Хороскоп за 3 април, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за нови творчески и лични инициативи. Всичко предприето ще заложи нови основи за бъдещето и ще ви донесе предимства. Представете си възможно най-точно и ярко това, което искате да постигнете и линията на поведение, която смятате да следвате. Нещата може да се развият точно както ги планирате и даже с по-големи екстри от предвиденото. Отпадат ограничения и задръжки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не започвайте от сутринта с претенции и скандали. Поемете своята роля в общите задачи и не стоварвайте работата и отговорностите си на някой, който ви обича безприкословно. Ако не поемете личната си роля, може да изпаднете в принудителна изолация. Погрижете се за здравето си и затова на близките, на които разчитате. Днес не може да си позволите да лежите на чужд гръб.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на фонтана от преливаща енергия осигуряваща ни сили и възможности да се справим с всеки проблем. Всички сили и ресурси да се насочат към обезпечаване на работата у дома и на работното място. Вливат се свежи сили и ресурси. Може да получите и подкрепа от чужбина. Започнете отлаганите преустройства и ремонти или продължете в посоката, която ви привлича.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за размествене и подобрения у дома. Укрепвайте семейните връзки, контактувайте само с най-близките си хора. Някой се премества на село при роднини или на вилата. Този ден е свързан с традициите български. Враждите и ежбите да се забравят в името на оцеляването на рода. Сега е момента да се обединят ресурси и интереси. Погрижете се за родители, близки и роднини.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Близнаците. Любовният ви живот излиза от зациклената фаза. Ще се предложат и нови варианти за работа или шанс за странични доходи. Старите ви приятелски връзки се активизират и започват да работят в посока на взаимния ви интерес. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбнака и ни помага да се държим изправено.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и любовният ви живот се активизира с навлизането на изкусителката Венера в Близнаци. Вървите към нови запознанства, дори и да не сте приключили със старите. Това на първо време ще освежи емоционалния ви и чувствен живот, но после ще се наложи да взимете тежки решения. Изливайте любовта си повече над близките. Вечерта се приберете с подарък и за децата.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Венера навлиза в Близнаци и стимулира Марс и Сатурн към повече благосклоннност и разбиране за нуждите ни. Важно е кой в каква група попада. Вероятно е да протече разделяне на хора с повече пълномощия и на такива с ограничен режим. Битката е от коя страна на барикадата да бъдеш. Енергията ви търси поле за изява и ако не го получи ще се вкисне в тялото ви. Натоварете се физически.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Рискова сутрин. Родените в първата декада може да попаднат в опасни ситуации. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Каквото сам си направиш никой не може да ти го направи и причини. Не се занимавайте с ремонти от които не разбирате. Спазвайте условията за безопасност при работа с техника. Не канете гости и не гостувайте. Намалете амбиции и апетити.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят носи предимство на деловите и бизнес отношения, дава възможност да намерите нова или паралелна работа и да влезете в нова пазарна ниша. Проблемите ще дойдат от любовните и емоционални връзки. Вървите към изневери и случайни срещи гарнирани с изкушения, на които трудно ще устоите. Ангажирайте ума си с работа, планирайте подобрения и ремонти.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят носи светлина в тунела на професионалните отношения, но в областта на чувствата проблемите остават. Венера вече не е хармонично поставена към вас с навлизането си в знака на двойнствените Близнаци. Очертават се странични връзки. Заемете се с благоустройството на дома, не поглеждайте в чуждата градина и не прескачайте в чуждото семейно легло тази вечер.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на удари под кръста, на опити да ви измъкнат печалбите и работата под носа. Внимавайте какво подписвате, с какви условия и договори се съгласявате. Пазете си документацията и не се предоверявайте. Тези, от които зависите ще се опитат да ви използват за личните си цели и интереси. Не заставайте беззащитни на първа бойна линия. Защитете си правата и парите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Не си позволявайте двойнствени връзки и любовни игри, особено ако работата ви в момента не върви. Концентрирайте се над важните задачи. До вечерта ще се случват събития, които ще ви накарат да изтрезнеете от любовното опиянение и да влезете в строя. Грижете се за близките, направете някому желан подарък.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве