Хороскоп за 30 март, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес поне един дразнител ще изчезне. Марс напуска нехармоничния ви Козирог и на работното ви място ситуацията се успокоява. Отпадат ограничения, но още от обед може да се надигне вълна на колегиални провокации. Внимавайте какво споделяте, къде оставяте важни документи и бележки. Бъдете внимателни и в исканията си, каквото си пожелаете ще се сбъдне.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

От днес до 13 май Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Бъдете внимателни в социалните контакти и в приятелските връзки. Може да развалите важно партньорство и да се свържете с неточните хора. Родените до 1 май са в по-рискова позиция. Този ден ще ви донесе повече ограничения, ще поднови стари вражди и ще ви заведе в полето на междусъседските войни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят започва с подновяване на разговори и преговори, но към обед може да се очакват повокации и неприятни новини. Ще се наложи да игрете разпоредителна роля не само в своя живот, но и в този на другите. Ще ви помогне активната подкрепа на навлизащият Марс в знака на хармоничния ви Водолей. Бъдете особено внимателни и прецизни в изказванията си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед ще има просветване и нови насоки в една объркана ситуация. Но от обед всеки ще е на различно мнение от другия и споровете ще се разгорещят. Пазете си документацията. Каквото загубите трудно ще възстановите. Внимавайте какво си пожелавате. Може да се сбъдне и после да се чудите как да се отървете от пожеланото и пристигналото. Някой дълго ще остане на гости.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

От днес до 13 май Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Очертава се притискане от страна на приятелските отношения. Някой може да ви постави и личните си ултиматуми в любовта, в съвместната ви работа или в друг вид ангажименти. Ще се наложи да се поставят и изпълняват условия. Някъде ситуацията ще излезе от контрол. Внимавайте какво си пожелавате.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на прибързани и неуместни действия, които може да привлекат нечия агресия. С пълна сила действа вербалната магия. Внимавайте какво си пожелавате, какво коментирате и изказвате като лично мнение или препоръка. Може да навлезете в непознати и забранени води и да засегнете интересите на хората, от които сте си позволили да зависите. Бъдете дипломатични и тактични.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Навлизащият Марс във Водолей ще действа като лост и опорна точка за амбициите ви. Може да се разберете за старт на нови проекти и дейности. Ще получите допълнителни пари, пълномощия и права и ще наложите мнението си в групата, в която се изявявате, в семейството и в общността. От обед до утре на обед около вас ще ври и кипи, но безапелационно ще овладеете ситуацията.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От днес до 13 май Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея, където се намира в момента и Сатурн. Аспектът се свързва с насилието и насилственото ограничаване на връзките. Ще се наложи да се посвиете и ограничите. Внимавайте и не влизайте в разправии с органите на реда, особено тази вечер и в утрешния ден, когато е точният съвпад на тези две агресивни планети.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Напрегнат и конфликтен ден. До обед удържате положението, но след това до утре на обед скандалите и разправиите ще бъдат част от ежедневието ви. Очертава се компроматна атака и опити да ви изместят от позициите, които сте заели. Не приемайте съвети и не позволявайте вмешателство. Не следвайте нечии фикс идеи и фобии. Пазете си документацията и телефона.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Марс напуска вашия знак. Напрежението спада. Търсите нови връзки и работа и може да ги намерите в съседния апартамент. Някой отива за сол или пипер и остава при съседа или съседката. Така може да срещнете новата си любов, без да се налага да нарушавате забраните за излизане от дома. Очертават се междуетажни изневери и привличания, които ще оженят и разведат мнозина.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Марс навлиза във Водолей и утре ще бъде в съвпад със Сатурн. Аспектът свързва агресията с налагането на ограничения и рестриктивни мерки в местата, където никой не разбира от дума или разпоредба. За родените в първата декада ще има повече непрежение и проблематичност във връзките и общуването. Не пътувайте, особено ако имате технически проблем. Нищо не върви по план.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Сутринта се събуждате с прозрение за бъдещето. Засилват се телепатичните контакти. Ако мислите за някого непременно му се обадете. С напредването на деня навлизате в рискова фаза или в още по-рискова среда. Може да бъдете зарибени и употребени. Ден на вербалната магия. Може да попаднете в лапите на мошеници и сами да излъжете някого. Бъдете особено внимателни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве