Хороскоп за 1 април, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Важното за деня свършете до обед. От обед до утре на обед ще търпите лишения и ще влизате в неблагоприятни и рискови ситуации. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте децата. Работата и семейните дела са противопоставени. Както и да постъпите нещо ще излезе от контрол и ще изисква странична подкрепа. Не влизайте в разправии и скандали.

 

 

 

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед останете където сте и не бързайте с взимането на важни решения. Съобразете се с изискванията на момента. Ако проявите такт, разбиране и дипломатичност днес и утре ще постигнете повече и ще получите неочаквани екстри. Пазете свои и чужди тайни. Насочете силите си към благоустройството на дома, офиса и помещението, в което ще развивате нова дейност.

 

 

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Този ден ще превърне лъжите в истини и ще покаже слабостите на всички нива. До обед проведете разговори и уточнете позициите си. От обед до утре на обед очаквайте задкулисни намеси и провокации. Ще се пускат вредни слухове, ще се провокират страховете и съмненията на околните. Не се опитвайте нищо на никого да доказвате. Не започвайте нови начинания. Запазете неутралитет.

 

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Водете преговори до обед, след това навлизате в неблагоприятен и рисков период до утре на обед. В този интервал падат някои защити и се налага да се противопоставите сами на нещата, от които друг до момента ви е защитавал и предпазвал. Нищо ново да не се започва, особено под нечие въздействие. Приключете каквото сте обещали. Контролирайте емоциите, не правете коментари.

 

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед пътувайте, ако се налага и водете директни преговори. От обед до утре на обед ни засипват объркващи сигнали, които спестяват част от нужната информация. Затова останете където сте и не взимайте отговорни решения. Там където се предлага само един избор има и резервен вариант и право на достъп, но само за добре информираните. Внимателно оценете ситуацията.

 

 

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед проведете важните и неотложни разговори, направете нужните уговорки и покупки. С напредването на деня ще почувствате напрежение и натиск. Не взимайте важни решения и не подписвайте нови договори. До утре на обед тенденцията е към намеси в личния ни избор. Ако почувствате някаква тежест в душата обърнете се към по духовна храна и подновете тренировките. 

 

 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят започва с преговори, но ще завръши с ултимативно поставяне на нови изисквания и условия. Ще спечелят тези, които влезат в група с по-голямо право на достъп и свобода на действие. Някои пълномощия ще се отнемат от конкурентите ви и може да се дадат на вас. В момента всяко затягане на коланите ще ви носи преимущества и ще дава възможност за по-добра работа в бъдеще.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес и утре излизате победители дори и в положения, в които сте се чувствали губещи. Не се включвайте в съвместни инициативи на работното място. Следвайте собствената си амбиция и политика. Може да получите постове и позиции овакантени от друг. Основното изискване е да не вървите против разпоредбите. Ще ви се даде повече отколкото на другите. Спазвайте правилата.

 

 

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед уредете важното за деня, направете нужните покупки и уговорки с близки, колеги и работодатели. Ще намерите и доставите нужните ви лекарства и материали. От обед до утре на обед не започвайте нови дейности и инициативи, а се постарайте да приключите с обещаното. Тази вечер ще попаднете в изкушаващи отношения и положения, от които някой ще се възползва.

 

 

 

 

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака. Работа и семейни задължения са противпоставени. Няма да мине без конфликти на едното място, които ще се пренесат на другото. Създайте си нов тип ангажираност. За вас е особено противопоказно да стоите без работа. Това ще рекушира в семейните връзки. Върнете се към старото си хоби, може да си помогнете на бюджета.

 

 

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Действайте активно до обед, но след това ще навлезете в период на лични и професионални ограничения. Върнете се към личното си хоби и направете така, че то да работи за вас в кризата. До два дни и в любовта очаквайте нормализиране на отношенията с навлизането на Венера в знака на хармоничните ви Близнаци. Някой ще намери емоционален пристан и разбиране у съсед в блока.

 

 

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед свършете без протакане обещаната работа и това, което е семеен приоритет. След това до утре на обед ще сте момче за поръчки и доставки и жена за готвене и чистене, но на чужд терен и за чужди хора. Ще си плащате за всяко удоволствие, така че следете знаците на съдбата. Нищо важно не започвайте и не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват и обещават.

 

 

 

 

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве