бихте искали да видите, а хората лежащи на сърцето ви остават далече от вас. Напрежението нараства. Не си изкарвайте яда и неудовлетворението върху невинните. Навлизаме в деня на сърцето, всеки жест показва обичта ни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес се включва каналът на космическата любов и дано всеки на своето ниво получи нужната му подкрепа. Жестовете са важни. Направете някому подарък, помогнете в труден момент на приятели и близки и дано получите същото. Реагирайте на нечии молби, решете честно наболелите проблеми у дома и в отношенията с партньори. Нищо амбициозно да не се предприема.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днешният ден дава повече права и предимства на тези, които се занимават с благотворителни проекти в кризата. Помагайки на някого ще успеете да прокарате и свои амбициозни проекти. Ще имате и по-голяма свобода на придвижване. Не влизайте в конфликти и не се карайте с никого, после много тудно ще си оправите отношенията. Всичко, което започнете с голяма амбиция ще претърпи провал.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от дните, в които молитвите се чуват и сбъдват. Включваме се към канала на космическата любов. Подкрепете ближния и ще бъдете обгрижени и подкрепени. Ден на сърцето и сърдечните работи. Направеното с цел лично облагодетелстване и амбиция ще зацикли и ще ви донесе само загуби. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Сърцето и дихателните пътища се прочистват.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес мъдростта побеждава ума и чувствата. Склонни сме на прошка, разбиране и подкрепа повече от друг път. Междусъседските отношения навлизат в отговорна и творческа фаза. Ще се правят отстъпки помагащи за общото благоденствие. Разменяме си подаръци и прояви на добра воля. В този ден крясъците ще ви разболеят, а усмивките и подкрепата ще ви заредят с енергия.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е момента да се заемете с благотворителност и да се включите в дарителски акции. Покажете добра воля и обгрижете някой изпаднал в нужда. Върви тестова програма и проверка на това доколко сме хора, доколко се обичаме и сме си нужни един на друг. След тази криза нищо няма да бъде същото. Ако се скарате с някого това ще е краят на връзката ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Помислете с какво може да помогнете и да облекчите нечия съдба. Включете се в дарителски акции и сами ще станете обект на обгрижване и подкрепа. Преди да поискате помислете какво може да предложите насреща. Опитайте да разберете другата гледна точка. В силна позиция са тези, които успеят да привлекат конкурент за съвместни действия в името на бъдещо сътрудничество.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за взаимопомощ и съвместни иницативи в името на общото ни оцеляване. Направете поне едно добро дело. Обадете се и подкрепете духът на близък, който е самотен или оставен да се оправя сам. Не подминавайте протегнатата ръка. В този свят всичко се връща и често ролите се сменят. Не се знае дали в утрешния ден няма да зависите точно от хората, на които помагате в момента.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на сърцето. Молитвите ни се чуват и сбъдват. Време е да се смирите и помирите със себе си и с хората, които обичате и които са част от личния ви път и програма. Нищо амбициозно да не се започва. Сега е момента да се заздравяват връзките и да се осигуряват нужните защити. Време е да се преосмислят отношенията. За всяка грешка нека има и прошка. Обадете се първи на любимия.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в първата декада може да очакват конфликти в чувствата. Съдбата ще ви подскаже към кого и какво да се насочите. Ще получите заслужен подарък и сами трябва да направите избор на кого да подарите любовта и доверието си. Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание. Който не покаже такива чувства и качества ще изпадне в изолация.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве